Jump to content

Golf V Gt Tdi

chiu

Postare recomandată

Thx !

Un chiptuning usor la motorasul tau te va face sa zambesti de cate ori ii dai talpa :P

Am inteles ieri de la dealer ca apar intarzieri mari cu livrarile :D , deci se revine la termenul initial de livrare. :P((((

E.T.A. : 01. noiembrie :P

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chiu

26

• Dudu

9

• Plictisitul

9

• Golf TDI

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

chiu ce intelegi tu prin intarzieri "mari"??? Ca astept si eu un Gt Sport TSI 170 CP care e programat in productie in sapta 47(19-23 noiembrie) si cica vine prin 20 decembrie :)

P.S. acum am observat ca esti din TM...apoi cand vine poate ne intalnim si dam o [cenzurat]...170cp TSI vs 170cp TDI :))

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu

Evident!!! Dar mai e ceva timp pana atunci mai ales ca vine iarna...zapada si nu prea poti face drumuri lungi sa scapi de rodaj mai repede. Daca era vara ,un drum pana la Brasov si rezolvam problema :) .

Apropo ti-ai comandat si cauciucuri de iarna????

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu

nu am comandat cauciucuri de iarna si nici nu le schimb pe cele cu care va veni masina , decat daca vad ca se ingroasa gluma(zapada la greu). De rodaj nu imi fac probleme, il termin in 7 zile la ritmul in care conduc uzual. Ideea e sa vina cat mai repede.

Link către comentariu
  • Administrator

Plictisitul, pe 400m, he'll smoke your a$$... :P

diferente cam mari de cuplu :(

Btw, super alegere masinuta... la exterior mi-aduce aminte de ceva cunoscut... hmm... :lol: :P

Modificat de dudu
Link către comentariu

Daca tu zici....are intr-adevar cuplu mai mare adica 350 Nm dar il are la 2000 RPM, eu am 240Nm insa il am de la 1750 la 4500 RPM constant.El are puterea maxima la 4200 RPM eu o am la 6000 ....el schimba mai repede => pierde timp. Ca si idee TSI 0-100 7.9s TDI 0-100 8.2s.

Apropo tu cu cine tii??? Ca ai motorizare ca a mea :icon_thumright:

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu
  • Administrator

;) stai linistit, nu tin cu "ursu'" :(

nu stiu ce sa zic... peste 140-160, cred ca tsi-ul face tdi-ul relativ mai usor... insa pe 400m depinde si de skill ;)

binenteles, cifrele dau dreptate tsi-ului dar cuplul ala imi face cu ochiul teribil ;)... oricum tdi+dsg vs tsi+m6 ar fi muuult mai dificil

oricum, voi ramane benzinar toata viata, ba mai mult, fan al benzinarelor MARI dar aspirate...

Link către comentariu

DUdu aici se pune problema de genu "cel care trage mai tare vs cel care trage mai mult".Diesel-ul pierde la schimbatul vitezelor. TSi ajunge cu a2a pe al 120 (te rog sa ma corectezi daca gresesc)in timp ce TDI este bine in a3a...Da, ai dreptate, un dsg ar schimba datele problemei (ma refer aici la diesel cu dsg si tsi cu m6) dar in cazul de fata nu este ;).

Imi place foarte mult diesel-ul, simti ca trage si trage bine , simti cuplul enorm, daca era sa aleg intre 2.0 tdi si 2.0 fsi mergeam pe diesel dar TSI-ul ...

Chiu nu mai zici nimic??? Parca mai un post mai o poza si trece ami repede timpul :( .

Link către comentariu
  • Administrator

Plicti, daca-mi aduc aminte bine, tsi-ul de 170 ia 102 in a doua... ca exemplu

2.0 TDI fata de 2.0 FSI nu incape discutie... ne-mai-vorbind de posibilitatile de tuning, fsi-ul fiind ff limitat (max 10-15 cai)

in fine, hai ca poluam topicul omului cu pareri :(

Link către comentariu

tineti cont si de faptul ca am M6 pe ea, dci sunt intr-adear sanse mari sa pierd mult timp la schimbat, mai ales ca nici nu am skill-uri (asta e , recunosc :icon_thumright:). Dar, pe 400 m nu cred ca diferenta va fi mai mare de cativa metri. Sunt fan TDI si asa voi ramane, orice ati spune, si orice ati face. Avantaj major la TDI este ca poate fi tunat foarte usor la 200 cp si cca 440 Nm (geez, 440 NM!!!).

Oricum, masina nu am comandat-o pentru liniute, ci pentru feeling. Sunt incantat si de motorul de 1.09 cu chip la 290Nm, daramite de motorul de 350nm, fara chip.

@dudu : chiar va rog sa-l "poluati" :D

Link către comentariu

chiu eu m-am uitat pe youtube la niste filmulete 0-100 la tsi si tdi si m-a enerva la tdi cum schimba ala vitezele (avea tot m6)..relativ repede de aia am luat tsi. Si mie imi place cuplu de la tdi si nu ma deranjeaza zgomotul de "tractor" ba chiar imi place insa nu stiu ...cum accelera tsi-ul ma fascinat si l-am luat

Aici

pentru TDI

pentru TSI

P.S. Vw tiguan are ca motorizare 1.4 TSI cu 200 cp stock. Deci se poate si la TSI mult mai mult de 170..

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

azi am vorbit la dealer ... :lol: in sfarsit mi-a zis ca saptamana viitoare iese din fabrica, deci prin 15 nov ar trebui sa ajunga. Mi-e groaza sa mai sper ca se tin de cuvant....

Link către comentariu

chiu la mine se fabrica in sapta 47 (19-23 noiembrie) si mi-a zis dealer-ul ca vine pe 20 decembrie,dar face el ce poate sa vina cu 2 saptamani mai repede.

Acum mi-e greu sa cred ca de cand se fabrica pana cand o aduce trece o luna!!!! pai ma duc pe jos pana aculo si o iau singur intr-o luna.....Eu totusi sper ca deadline-urile astea sunt totusi sa stea ei linistiti ca daca ziceau ca o aduc mai repede si nu venea stateai tu pe capu lor...Parerea mea!!! si sper sa fie asa :lol:

Link către comentariu

Ion, te inteleg perfect. Si Octavia mea se va fabrica in saptamana 45 si am ros calendarul. :P

Asteptare usoara si bucurie mare cand va veni.

Link către comentariu

se pare ca saptamana aceasta masina a plecat din fabrica :emthup:

deci am sperante ca intre 15 si 21 o sa pot sa o conduc....

Link către comentariu

chiu ..cand te vad te opresc sa ma uit si eu putin la ea.Nu am vazut live nici un gt. Sper sa nu te superi. Oricum nu vei fi foarte greu de gasit ..singurul GT din TM...

Link către comentariu

Se acum vreo 2 saptamani am aflat ca nu sunt singurul si chiar azi am vazut in trafic gt-tdi - ul care a ajuns inaintea alui meu .... S U P E R B !!! (pacat ca l-am vazut tarziu) (era o "tanti" la volan)

Link către comentariu
  • Administrator

am vazut si eu in Bucuresti tot o doamna :) cu un GT TDI tot tornado red... m-am uitat dupa ea prin trafic pentru ca semana teribil cu a mea :D... si am gasit-o in parcare langa mine...

post-3944-1194081052_thumb.jpg

Link către comentariu
Se acum vreo 2 saptamani am aflat ca nu sunt singurul si chiar azi am vazut in trafic gt-tdi - ul care a ajuns inaintea alui meu .... S U P E R B !!! (pacat ca l-am vazut tarziu) (era o "tanti" la volan)

Eu in TM inca nu am vazut nici un GT. Well daca zici tu ca ai vazut nu te contrazic :D (era si cazul sa apara...). Timpul trece...masinile trebuie sa vinaaa!!!!!!! de abia astept.

AMR 1 luna...-_-

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri A SOSIT!!!

Mai trebuie sa astept cateva zile pentru rezolvarea incurcaturilor financiare (trebuie sa si vand masina actuala) si saptamana viitoare o pot ridica.

Am vazut-o in parcarea dealer-ului. Tapiteria e superba (cusaturi rosii), pe volan este inscriptia GT, volanul pare mai mic decat la actualul golf. RCD-ul l-am prins standard cu mp3 si de asemnea, este versiune de GT sport, nu GT simplu cum credeam eu (se pare ca la data comenzii deja era scos in fabricatie modelul). Oricum, nu stiu sa fie ceva diferente.

Pozele urmeaza saptamana viitoare cand o voi ridica spalata si pregatita (bineinteles acum are o groaza de folii si bureti de protectie pe ea).

Ce nu prea mi-a placut a fost sigla de GTsport din fata care nu pare prinsa corespunzator.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Te asteptam cu poze cat mai repede. Sper sa se rezolve cat mai repede cu actele si sa ne impartasesti impresiile :rolleyes:

Link către comentariu

Prima poza facuta cu telefonul. Vreau sa-i fac o sedinta foto, si asta mai mult ca sigur ca va fi in cursul zilei de vineri (joi se rezolva toate problemele) :)

post-9511-1195558342_thumb.jpg

Modificat de chiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!