Jump to content

Sticker-e cu vwforum

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

Florin Mandras

@vulgaru - daca vrei, iti dau eu un PM cu logo-ul, ca sa zic asa si te duci sa ti-l faca cineva care fac printuri de colaje.

sablonul vectorial se gaseste pe forum, pt download.

cu el se poate face sticker de orice dimensiune,orice culoare.

Domnilor ... daca se poate caut si eu de ceva vreme logo-ul vectorial ... ma puteti ajuta cu locatie de unde il pot descarca.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Florin Mandras - aveam sablonul descarcat de ceva timp in calculator. A fost alt coleg mai promt decat mine.

Acum ramane sa-l colezi si sa-l pui pe masina. Numai bine!

P.S.: astept sa vina mai repede husa aia pentru cheie. Tu nu? :))

Modificat de STOE
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Exista posibilitatea ca cineva din Bucuresti sa aiba un sticker in plus?

Link către comentariu

Salut!

@X-LiTe - incearca sa iei legatura cu Muale si poate te ajuta el.

Link către comentariu

@Muale - :icon_cheesygrin: eu cand i-am dat PM respectivului coleg, i-am scris in mesaj sa-l sune pe colegul Rabitt85 (parca) ca eu de la el am luat si mai avea vreo 6-7stickere.

Deci nu te supara pe mine ca am zis sa ia legatura cu tine, am vazut ca amandoi sunteti din Bucuresti.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Eu mă duc mâine să fac stickere. Cel de la firmă mi-a zis că mai puțin de 1/2 mp nu printează, așa că o să-mi rămână. Cred că o să fac de 25 cm (să văd cât iese înălțimea), alb pe fond negru și negru pe fond alb, poate un roșu, oricum, depinde de ce materiale au. După ce le fac, trimit doritorilor ce am în plus.

Link către comentariu

Sunt curios cum vor da alea negre pe fond alb. Te rog, daca vrei, sa posezi o poza cu cele negre pe fond alb.

Mersi!

Link către comentariu

Eu mă duc mâine să fac stickere. Cel de la firmă mi-a zis că mai puțin de 1/2 mp nu printează, așa că o să-mi rămână. Cred că o să fac de 25 cm (să văd cât iese înălțimea), alb pe fond negru și negru pe fond alb, poate un roșu, oricum, depinde de ce materiale au. După ce le fac, trimit doritorilor ce am în plus.

Vreau si eu unul se 25 cm daca o sa faci dar alb sa il pot pune pe luneta. Imi spui cat ma costa si iti platesc.

Link către comentariu

Am fost la firma de publishing, am ales două suporturi (că altceva n-avea):

- pe fond transparent cu scris alb și cu scris negru

- pe fond negru, cu scris de mai multe culori

vwforum_logo.jpg

Ies vreo 40 colorate pe fond negru plus 20 albe/20 negre pe colant transparent. Mărime 25x4 cm.

Link către comentariu

Cineva din Roman - Bacau - Iasi - sa imi dea si mie un sticker (contracost) ? Va multumesc mult !

Link către comentariu

esti sigur ca rezista? practic sunt 2 colante sa iasa model bicolor sau printeaza ei color pe folie si apoi decupeaza?

Link către comentariu

misufha daca ai drum prin piatra te rezolv eu cu unul negru gratis.. mai am vreo 4 negre

Link către comentariu

esti sigur ca rezista? practic sunt 2 colante sa iasa model bicolor sau printeaza ei color pe folie si apoi decupeaza?

Nu m-am uitat exact la ce procedeu au, dar chiar dacă rezistă 3-4 luni, nu-i bai, am 80 de stickere, dacă din astea îmi rămân 20, tot îmi ajunge. Și oricum intr-un an-doi schimb mașina :icon_cool: .

Luni sau marți sunt gata, îți zic atunci cât de rezistente sunt.

Link către comentariu

@soila prea curand nu am drum in Piatra... Acum 3 zile am fost sa inmatriculez masina, de-acum cine stie cand vin .. Iti multumesc mult oricum !

Link către comentariu

Vreau si eu unul se 25 cm daca o sa faci dar alb sa il pot pune pe luneta. Imi spui cat ma costa si iti platesc.

Până la urmă cele pe fond transparent s-au dovedit a fi doar literele, decupate. Dar arată ok. Să vedem și cât rezistă. Dacă vrei așa, zi-mi.

004.jpg

L.E.: Lămâia nu-i a mea, e a lui nevastă-mea, o să cadă când se coace :)

Modificat de yk17fox
Link către comentariu

Am spălat mașina ieri, l-am pus pe omu să insistent cu jetul pe litere. Au rezistat!

Link către comentariu

Vreau si eu unul alb si unul albastru inchis daca ai, contra cost bineinteles.

Link către comentariu

soila deschise la culoare ai? As vrea sa pun unul pe luneta ... dar fiind infoliata ... negru iti dai seama ca n-o sa se vada :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!