Jump to content

Zgomot In Ambreiaj La Cuplare

Remus G
 Share

Postare recomandată

Salutare! Am si eu un golf 2, 1300cc, si la cuplarea ambreiajului (cand ridic pedala de ambriaj) se aude un "clank" destul de tare din directia cutiei de viteze.Tin sa precizez ca se aude foarte tare cand cuplez in viteza intai si a 2-a, in urmatoarele trepte,zgomotul e mai mic. Mai spun ca in cutie se aude un zgomot de rulaj, metalic, tot din directia cutiei vine, un zgomot ca la dacie cand "o dai" pe a 5-a, sau ca la camioanele vechi.Nu stiu ce sa-i fac, desi cred ca trebuie sa dau cutia jos si sa ma uit la ambreiaj. E posibil sa se fi stricat cutia de tot? Va rog daca cineva s-a mai confruntat cu problema asta sau are o parere, e foarte bine venit si multumesc anticipat. O zi buna tuturor.

Modificat de Remus G
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rind completeaza uleiul in cutie si dupa aia daca mai ramin zgomote se poate spune daca s-a stricat ceva sau nu.

Link către comentariu

exact asa patesc si eu in a-1-a si marsarier, clancane destul de tare, asa ca si cand se loveste metal pe metal. ma gandeam la cutie ca s-or fii dus dintii si nu mai angreneaza cum trebuie in a 1-a si marsarier, da faza e ca numa cand e motorul cald incepe sa clancane. la rece merge ok....nu stiu ce sa zic...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!