Jump to content

Dvd Player Auto

benjamin15
 Share

Postare recomandată

Am gasit situl intamplator: http://www.chinavasion.com/index.php/cName...ndash-monitors/

Nu stiu cat sunt costurile de livrare dar cu 100 de euro iti poti lua un DVD auto cu tuner TV si touch-screen. Unele arata binishor.

Ce credeti, poti avea incredere? Ma gandesc ca majoritatea electronicelor de la noi sunt produse in China: Sony, Pioneer. Merita sa dai de 4 ori mai mult pentru marca?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E interesant site-ul. Sunt mai multe chestii care merita cumparate. Acum nu stiu cum se da comanda si cum se face plata. M-ar interesa un modulator MP3. Eu am luat de exemplu din Iasi unul cu 100 ron, si vad ca unul identic pe site-ul asta e 13$.

Link către comentariu

benjamin15@ iti spun eu ca merita sa dai de 4 ori pe marca.

loredana_80@ 13$ + transport + comision banca = adica iesi mai scump :P

Link către comentariu

M-am grabit putin cu postatul. Daca ai drum prin China cred ca treaba functioneaza. Dar daca le comanzi din Romania, mai trebuie adaugate accizele (care din 2007 sunt mult mai mici pentru China), transportul (care nu stiu cat este pentru ca trebuie sa-mi fac cont la ei sa aflu) si la astea adunate TVA daca valoarea coletului este peste 50 de euro. Am citit undeva ca poti ocoli TVA daca il convingi pe functionarul de la vama ca esti consumator final. Am un prieten vames, o sa ma interesez.

Oricum, treaba nu e noua, sunt firme care aduc produse chinezesti. Am gasit si pe net cateva produse ieftine. Daca iesi la jumatate cu pretul fata de un produs de marca, merita, dar daca te costa 9 mil in loc de 10 nu mai merita.

Link către comentariu

Guest somebody

Mie tare imi miroase ca site-urile astea sint tepe. Zilnic primesc pe skype cite 5-6 astfel de "invitatii" de la "firme chinezesti de succes". Au aparut spam-urile si pe skype... :icon_thumright:

Sau produsele lor sint de unica folosinta, sau ti-au luat banii si "pa si pusi". Voi faceti cum vreti, la urma urmei sint banii vostri.

Link către comentariu

Riscuri exista in orice implica bani. Totusi am un prieten care a platit in avans o interfata de diagnoza de la chinezi si au fost prompti si i-au trimis-o. Ei nu accepta decat daca faci plata in avans.

Link către comentariu

Sunt produse ieftine...in poze sunt facute sa arate bine. Oricum pe masina impresioneaza insa nu se pot compara cu produse similare de la JVC, Alpine etc hiar daca sunt produse tot in China.

Link către comentariu

Eu cred ca trebuie gasiti cei care se pricep ocupa cu adusul in loc de a comanda noi, dar nu la un pret de 3x mai mare ca in exemplul de mai sus.

Nu am spus ca sunt adeptul produselor chinezesti, am deschis discutia ca sa aflu ce cred si altii. Cel putin playerele dvd JVC nu scad sub 20 de mil si parca nu as da atat pt ca nu mi-e indispensabil. In schimb, la 5 milioane sa-l folosesti din cand in cand pt TV, camera marsarier....merge.

E f clar ca electronicele se demodeaza repede. Acum 2 ani am cumparat un cd player portabil watson si un radio cd de masina panasonic. Acum au aparut mp3 playerele mult mai mici iar in masina imi doresc un aparat cu procesor dolby 5.1. Si cel no name si cel de marca s-au dus...Nu stiu daca merita un produs de firma.

In acelasi timp nu poti pune o chinezarie intr-o masina cu pretentii. Iar daca intr-adevar iti trebuie atunci e nevoie de unul fiabil.

Link către comentariu

Ideea e ca mai bine ai un mp3 care suna decent decat un dvd china de genu celor din link care pe stereo suna aiurea. Lucrez cu China si stiu despre ce e vorba, ba chiar vreau sa aduc eventual astfel de produse insa sunt probleme pentru ca nu pot oferi nici un fel de garantie pt. ele, pentru ca nici producatorul nu ofera. Momentan ar trebui testate insa va spun daca le vedeti live nu mai sunt chiar asa interesante.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!