Jump to content

Golf V Gt Tdi

chiu

Postare recomandată

Doamne fereste! Nici un eveniment neplacut:D

A mea implineste 100.000 km luna asta, cum sa-i stric o asemenea bucurie :)

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chiu

26

• Dudu

9

• Plictisitul

9

• Golf TDI

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma bucur sa aud asta. Multi inainte! Uita-te pe www.tion.ro si e la stiri... masina de care ziceam

Link către comentariu
  • Administrator

Pfoai ce seamana cu ale noastre... Mi-a stat si mie nitel ceasu... asa de emotie :icon_thumright:

chiu deja 100k???!!! ai bagat ceva, nu gluma

Drive safe!

Link către comentariu

i-ai facut ceva modificari pana la urma? ca am vazut ca ziceai ceva de niste praguri de gti mai sus.

PS: Da' circuli nu gluma, daca ai facut deja 100.000 intr-un an... :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu am apucat sa modific nimic la ea. Dupa ce iese din garantie si cand vine vara ii fac un cip light(la 190). Am fost foarte multumit de cat de elastic a devenit motorul pe masina anterioara, si in ultima vreme incep sa simt ca are nevoie si motorul asta de ceva. La chestii de "imagine" am renuntat, avand in vedere drumurile pe care le fac zilnic...

.... si e ceva mai mult de 1 an :icon_thumright: ... vor fi 100k in 15 luni.

din cate stiu eu masinile din TM, nu cred ca era timisorean. Nu-mi dau seama era un TDI sau un TSI?!?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!