Jump to content

Golf 5 Gti - Amanta Perfecta

PH-11-WRC

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

47

• Bogdan_wrc

31

• Zyx

8

• MaryS

6

Top Posters In This Topic

Cum adica ce uameni zGb-ule!?!?! Acum nu te mai uiti la astia cu FWD...astia e luzari... :P

Link către comentariu

Apropo dizalarule, ti-ai prezentat utilaju nou pe undeva?

Scuze de :D

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Marfa. e ca noua masina. Nu mai scartaie nimik. Pot sa iau orice hop fara griji ca se aude de parca s-ar rupe suspensia. Am schimbat si canistra aia de carbon activ. Parca e ca noua masina. Aseara mi-a mai dat o satisfactie cand m-am jucat cu un EVO 8 prin Buc. Unu rosu cu Makkinen scris pe spate. Prin trafic eram la fel , acceleram la fel. In schimb cand a plecat de pe loc eu am ramas de parca eram cu RATB-ul. Oricum in weekend am auzit ca or sa fie 10-11 grade deci o sa iasa ceva frumos daca ne strangem mai multi. Dar asta ar trebuie sa fie pe la pranz sau dupa amiaza pt ca seara deja se lasa ceata si se face mai frig si nu mai are lumea aderenta. Speeder ne vedem neaparat. Si mai vreau sa ma dau si cu Zyx sa vedem dif.

Link către comentariu

offtopic: daca e in timpul zilei sambata, prin bucuresti, as veni si eu la o plimbare... mi-e tare dor

Link către comentariu

bine ca ai rezolvat problema si oricum cred k si a mea va avea nevoie de bucse soon.. oricum,sa ma suni si pe mine sambata, am examen de la 12 iar dupa poate ne vedem

as vrea sa il prind si pe domnu zGb sa ii arat eu fwd :icon_thumright:

Link către comentariu

Sambata dupa masa o sa iesim mai multi la cafea. ne auzim la telef vineri seara.

Link către comentariu
Si mai vreau sa ma dau si cu Zyx sa vedem dif.

Abia astept si eu :)) Oricum, tre sa iti iei revansa...

Link către comentariu

Fuge domne' Zyx-ul asta. Bravo. Oricum mult mai mica diferenta fata de prima data iar distanta de o masina dintre noi eu zic ca e ok tinand cont de diferenta de greutate dintre noi de 350 kg. 50 sunt numai de la sofer cred. :P

Link către comentariu

1560kg are R32-ul... Cred ca mai ai mult pana la greutatea aia ca sa fie asta diferenta dintre noi... :icon_thumright:

Link către comentariu

:( ... am mai spus, si o repet... Si eu, in talon, am 1300 dar masina e la 1200 kg - CANTARITA!!! Si, pana la urma oi fi eu mai usor, dar si voi sunteti mai "puternici" si mai "cuplati"... Chiar considerabil, asa ca...

Link către comentariu

te cred dar eu ma refeream strict la postul tau in care ziceai ca un gti mai are mult pana la 1560 kg... cu prima ocazie o sa cantaresc masina sa vad cum sta treaba..

Link către comentariu

Am fost vara trecuta cu un prieten si a cantarit GTI-ul lui. Avea tot 2 usi dar fara piele , jante 18" care aduc si ele un plus de greutate. Avea exact 1430 kg plus minus cateva nu mai tin minte exact. Deci e posibil ca a mea sa aiba in jur de 1450 plus ca eu am 100 kg deci mai apare o diferenta si de acolo intre noi 2. Deci e greseala mea nu sunt 350 kg intre noi dar 280 tot sunt. Iar la o dif de sub 50 de cai intre noi eu zic ca masina merge bine. Daca o mai pastram si schimbam toata evacuarea atunci cred ca era cu totul alta poveste dupa cum am inteles ca a fost si cu Speeder. oricum masina ta trage fff bine si merita toti banii bagati in ea.

Link către comentariu

Revin cu o mica intrebare. Cum imi pot da seama daca vreunul din suportii de la motor s-a lasat sau are vreo problema fara sa ma duc la service? Cateodata, f rar, se aude un sunet mai puternic de tipul "clonc" care vine din fata. Si asta nu are leg cu gropile sau relantisoarele alea stupide. Banuiesc ca ar fi vreun suport de la motor. bucsele de bascula le-am schimbat acum 2 sapt deci nu au leg. repet, sunetul se aude in mod aleator cateodata la rotirea maxima a rotilor la vit mica si apoi accelerez. Aveti cumva idee ce ar putea fi ?

Link către comentariu
Revin cu o mica intrebare. Cum imi pot da seama daca vreunul din suportii de la motor s-a lasat sau are vreo problema fara sa ma duc la service? Cateodata, f rar, se aude un sunet mai puternic de tipul "clonc" care vine din fata. Si asta nu are leg cu gropile sau relantisoarele alea stupide. Banuiesc ca ar fi vreun suport de la motor. bucsele de bascula le-am schimbat acum 2 sapt deci nu au leg. repet, sunetul se aude in mod aleator cateodata la rotirea maxima a rotilor la vit mica si apoi accelerez. Aveti cumva idee ce ar putea fi ?

Mergi la servis,asta o sa te scuteasca sa mai ai dubii si zgomote!

Bafta. :Driver:

Link către comentariu

Ms de sfat. Cred ca totusi problema vine din spate de undeva. Am vazut ca se manifesta cand opresc masina de tot si la sfarsit face miscarea aceea usoara de balans cand revine din inertia de la franare. Deci tind sa cred ca ar fi ceva la bucsele din spate sau amortizoarele din spate. Ce bucse ar fi acolo si cum se manifesta o uzura a lor?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Incepand de astazi masina este de vanzare. In acest scop am deschis un topic nou in aria Anunturi Online Vanzari Masini. Ii astept pe cei interesati pentru orice detalii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!