Jump to content

Sticker-e cu vwforum

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

NU, ESTE STRICT INTERZIS !!!!

Ps: glumesc, evident :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doru_constantiniu

Vad ca toata lumea cauta cu disperare stickere. Cea mai buna solutie e sa luati sigla in format vectorial de pe forum si sa mergeti la voi in oras la o firma care se ocupa de productie publicitara. Vi-l taie imediat pe plotter, ce culoare si ce marime vreti voi. Pentru cei din Sibiu, ii pot ajuta eu, dar in alte orase e mai scump curierul decat stickerul.

Link către comentariu

Salut ! Am fost in orasul meu sa ma interesez de stickere,am gasit la o firma si cica poate sa faca minim un metru patrat la pretul de 30 de euro ! La mai putin nu se baga :icon_thumright:

Link către comentariu

doru_constantiniu

ce sticker vrei? Culoare/lungime/interior sau exterior

simplu ca buna ziua

se ia o imprimanta + sticker

se scoate emblema la imprimanta

se lipeste cu un lipici ordinar foaia pe un autocolant

se dezlipeste coala protectoare de pe autocolant si se lipeste pe o rigla

se decupeaza cu on cutter literele apoi cu scoci lat se vine peste literele ramase pe rigla

usor se trage de scoci iar cu un cutter sau un ac se ridica literele sa ramana lipite de scoci

se aplica pe autovehicul , se taseaza bine si se dezlipeste scociul

:icon_redface:

ca o reteta de cozonac , numai ca nu se lasa la dospit

e ca si cum ti-ai spala masina cu periuta de dinti

Link către comentariu

As dori unu mic si discret 2x10 cm , negru , exterior... Parca nu as da 100 roni pe o sacosa de stickere...doar daca e sa fac reclama la forum in tot cartierul :blah:

Link către comentariu

doru_constantiniu

N-am timp sa caut acum, te rog ia de pe forum de undeva sigla in format vectorial si trimite-mi-o pe atelier@grafik.ro. Da-mi si adresa ta sa-ti trimit stickerul. Dar daca-l faci negru si vrei sa-l pui pe geam nu se va vedea deloc. Negru se vede numai daca-l pui pe caroserie undeva (daca ai o culoare deschisa). Pe geam trebuie ceva deschis (alb, galben, argintiu...)

Aveam sigla, nu o mai trimite. Trimite-mi numai adresa ta.

Link către comentariu

vreau si eu un sticker cu vwforum sa il lipesc undeva sub semnul la vw. am un golf 5. as prefera sa fie de culoare rosie sau neagra (de dimensiune mica/medie). astept un raspuns.

Link către comentariu

Iti multumesc foarte mult Doru_Constantiniu ! Am primit astazi plicul si sunt super ! Chiar nu ma asteptam sa ma ajute cineva ,asta e o dovada ca inca mai sunt oameni de cuvant in Romania.Te rog sa imi spui cat ma costa si iti trimit banii la adresa ta ! Si inca odata iti multumesc foarte mult !

Modificat de ByZ
Link către comentariu

doru_constantiniu

Nu trebuie sa-mi trimiti nimic.

Link către comentariu

:) asta ca sa nu m-a injurati sau sa-mi vad masina la "taranisme" ;)

post-29303-1225447027_thumb.jpg

Link către comentariu

yellow :D As vrea si eu un sticker daca se poate...cu rosu. Poate macar asa ne recunoastem si miscoram nr. accidentelor :D zic eu. Poate la o viitoare intalnire...sau cum? Musumesc antincipat :P Tocmai am vazut si eu saptamana asta un golf 4 cred...nu am retinut nimic, nici macar nr, eram prea concentrata la sticker :lol:

Link către comentariu

A-si dorii si eu un sticker cu vwforum cum a-si putea intra in posesia lui? :D

Link către comentariu

Din Timisoara nu mai are nimeni stick-ere?

Eu as fi interesat de unul

Multumesc

Link către comentariu

Am cumparat de la TaDaSus 3 sticker-e cu vwforum. Promt ca de obicei. Recomand pentru toti care vor sa-si mai achizitioneze

Link către comentariu

As fi si eu interesat de un sticker, ori mic si alb pt. luneta ori negru de pus pe caroserie (eventual ceva mai mare).

Link către comentariu

deci in cluj nimeni nu ne poate ajuta cu niste stikere. haideti fratilor, ajutatii si pe cei mai napastuiti.

VREAU SI EU UNUL ALB DACA SE OATE

Link către comentariu

Salut, am 3 masini vw momentan in famile....tebuie sa vina inca una, un T3, deci.....cum fac si eu rost de ...4 stikere cu vwforum??? Multumesc anticipat !!!! :angry:

Link către comentariu

Pt Bucuresti - am dat 5 ron pe sticker (20x5 cm) Mi l-a facut un baiat care sta pe langa prosper - rahova (l-am gasit pe net). Am vb cu el dimineata si seara am trecut sa il iau. 0723242840 - nu stiu cum il cheama. Nu il cunosc, si am postat aici pt cine cauta o alternativa.

George

Link către comentariu

in cluj am inteles ca se poate face undeva sticker cam la 2-3 ron ar iesi bucata

m-ar interesa si pe mine 3 buc de exterior pe gri

cred ca mai multe informatii pe topicul intalnire spontana cluj

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru cei de prin cluj, ati putea veni la intalnirile saptamanale din parcarea de deasupra Auchan de la Iulius Mall, in fiecare miercuri pe la 19, intrarea mai facila este cea din spate. Acolo o sa primiti mai multe informatii inclusiv despre stikere. Eu saptamana viitoare incerc sa fac niste stikere mai interesante, adica numai conturul alb, sper sa si reusesc :)

Link către comentariu

Salut

Pentru cei din Bacau care sunt interesati de stikere

Duminica la stadion la intalnirile ce se fac o sa aduc stikere cu mine.

10 bucati dau eu de pomana pentru tatal nasului ce a decedat la nici o saptamana dupa nunta ceam avut-o recent

Succese

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!