Jump to content

Dezafectare Motor 1.9tdi Avf 131cp

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

Ice, concediu placut si fara probleme. O rugaminte...cand te intorci, spune-ne ce ai facut acolo cu masina si ce parere ti-ai format despre chestia asta cu furatul. Nu de alta dar din acest punct de vedere nu prea s-a scris...Mai mult impresii de calatorie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a scris si despre furturi. Eu unul am scris ca am fost in Nisipuri , am lasat masina pe o strada si in spatele meu a fost parcat tot timpul o Alfa 159 2.4JTD sau un BMW X5 si nu a disparut nici unul. Cred ca daca nu-ti lasi masina intr-un sat uitat de lume, sau parcata pe marginea drumului nu se intampla nimic. Mai merg la Ruse o data pe luna si sunt si acolo parcate fara nici o jena Audi TT , A6 etc

Link către comentariu

cel mai sigur e scoaterea sigurantei, care la mine a fost scosa de n ori si nu a dat nici o eroare

Link către comentariu

ok, atunci nu mai ramane decat sa sper c-o sa fie totul ok ;)

@cipos ce siguranta ai scos?

Link către comentariu

stiu de topicul acela, dar daca observi acolo sunt chestii legate de masina (gen scos roata, lasata pe cric, scos volanul). Pe mine ma intereseaza strict legat de motor.

Daca ai citit topicul inseamna ca ai facut-o pe sarite,mai fa-o odata si vezi ca am scris si eu ceva pertinent legat de subiect..

Luigi Vicol

Link către comentariu

ok, atunci nu mai ramane decat sa sper c-o sa fie totul ok :rolleyes:

@cipos ce siguranta ai scos?

numai stiu exact dar la passat aveam simbolul pompei de alimentare din statiile peco

Link către comentariu

salut, cred ca nu trebuie sa iti faci atatea griji cat timp ai casco. oricum chestia cu sigurantza mi se pare cea mai ok.

Link către comentariu

Eu zic sa-ti vezi linistit de concediu. Am traversat Bulgaria cu masini adevarate si totul a fost ok.Riscul e aproape egal si la noi acasa asa ca....vant la pupa!ps. evita sa alimentezi si sa mananci pe la benzinarii sau locuri foarte izolate, daca sunteti mai multi sa stea cineva la masini, drum bun!

Link către comentariu

28. Fuel pump (FP) (15A).

29. Engine control module (ECM) gasoline engine (15A); diesel engine (10A).

32. Injectors: gasoline engine (10A); diesel engine (15A).

Sunt valabile si pt masina din semnatura? Eu o las in RO vreo 10 zile. Desi va fi supravegheata aproape non-stop, o masura de siguranta in plus nu strica, mai ales ca dupa concediu o predau "noului" propietar, tata.

@Ice_2k, tu cum ai facut? :somnmare:

Modificat de blueyed
Link către comentariu

am renuntat la scoaterea sigurantei pan' la urma... am parcat-o cu botul lipit de un gard, rotile bracate maxim, volan blocat, antifurt pe volan si inca o masina parcata la 5cm in spatele meu.

Link către comentariu

Deci te-ai intors cu bine intelegem.. :wub:

Link către comentariu

Am fost de curand in bulgaria dar cu afaceri nu de placere ! sfatul meu daca vreti sa mergeti cu masina acolo sunt foarte multe parcari platite si parcare inseamna paznic si un gard de 2 metrii si va costa in jur de 10 euro pe luna :)))Aia de acolo raspund de masina voastra indiferent !!! Asa ca vacanta placuta si cautati parcarile platite si pazite :wub:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!