Jump to content

Golf 5 Gti - Amanta Perfecta

PH-11-WRC

Postare recomandată

eu sunt stock si voi mai fi multa vreme, daca te mai intereseaza sa faci un test da-mi un pm sau email si vedem cum ne intalnim...

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

47

• Bogdan_wrc

31

• Zyx

8

• MaryS

6

Top Posters In This Topic

Ok. O sa sun cand ajung in Bucuresti. In alta ordine de idei as vrea sa fac rost de navigatia originala a masinii. Ma poate ajuta cineva ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Dupa 2 ani si jumatate aproape de cand am jucaria asta minunata ma hotarasem sa o vand si sa trec la ceva 4*4 in mod special un Audi S3. Insa sambata seara am facut o "plimbare" impreuna cu 2 colegi si prieteni de pe forum din Ploiesti pana in Poiana BV. Ghilimelele de la plimbare sunt mai mult decat justificate. Aceasta experienta m-a determinat sa nu mai iau in considerare aceasta optiune pt ca pur si simplu am fost din nou captivat de masina la fel ca in primele luni. S-a comportat incredibil atat ca si forta in accelerari dar mai ales ca si stabilitate. Recomand tuturor celor care vor sa se "joace" cu masina pe serpentine anvelope Michelin Pilot Sport PS2. Astept pareri si impresii de la BogdanWRC si MaryS.

Link către comentariu

sunt curios ce impresii are Marys. ;) dar din cate mi-a zis..s-a simtit bine.

pe ale mele le stii....si plus de asta cand repetam ? sa vedem ce facem pe 17, atunci .

parerea mea e ca trage masina f bine si ca se tine f bine pe curbe, desi si piesa dintre scaun si volan are ceva de spus in tema asta...

oricum, f frumos a fost.

din pacate am trecut la intoarcere prin BV pe langa un 307CC rosu cu neoane, care merita mai multa atentie :(

dar lasa ca vine iarna si vedem atunci unde mai mergem.

oricum, eu zic sa faci un test drive cu un S3 nou si sa vezi ce iti ofera in plus 4x4 fata de ce ai acum .

Link către comentariu

10x pentru opinii si abia astept sa mai mergem. Sper totusi sa vina mai multa lume data viitoare ca sa iasa si mai mare distractia.

Link către comentariu

Dupa plimbarea pana la poiana Brasov pot sa iti zic sincer ca ai o masina de nota 10 (si soferul pe masura :huh: ) , masina este exceptionala , parerea mea personala este ca arata mai bine ca un Audi S3 si iti zic sincer ca nu as vinde GTI-ul ca sa imi cumpar un S3 (daca nu aveam masina si ma gandeam sa cumpar ceva luam in calcul S3-ul dar in momentul de fata nu as face pasul asta , sunt prea multumit de masina asta ) . Chiar iti admiram GTI-ul pe drum , arata splendid iar pe serpentine a fost de vis . Abia astept urmatoarea plimbare :) .

PS: Cred ca o sa merg si eu pe recomandarea ta ca si asa cauciucurile mele trebuie schimbate urgent :huh: .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

da, pai sper ca data viitoare sa ne organizam cu 1 zi inainte si sa facem ceva mai frumos.

Link către comentariu

10x. Si mie imi place cum se aude masinutza ta. Trebuie sa vedem cat de curand cum mai sta treaba pe dumul ala de langa Carrefour. In schimb insa o plimbare ca aia de sambata face toti banii pe care ii dai pe o astfel de masina. :))

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

se pare ca v-ati cam distrat!

e las ca poate data viitoare o sa fiu si eu pe langa voi :icon_thumright:

Link către comentariu

Nadir sper sa vii si tu ca sa fim 2 GTI-uri si 2 S3-uri si atunci va fi si mai interesant ca am auzit ca esti si un pilot pe cinste. :)

Link către comentariu

pai Nadir, te-am sunat :D m-ai lasat singur S3 sa ma manance GTIurile :)

Link către comentariu

Cum sa te manance ca doar sunt rude :)

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

rude , rude..dar branza e pe bani :)

PH11WRC, se pare ca la Bv a nins azi, :( asa ca fie va mananc eu pe voi acum, fie asteptam pana la primvara si ne strangem mai multi, organizare din timp.

Link către comentariu

Vedem noi. Poate se mai topeste din zapada ca doar nu sta 5 luni pe asfalt. Oricum important e sa vb si sa ne strangem multi ca distractia oricum vine de la sine pe urma.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

daca o sa fiu anuntat din timp cu cea mai mare placere dar asa pe ultima zecime de metrii ... nu am cum

Link către comentariu

du-te mai nadire de aici ca te cunosc. daca aveai masina gata si nu aveai alt plan in juma de ora erai la Ploiesti. :lol:

o sa o punem de o "pregatita" dar vorbim de asta la intalnirea hatchurilor. live.

Link către comentariu

Daca aranjam ceva la intalnirea aia atunci chiar ca abia astept sa vina ziua de 17. In alta ordine de idei dupa cum se vede treaba se pare ca gumele de iarna sunt cat mai urgente.

Link către comentariu

Hmm.. cand imi pun si eu cauciucuri noi vine zapada si trebuie sa le pun pe alea de iarna :) :D , oricum abia astept sa mai iesim pe undeva sa mai alergam putin masinutele :) .

Link către comentariu

Da da da, mai zii o data treaba asta. Poate chiar pe 17 atunci daca nu ninge. Sa vedem atunci cum se descurca S3-urile noi pe serpentine. Dar data viitoare lasa "limitatorul" de viteza acasa sau "neutralizeaza-l" ( vodca ceva ). :icon_thumright:

Link către comentariu

Scuze de offtopic..DAR e prea tare faza ...http://youtube.com/watch?v=Tp37BvVmzfY :))

Link către comentariu

plictisitule, bine ca tu te uiti la o comparatie intre o masina de sute de mii de euro, si sute de cai, si RWD sau AWD si una de <30 000 si 200 de cai si FWD. marfa rau..ce sa zic..... daca iti arat GTI vs Dacia 1100? ce rezulta de acolo?

mda...

Link către comentariu

Lasa mai Bogdane omul sa se distreze. Daca el considera asta o comparatie corecta ..... Eu propun alta comparatie, mai corecta zic eu, intre GTI-ul meu si GT-ul lui. Ce zici Bogdane, ca tu stii masina, o sa fie si aia o faza tare ? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

f tare chiar :vaidecapulmeu:

dar sa nu cumva sa fie surprins....in fine...lasa..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!