Jump to content

Golf 5 Gti - Amanta Perfecta

PH-11-WRC

Postare recomandată

daca maine e ziua cea mare,cand sa ne duelam? :lol:

sunama inainte, sa mergem impreuna si sa vedem c facem pana acolo :icon_cool:

si o facem si dupa,pentru ca si eu sunt fff curios de diferente before/after :lol:

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

47

• Bogdan_wrc

31

• Zyx

8

• MaryS

6

Top Posters In This Topic

da...aseara f marfa prin oras. Speeder diseara vin sigur. si cred ca vine si 11 WRC si .:R32. ia tu legatura cu WRC ca sa te gasesc si pe tine.

WRC, aseara nu am mai apucat sa stau prin oras. eram rupt de oboseala, ca tocmai fusesm la Sinaia sa ma plimb. si m-am jucat putin cu Astra ala. povestesc la mine pe topic. Opel tot degeaba este...

las ca ne mai vedem noi. si fa tu ce ai de facut, ca si la mine va veni softul ;)

si sunt curios si eu cu GTI cu DSG sa vad.

Link către comentariu

Pai in stadiul actual la amandoi, cred ca o sa fiti egali daca va dati din mers, asta cu conditia ca tu sa schimbi perfect pt ca el nu are ce sa rateze si pe deasupra schimba si instantaneu. Am zis asta dupa experienta avuta cu amandoi. Speeder vb la tel si incercam 2-3 accelerari inainte si apoi vedem dupa. Oricum vreau sa o las si aia 300 km de dupa si abia apoi ii dau rau de tot. :D

Link către comentariu

pai daca sunt egal cu GTI cu DSG inseamna ca masina mea trage bine. piesa dintre volan si scaun mai trebuie modificata putin. :D

Link către comentariu

Oricum per ansamblu DSG-ul este o cutie super smechera si cred ca viitoarea masina va avea asa ceva. Speeder deja stie la ce ma gandesc ( X ) !

Link către comentariu

PH-11-WRC,cat ceri pe BOV-ul Forge?Eventual trimite-mi un PM cu pretul.Merci!

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Ceea ce e clar e ca se lasa biciuita! :D

Link către comentariu

:D Spank me , baby ! :D

ON topic : GTI, 2 usi, black magic pearl, detroit 18"...need I say more ?

Link către comentariu

U must say more : Chip tuning === INCREDIBIL. Parca e alta masina si nu a intrat inca 100% in parametrii normalii. E cu totul altceva fata de cum tragea inainte. Sunt din nou indragostit de ea.

Link către comentariu

Speeder abia astept sa mai alergam diseara. Super marfa a fost aseara.Abia astept sa-si puna si Bogdan_WRC soft sa vedem si cu el ce fac, ca aseara BBN-ul a cam incasat-o si de la mine si de la Speeder ( din mers ma refer ).

Link către comentariu

stiu stiu...diseara cred ca va fi si mai si, doar e sambata :icon_thumright:

dar si duminica se anunta incendiara nu?! :)

Link către comentariu
Speeder abia astept sa mai alergam diseara. Super marfa a fost aseara.Abia astept sa-si puna si Bogdan_WRC soft sa vedem si cu el ce fac, ca aseara BBN-ul a cam incasat-o si de la mine si de la Speeder ( din mers ma refer ).

domnu poate incercam si noi diseara , :icon_thumright: , sunt curios si eu cum trage un GTI vitaminizat . :)))

Link către comentariu
.Abia astept sa-si puna si Bogdan_WRC soft sa vedem si cu el ce fac,

mai ai de asteptat :icon_thumright:

oricum a fost f frumos aseara :))

Link către comentariu

BYG te astept cu cea mai mare placere ca doar de aia ne si jucam cu masinutele nu ??? de placere.

Link către comentariu

Am ajuns la 500 km facuti dupa ce am pus soft nou. Masina este incredibila deja se simte o mica dif fata de primele momente de dupa. Aseara a prins 270 cand veneam de la BV spre Pl cu rez plin aproape si 2 persoane in masina. si inca nu era perioada de "rodaj: spre final. :)

Link către comentariu

Vreau si eu un S3 nou stock cu care sa-mi incerc puterile , dar din mers pt ca oricum S3-ul este mai puternic ca mine si daca plecam de pe loc tinand cont si de jalnicele mele anvelope (Conti sport contact 2 - varza) nu are rost. Asa din mers sunt gata sa vad ce-mi poate masinuta contra unui S3 nou. Se ofera cineva ?

Link către comentariu

vorbeste cu nadir. el mai are timp si chef seara de intalniri :offtopic:

Link către comentariu

saptaminile trecute era. vorbeste cu el, pe topicul lui.

Link către comentariu

M-am hotarat si vreau sa montez o admisie de aer BMC CDA deoarece dureaza mult mai putin pana vine si am inteles ca pot pastra si capacul original al motorului cu acest pachet. Stie cineva cum se aude acest sistem, deoarece pe site-ul lor scrie ca este destinat doar utilizarii pe circuit si nu pe sosea si vroiam sa aud si eu sunetul produs. Eventual un link ceva m-ar ajuta f mult. Merci

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina a primit de curand un set de cauciucuri Michelin Pilot Sport PS2 225/40/R18 care se comporta incredibil pe viraje.am facut cam 1100 km de cand le-am pus si masina parca merge pe sine. Nu sunt insa foarte multumit de aderenta la plecari in forta. Ma asteptam sa muste mai bine din asfalt insa o fi din cauza soft-ului care a crescut destul de mult cuplul masinii si probabil din aceasta cauza se cam chinuie sa puna puterea jos. Tocmai am venit cu ea de la mare si in 700 km ( cu tot cu plimbarile de acolo ) a consumat 60 litri de benzina. Super ok dupa parerea mea tinand cont ca am folosit clima la 60-70% din putere cam tot timpul.

Link către comentariu

Nadir nu mai este stock.

un S3 vechi nu vrei ? (dar de pe loc)

daca vrei comparatie , m-am dat cu speeder din mers, din treapta 2-a la 4 mii rmp. si la 180km/h are cam 2 masini si un pic in fata mea.

mai vin-o si tu la intalniri ca avem masini de comparatie :icon_thumright:

Link către comentariu

Plecari foarte bune n-ai cum sa faci la puterea aia cu tractiune fata pana nu schimbi suspensia si nu pui LSD ! Ma bucur ca esti multumit de masina !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!