Jump to content

Sticker-e cu vwforum

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

cum pot intra in posesiu unui sticker cu vw club ? de unde il pot lua ?....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am incercat sa fac un sticker la o firma din Campina si mi-a cerut 15 lei.

Mi se pare enorm de mult

Sper sa gasesc o solutie mai aventajoasa

Pana atunci am unul facut de mine dar care nu este de durata datorita materialului

Link către comentariu

si eu am incercat sa fac un sticker la o firma din Campina si mi-a cerut 15 lei.

Mi se pare enorm de mult

Sper sa gasesc o solutie mai aventajoasa

Pana atunci am unul facut de mine dar care nu este de durata datorita materialului

Daca mai ai cativa prieteni care vor si ei te ajut eu in Ploiesti la o firma la care mi-am facut si eu.Pe 2 autocolante albe de 18X3 si 30X5, eu am platit 5 lei.Nu stiu ce sa zic in cazul in care il vrei alta culoare.Bafta si daca te hotarasti ma anunti printrun pm sau imi gasesti nr de tel in profil :icon_thumright:

Modificat de sry99
Link către comentariu

pentru machineta mea ce culorea a stickerului credeti ca ar merge ??

p1010265v.jpg

prima idee ar fi alb.

poate va pricepeti careva in PS si puneti un sticker deasupra superbului.

:icon_thumright:

Link către comentariu

pentru machineta mea ce culorea a stickerului credeti ca ar merge ??

p1010265v.jpg

prima idee ar fi alb.

poate va pricepeti careva in PS si puneti un sticker deasupra superbului.

:)

ceva discret gri

Link către comentariu

nu are nimeni coralu de la vw club ? sunt distante mari intre noi ca sa putem veni sa le luam..asa daca avem coralu il face fiecare unde poate

Link către comentariu

postul #1192 imi descarca "vwforum.ro" eu ma refeream la "wclub" deci e o diferenta intre ele

Modificat de adyi
Link către comentariu

norok ...fratilor as dori si eu un sticker pt.luneta am si eo un polo 9n ...i-am lucrat ceva pe spate si as vrea sa i pun un stiker cu vw ...mai mult mi ar place unu galben ...dar aveti cum sa ma ajutati si pe mn ca de cand ma chinui....0761139888...nu prea intru pe net si asa ca reusiti sa mi gas ...in speranta...:icon_cool:...

Link către comentariu

As dori si eu un sticker pe alb pentru luneta daca se poate...sau unde pot sa imi fac eu unu ? :icon_cool:

Link către comentariu

"mami" ce dimensiuni are stickerul tau ?

arhiva care o descarci de pe forum are dimensiunea standard: lat de 2,7 cm. lung de 16.5cm. la mine sa incadreaza la fix pe portiunea neagra a lunetei.

Modificat de mami
Link către comentariu

sal baieti,am si eu o prob cu masina.o skoda fabia 1,9 tdi,mi s-a intamplat k luna trecuta sa plek la munte si la intoarcere pe munte mi s-a oprit motoru.am intrebat pe cineva si mi-a zis k ar fi de la condens.pute-ti sa ma ajutati cu un sfat??cu stima florin

Link către comentariu

vreau si eu un sticker pt un golf IV, in slatina, cum pot sa fac rost de el?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cam aşa arată ale mele:

post-51555-0-48030200-1288549275_thumb.j

Modificat de Aron
Link către comentariu

oameni buni dar in resita cu sa fac sa ajunga niste stikere va rog mult

Ti-ai facut rost de sticker? daca nu, suna-ma maine la 0722444977, iti dau eu sticker. In Resita. Ciao!

Link către comentariu

cu {cenzurat} nu are nimeni ? sau cel putin sa puna aici corelu ... unde in bucuresti pot sa imi fac si eu sticker cu vwforum ca am corelu si nu am unde sa il fac.

Link către comentariu

oameni buni si eu as fi recunoscator daca cineva s-ar gandi si la mine cu un sticker . astept PM mersi

Link către comentariu

Salutare,

as vrea si eu un stiker mic pentru luneta la golf4 alb, albastru negru . Sunt din resita

Link către comentariu

saptamana viitoare, in week-end (nu stiu daca vineri seara sau sambata dimineata), am eu un drum pana la resita (daca nu se schimba nimic intre timp). daca vrei, iti pot face eu rost de unul. anunta-ma (pm sau tel) daca vrei.

bye!

Link către comentariu

Salut,vreau sa imi pun un sticker cu vwforum pe luneta la passat,sunt de undeva prin iasi,de unde as putea sa imi procur un astfel de sticker?Multumesc mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!