Jump to content

Schema Electrica Pt Passat B3

Vizitator
 Share

Postare recomandată

salutare am cumparat de la dezmembrari tot kitu de geamuri electrice de pe un passat b3

am montat cele 4 macarale si am adus firele prin fetele de usi ....

nu am idee cum fac sa mearga butonu.

mentionez ka nu am unitatea aceea ... la care ar trebui conectate toate geamurile ....

vreau sa e conectez direct adika sa am plus .. direct de la baterie sau de pe un contact ceva si sa-mi mearga butonu..

butoanele de pe spate au 5 fire iar cele de pe fata au 6...

daka are careva idee sa-mi zica cum sa le leg sau se pricpe careva sa le faca contra cost va rog sa-mi lase un pm sau un mesaj pe privat

multumesc frumos , numa bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu poti conecta butoanele direct, se vor topi contactele! Ori faci rost de modulul care iti lipseste ori poti intercala intre butoane si motorase relee de comanda. E ceva de lucru dar cred ca se poate face. Eu mi-am montat singur geamuri, e o combinatie, fata macarale si butoane B4 si spate dela B3. Pentru modul de geamuri poti sa-l suni pe Cornel( Golfistul) poate are. Bafta :D

Link către comentariu

• 1 month later...
Nu poti conecta butoanele direct, se vor topi contactele! Ori faci rost de modulul care iti lipseste ori poti intercala intre butoane si motorase relee de comanda. E ceva de lucru dar cred ca se poate face. Eu mi-am montat singur geamuri, e o combinatie, fata macarale si butoane B4 si spate dela B3. Pentru modul de geamuri poti sa-l suni pe Cornel( Golfistul) poate are. Bafta :RO flag:

am eu un modul 50 euro pt 4 geamuri electrice cauta-ma pe mess: ugosvamesu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!