Jump to content

Golf 5 Gti - Amanta Perfecta

PH-11-WRC

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

47

• Bogdan_wrc

31

• Zyx

8

• MaryS

6

Top Posters In This Topic

Revin cu impresii noi. se pare ca gropile aparute iarna aceasta si-au pus amprenta definitiv asupra bucsilor mele de bascula atat anterioara cat si posterioara si acestea trebuie schimbate.Masina are 64000 de km. Nu stiu daca este o suma mare sau mica pt un set de bucse tot ce stiu este ca atunci cand urc o denivelare la vit mica scartaie si fac in ultimul hal. Si nu mereu. Cand e mai umezeala nu mai fac. As vrea sa aflu daca a mai schimbat cineva de pe aici bucsele de bascula la un G5 GTI sau la un G5 normal asta in cazul in care sunt la fel. daca da cati bani ati dat pe ele si de unde?

Link către comentariu

Pacat ca a avut de suferit dupa hartoapele autohtone. Oricum, de vis masinuta ta. Interiorul ala crem+negru e superb.

Apropo de apelativul "amanta perfecta": Dar ce, tu dormi in garaj ? :icon_thumright: (no offence, am citat replica de pe un forum strain, cand cineva cu un VW si-a poreclit la fel masina)

Numai bine ! si Km multi, multi lipsiti de griji !

Link către comentariu

dar de vorba aia..."face parte din familie, dar doarme in garaj" ai auzit?

ideea e ca o masina ca aia iti poate da niste sentimente foarte placute.

Link către comentariu

Are dreptate Bogdan in ceea ce zice in legatura cu bucuriile pe acre ti le poate aduce o astfel de jucarie. In alta ordine de idei week-end-ul acesta a fost primul dupa mult timp in care am putut sa ma bucur din plin de ea afara fiind chiar si 9 grade si deci rotile avand aderenta mult dorita de ceva vreme incoace.

Link către comentariu

deci incepem sa ne pregatim de un drum la BV? :P

d-abia astept sa termin si eu ce mai am de facut la masina, sa ne stragem cu Marys, Vice si fusco si cine o mai vrea sa vina din Buc si sa dam drumu catre BV...

Link către comentariu

Salut, am si eu o intrebare cumva legata de GTI - aveti idee de ce nu se poate comanda si in Romania de pe awsomegti.co.uk ?! Am dat un mail si mi-au raspuns simplu si sec "we do not deliver to Romania ... read FAQ" si la FAQ scrie tot ca nu comanda si aici ... so, voi de unde va luati piesele ptr tuning mai in amanunt ?

Numai bine

Link către comentariu

Felicitari pt titlul topicului!

O completare doar. GTI nu e amanta perfecta. Cere multi bani pt benzina. La cat stie, ar putea consuma mai putin.Plus ca cele doua usi m-au omorat deja...Nu mai iau masina la doua usi in viata mea. In rest, e ok, a topit o bujie si la hopuri contraaripa spate atinge uneori de cauciuc insa ...asta e.

Sa se spele cu el pe cap noul proprietar. Nu va lua amanta perfecta. :) Dar va lua una cu "experienta" in al stoarce de bani.Servicii pe masura, asa e.

Link către comentariu

Cand ai zis ca la ce stie putea sa consume mai putin te-ai inselat din punctul meu de vedere. Dupa ce am facut soft-ul e alta masina. iti recomand aceasta modificare si vei intelege ca putea sa consume si mai mult pt ceea ce stie. Si nu ma refer doar la acceleratii ci si la stabilitatea exemplara pe serpentine. In legatura cu faptul ca masina este in 2 usi trebuia sa te gandesti de la inceput pt ce o iei. a mea tot in 2 usi este iar cu jantele pe 18 si geamurile negre arata criminal in comparatie cu una in 4 usi. Daca nu ai copii pe care sa ii plimbi cu masina zilnic sau daca nu faci pe taxi-ul in general atunci eu zic sa privesti partea buna a lucrurilor si anume frumusetea unei masini sport in 2 usi. In legatura cu bujia topita am un prieten care a patit la fel . eu din fericire nu am avut probleme de genul asta. Numai bine .

Link către comentariu

Sincer vorbind mie mi se pare un consum ok la GTI raportat la putere/posibilitati de modificare.Pentru cei care se uita cu spaima la consum exista diesel-ul.

Link către comentariu

da, si eu consider un consum ok pt ce stie GTI. adica are cu 1l mai putin decat a mea si fuge mai rau.

acum sunt multi care vor 200 de cai si 5% consum...

Link către comentariu

Dupa cum spunea si Doom pt cei care vor un consum mai mic exista diesel-ul insa dupa parerea mea nu ofera aceleasi lucruri si aici ma refer atat la performanta motorului cat si alte aspecte mai in detaliu gen sunet motor, design exterior, sasiu cu o rigiditate crescuta fata de un GT Sport. Parerea mea este ca acest motor este unul f reusit si urmatoarea masina va avea mai mult ca sigur acelasi motor.

Link către comentariu

Doom cum facem sa ne vedem si noi o data pt un mic sprint? Ai drum prin zona aceasta Bucuresti - Ploiesti cat de curand ? Vreau sa schimb masina in primavara si o varianta f serioasa este Audi S3 insa vreau sa vad si ce stie masina respectiva inainte. As fi recunoscator daca m-ai ajuta in aceasta privinta. Sau orice alt posesor de Audi S3 2.0 TFSI stock.

Link către comentariu

Am trecut prin Ploiesti in weekend :icon_thumright:... dar daca tu vii prin bucuresti sambata sau ceva sa anunti ca sa ne vedem .Poate daca se ofera si nadir poti vedea si varianta "dopata" de S3.

Link către comentariu

Pai referitor la S3-ul lui Nadir cred ca o sa-i vad doar fundul cum se tot duce tinand cont de diferenta de putere. Insa cu tine chiar mi-ar placea sa vad cum sta GTI-ul meu.

Link către comentariu

Pai banuiesc ca ai vrea sa vezi si din masina cum se vede treaba si diferenta de putere de la 265 la 320 ( asta presupunand ca hotaram sa ne vedem si ca poate si nadir sa vina).Eu cand am fost la rascrucea la care te afli tu acum ( nehotarat daca sa iei S3 sau nu) am facut o calatorie cu Vlad MHL si apoi decizia a fost simpla :) Cu toate ca diferenta de bani a fost destul de mare nu-mi pare rau. Iar daca nu exista S3 asa cum e ( cu 2.0 TFSI ) sigur as fi ramas cu GTI.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

pai hai toti sa ne vedem cumva in weekend. ori la Buc ori la Pl. vorbim si cu alt GTIst din Ploiesti. si poate vine si nadir si MHL..ce ziceti?

Link către comentariu

Pai in Bucuresti ar fi mai ampla aceasta intalnire - mai multa lume ~ mai multe masini / GTI-uri / S3-uri :), nu?!

Feel like... "cruising" :D . Don't u?!

Modificat de Zyx
Link către comentariu

ar fi super. stam undeva de vorba la un suc ceva, mai multi...poate vine si bbm, tentean...si ne dam cu parerea...deci? organizam ceva?

Link către comentariu

Ho bre...asteptati caldura ca n-aveti ce vedea acu. un GTI stage 2 pune puterea bine jos de-abia din treapta 3 in sus pe vremea asta !

Link către comentariu

Corect si asta... acum cateva zile m-am dus pe toata a2-a de-a latul... si eu si o cupra... :salut:

Link către comentariu

aveti probleme in a pune puterea jos ?:offtopic: hihi

Bogdan tu ? :Driver: ...cand vii la buc, trebuie sa ne vedem

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!