Jump to content

Golf V Gt Tdi

chiu

Postare recomandată

Foarte frumoasa ,s-o stapanesti sanatos , deja salivez la senzatiile pe care ti le va produce TDI -ul

Please , o poza si cu interiorul , vreau sa vad cum sunt scaunele ,suport lateral , perne , tetiere , etc....

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chiu

26

• Dudu

9

• Plictisitul

9

• Golf TDI

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa o stapanesti sanatos,

ce tare as vrea sa vad si eu masina asta live, poate ne vedem la vreo intalnire.

Link către comentariu

Cand ajung prin bucuresti o sa incerc sa ajung pe la vreo intalnire, numai ca asta nu stiu cand se va intampla. Pana atunci impresii in mod txt( :D ) care o sa vina joi noaptea.Sper sa auda si ea urarile voastre :lol:

Modificat de chiu
Link către comentariu

azi am ridicat-o.... :) :wub:

urmeaza :) "drive time" impresiile si pozele :D

probabil in noaptea asta

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari!

Sa o stapanesti sanatos si... pooooze!!

Daca ai drum prin Bucuresti, da-mi un semn si ne intalnim la un photo session cu amandoua rosiile :D

Link către comentariu

Altul care a uitat de noi, de forum, de nevasta si copii, de rude, de prieteni . . . .de tot.Cu cine fac pariu ca inca nu s-a dat jos din ea nici pana la ora asta? :D

S-o stapanesti sanatos si fara incidente!Sa mai reaminstesc si eu? poze? Neaaah, cred ca au scris destul colegii mai sus despre asta :D

Modificat de liviuxp2000
Link către comentariu

S-a dat...a fost pana la profi sa ia paine si dupa a fumat o tigara cat sa-mi prezinte masina pe dinafara ....si apoi a urmat testdrive-ul. Dupa nu mai stiu nimic de el...cine stie pe unde a ajuns cu painea aia ...:D

Link către comentariu

o sa vina ele si pozele.... i-am promis sedinta foto si vreau sa ma tin! Cred ca o sa merite asteptarea si pentru voi :D

Pana acum am facut vreo 350 km si, intr-adevar, nu imi vine sa ma dau jos . Sunetul motorului e mai frumos decat orice acorduri muzicale, scaunele nu mai vor sa ma lase sa ma ridic, de pe volan n-as mai ridica mainile iar dreptul parca nu s-ar mai dezlipi de acceleratie. Pentru look nu mai am cuvinte. E clar. Am o amanta, cu toate ca nu-mi sta in fire. Mai multe, impreuna cu pozele!

Link către comentariu
  • Administrator

Sadoveanule, sa-ti tii periuta de dinti in torpedou... din cate vad, nu prea dai p-acasa :D

Spor la km! :P

Link către comentariu

Adaug in sfarsit cateva poze. Efectiv NU am avut timp de "sedinta foto", si cand am avut timp era foarte murdara.

Intre timp, am avut si primele neplaceri: stergatorul de pe partea soferului lasa o dara de 5cm pe care nu o curata bine (o sa-i schimb lamela), am facut prima pana, si azi mi-a sters-o un dobitoc cu o camioneta ;)( sunt zgarieturi care se pot repara numai cu vopsire... :)

post-9511-1196372636_thumb.jpg

post-9511-1196372641_thumb.jpg

post-9511-1196372646_thumb.jpg

post-9511-1196372660_thumb.jpg

post-9511-1196372669_thumb.jpg

Link către comentariu

:rolleyes: Foarte reusita... pot sa spun asta dupa ce am vazut-o si in realitate ;)

Si e destul de ”exclusivista” in Timisoara deocamdata... pentru ca am mai vazut doar un GT... cand a aparut si avea numere rosii... dar de atunci nu mai... asa ca se poate si ala sa fi fost pana in tm in rodaj

P.S: Mica e lumea!!! ;)

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
stergatorul de pe partea soferului lasa o dara de 5cm pe care nu o curata bine (o sa-i schimb lamela),

incearca sa stergi lamela cu o carpa moale...

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa... ti-am zis, mi-aduce aminte de ceva si nu stiu de ce... :sbine: :sbine:

Intrebare: farurile sunt pe negru (cum ar fi cazul) sau pe silver (caz in care cei de la VW nu au nici cel mai mic simt estetic...)? ca nu prea vad din poze...

km mult si far-de probleme!

Link către comentariu

ce ziceti de ideea de a imi imbraca partile laterale ale scaunelor ( suportii, sau nu stiu cum sa lez zic...) in piele rosie cu cusaturi negre? am inteles ca ar fi un tip in deva care poate face treaba asta extraordinar de bine. de exemplu, i-a facut bmw-ul unuia total in piele alba groasa, frumoasa, bine intinsa cu 400 euro. ma gandesc ca cu 100-150 scap. ar fi si varianta inversa: piele neagra cu cusaturi rosii. cred ca ar arata traznet, cu conditia sa lucreze tipul super-finesco. paerile voastre conteaza..... astept opinii, sugestii. In al doilea rand, tare mult plang dupa toba finala ce o vad pe gti, gt diesel, gt sport de 170 cp........care la mine lipseste. din spate e exact ca orice golf de 80 cp :lol: imi place atat aspectul cat si soundul ala misto. ce varianta imi sugerati?imi cer scuze, am gresit topicul in care am postat. vroiam sa pun un reply la topicul meu in care imi prezentam masina. scuze again. chiule, faina masina. sa ai parte de ea!!! scuze din nou. ne vd la tm in curand sa comparam masinutele, daca esti ok cu asta.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am ajuns in zilele astea la cca 9500 km (in 1 luna si jumate) :D

Nici un fel de probleme cu motorul, masina in general se comporta extraordinar.

Singura problema sacaitoare e un greiere care pare sa vina de undeva din parbriz... nu am reusit sa-l localizez.

Consum mediu (95% exterior) undeva pe la 7,2-7,5. Minim 5,5 uzual 6,8, maxim exterior 9, maxim oras peste 11. Oricum, neimportant.

Cuplul e fantastic, e un deliciu, cel putin pentru mine.

Pozele nu am apucat sa le fac pentru ca din cauza vremii masina era mai tot timpul murdara.

In rest, toate bune.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Well, azi am trecut de 53.000 km, deci o medie de 7200 km/luna, la o medie de 65 km/h = 110 ore pe luna petrecute in masina.

In afara de problemela cauzate de drumuri, se comporta impecabil, chiar neasteptat, avand in vedere suspensia sport si drumurile pe care bantui.

Am vazut in schimb, un GT sport rosu, cu praguri negre. Are cineva idee de unde se poate procura asa ceva in zona Timisoara?

Link către comentariu

probabil sunt praguri de GTI si le poti lua de la orice dealer VW, intreaba si de pretul pentru cele de R32, sunt identice cred si posibil mai ieftine.

Link către comentariu
  • Administrator

chiu vezi ca praguri de GTI mi-am pus eu... vezi semnatura

Detalii despre operatiune aici

Spor la treaba si la km! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Primele probleme.

intr-o vineri, (8.8) plec dimineata sa duc masina in service la revizia de 60.000, cu toate ca nu aveam decat 58300. Dupa 4 km facuti in oras, fara nici un simptom, pica pompa de motorina. Platforma, service, schimb pompa. Ridic miercuri masina, plec cu ea la drum lung. La prima depasire in afara orasului, pe la 90 km/h, ma trezesc ca nu pot depasi un microbuz!. Motorul mergea in suturi, accelera in trepte, parca s-ar inneca (ca la dacia veche cand nu era bine reglat avansul). Merg mai departe cu ea asa, fac 550 km, imi dau seama ca daca accelerez foarte usor si pana in 2300 rpm pot merge. Duc masina in service, o testeaza - nimic. Ma suna, imi spun ca masina functioneaza, plec cu ei in teste. Dupa 4-5 km fara probleme, incepe din nou. De atunci, masina e in service, i-au schimbat soft-ul, nu stiu ce are. Se vehiculeaza injectoarele :D . Nasol.

Link către comentariu

Nasoala treaba cu motorul... ma pui pe ganduri. Eu am acelasi motor dar pe un FR ... Sunt super multumit de el pana acum dar deja la 58.000 sa ii pice pompa :rolleyes: ..

Sa ne spui si noua cum s-a rezolvat.. sper sa fie rapida rezolvarea si sa nu mai ai probleme cu ea.

Bafta si spor la :icon_thumright:

Link către comentariu

Cat de naspa chestia :lol: Sper sa se rezolve cat mai rpd si sa nu mai ai prb cu ea. Numai bine :D

Link către comentariu
  • 4 months later...

Hai sa mai scriu cate ceva si p'aci...

Problema dinainte s-a rezolvat - schimbat 1 injector. In garantie.

Acum masina are 89.000 km impliniti, de atunci fara probleme majore.

Intr-o seara am facut prostia sa pun lanturi si sa (incerc sa ) urc la munte. Fortata putin mai tare, au cedat lanturile, s-au infasurat in spatele rotilor si mi-au sectionat cablurile de date (abs, esp, placute, si ce-o mai fi prin spatele rotilor). Asa ca am facut 80 km fara sa fie inregistrati pe bord. Nici macar nu le-am schimbat la service, am dat rotile jos si le-am carpit pe cele distruse.

Aviz amatorilor de lanturi, mai ales in perioada asta.

Buba neplacuta in devenire : scartaie urat amortizorul stanga de la haion.

Toate bune!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am vazut azi la stiri un accident cu o masina foarte asemanatoare cu a ta... doar nu ai avut ghinionul sa fi tu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!