Jump to content

Golf V Gt Tdi

chiu

Postare recomandată

Golf 5 GT TDI 170CP

Masina doar ce a fost comandata ... , impreuna cu:

- 4 usi (cu toate ca regret cele 2 usi de pe actuala dar trebuia sa fiu si obiectiv undeva :icon_cheesygrin: )

- 6 manual

- tornado red

- RCD300 (imi este arhisuficient) - probabil cu mp3

- BC+

- tempomat

- volan multifunctional piele

- Culoarea tapiteriei: rosu- antracit

- Podea: rosu- antracit

- Consola, Plansa de bord: antracit

- Climatronic

- airbag cap pentru toate locurile

- cotiera

- pachet depozitare

- indicator presiune pneuri

- roata de rezerva normala din aliaj

- faruri bixenon cu instalatie spalare faruri

- faruri ceata

- lumini si vizibilitate

- privacy glass

Tot ce inseamna aceasta masina e un vis pe care o sa-l vad implinit peste...10 (probabil 12) saptamani.

Nu doream DSG decat in combinatie cu 4motion, ceea ce nu se poate.

Nu am vrut TSI pentru ca sunt fan TDI, nu am vrut GTI (chiar daca am iesit la acelasi pret)pentru ca in primul rand e benzinar si in al doilea rand pentru ca nu vreau numai o sportiva ci o masina cu posibilitati sportive.

Countdown begins.... :wub:

Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chiu

26

• Dudu

9

• Plictisitul

9

• Golf TDI

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

pozele vor veni.... cand vine masina. Pana atunci nu stiu cum va arataProbabil ca asa va arata:8b3b_27.JPG8bc5_27.JPG

Link către comentariu

Asta nu-i visul tau implinit, este visul meu! :icon_cheesygrin: Mi-ai furat visul! Super buna alegere, as spune si eu asteptare usoara, dar stiu sigur ca nu va fi. Ai grija sa nu-ti rozi unghiile pana cand vine masina, s-ar putea sa devina un tic nervos. :wub: :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...merita asteptarea..cum e cu aceste motoare?Au probleme cu Dpf-ul si ele?

Sa o porti cu placere..tu pe ea si ea pe tine :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

am inteles ca au fost probleme cu motorina de pe piata din romania dar numai la Skoda.

Link către comentariu

Chiu felicitari ! Desi e la acelasi nivel cu GTI dpdv al pretului, consider ca ai facut o investitie f buna ! Am mers cu 2.0 170 CP pe un Leon FR si e ideal motorul, parca nu oboseste indiferent de treapta de viteza si (aproape) turatie !! Ce pot sa-ti spun e ca acest motor e comun .. in sensul ca se foloseste ptr : Audi A4, Passat B6, Octavia RS, Leon FR, G5 GT / GT Sport samd. asadar problemele de la Skoda se pot traduce usor folosind inlocuirile de rigoare cu probleme la oricare dintre cele enumerate :D ! Oricum combustibilii la noi sunt cam praf .. deh .. si indiferent de masina, poti avea surprize asadar nimic de reprosat "masinutelor".

Tu stii ca ai comandat GT sau GT sport .. ptr ca in cea de-a doua varianta vei primi masina cu toate elementele vopsite in culoarea masinii - inclusiv protectiile negre de la barile fata / spate + alte elemente de design.

Cred ca te omoara asteptarea ... mult succes si sa treaca AMR-ul cat mai repede :D !

Link către comentariu

Nu este GT sport, este GT. GT TDI (inca sunt innebunit de aceste doua cuvinte :D ). Din cate stiu eu, pe GT sport NU este echiparea cu motor de 2.0 TDI 170 cp.

Link către comentariu

Chiu - este disponibila motorizarea 2.0 TDI 170 CP pe GT Sport :D, vezi configuratorul VW ! Ma mir de ce n-ai comandat GT Sport .. dar este doar alegerea ta !

Link către comentariu

cel putin pe configuratorul din ro (vw.ro) nu este este versiunea de 170cp TDI ! Dar nu conteaza. Imi doream o masina fara nici un fel de element de tuning exterior. Si din cate stiu, GT este izbitor de asemanator cu golf V clasic, pa cand GT sport are ceva elemente suplimentare (bara fata, parca si praguri schimbate...)

Link către comentariu

:banghead: sweet

pot face o rezervare pt o tura? :screwy: (pe locul din dreapta bineinteles)

Link către comentariu

nice :D :icon_thumright:

sa ne vedem cat mai repede in trafic!

Link către comentariu

Superba ! Cum merge motorul?

Ce consum ai? Cat a costat?

Link către comentariu

:P Extreme... cu siguranta chiu o sa ne zica detaliile dupa ce o sa stie si el... :P

Link către comentariu

Buna alegere ! Cred ca e primul GT diesel de pe forum.

Felicitari !!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte buna alegerea.Dupa parerea mea cei 170 cp sunt suficienti.Asteptare usoara si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte buna alegerea... cuplul de TDI e incredibil... si mai ales la motorul de pe GT ;)

Asteptare usoara, si dupa cum zicea si Radu... sa ne vedem pe strazi ;)

Link către comentariu

Am o nelamurire. GT TDI 170CP are sau nu are indicator de turbo boost? Eu stiam ca numai tsi-ul are asa ceva. Sau?!?

Modificat de chiu
Link către comentariu

Raspunsul la intrebarea ta... din pacate este NU :P

Am dedus asta din filmarea urmatoare:

Pacat... ca arata tare interesant :P

Dar mai folositor e sa stii ce temperatura are apa...

Link către comentariu

nu are indicator de boost, doar TSI are

dar ii poti pune un ceas de turbo cu toate ca nu vad de ce ti-ar trebui, ceasul e folositor doar daca schimbi turbina si oui ceva mai mare

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am aflat data aproximativa de fabricatie: spatamana 38(17-23 sept.) si posibilitate de livrare in saptamana 40. Ma asteptam initial la un termen mai lung. Vor oare cei de la vw sa-mi faca prima surpriza placuta si sa-mi livreze masina in 9 saptamani ?!? Hmmmmm.....

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,la multi km si sa ne dai o tura.Astept sa imi spui ce parerea ai ca si pe mine ma batea gandul si un consum aprox pentru oras ca uni ziceau o cifra enorma

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

aoleuuu 170 de cai TeDI!!! sa o stapanesti sanatos!

ce tanjesc si eu acum dupa asa ceva, imi place masinuta mea mult de tot, doar ca imi lipsesc tare mult aia 65 de caluti pe care ii ai tu! felicitari pt alegere!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!