Jump to content

Sticker-e cu vwforum

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

Am comandat stickere mici, de exterior si vor fi gata pe luni. voi avea cam 20 disponibile, argintii si verde (cosmorom). Pentru Sibiu ( marti 25.09 voi fi la Sibiu) si Resita, (miercuri si joi) si poate chiar si pentru cei din Cluj ( pe luni marti 1-2 octombrie ). Cine doreste sa dea un PM.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-am si eu stikere la masina dar nu cred ca le-a obs nimeni...

- sunt in ambele capete ale numarului.

23072007002gi3.jpg

mai am 4 la dimensiunea asta pe culoarea alb daca vrea cineva...

Modificat de OviDU
Link către comentariu

Arata foarte bine. Ar fi trebuit sa fac si eu si din astea mici, sa pot acoperi numele dealerului la care am fost ultima data la service... M******. Erau numai bune pentru asa ceva.

Modificat de SIT
Link către comentariu

daca vrei cand esti in buc ne intalnim si ti le dau ... eu vreau sa fac unele gen ochi de pisica....

Link către comentariu

Sunt in Bucuresti. Vin duminica la intalnire, tu vei fi acolo?

Modificat de SIT
Link către comentariu

as dori si eu un sticker daca se poate . sunt din tecuci si las dori pe negru in lungime cam 30 d cm ... multumesc

Link către comentariu

As dori si eu un stiker de dimensiuni reduse (aprox 10 cm)de culoare albastra sau rosie. Daca ma poate ajuta cineva va rog PM.

Multumesc.

Link către comentariu

vad ca toata lumea cere:)...as dori si eu unul...dar de dimensiuni mai discrete asa...cam 10 cm sa zic...ideea este...cum intru in posesia lui..?

Link către comentariu

deci se mai dau sau se poate aranja ceva ... eu mai astept dar pana acum nu a raspuns nimeni :icon_thumright:

Link către comentariu

...am mai gasit eu unul negru (mare)!! cine il vrea?

Link către comentariu

l-as vrea eu dar nu sunt din Bucuresti.Il poti trimite cumva? :D

Link către comentariu

Mai am cateva stickere verzi si galbene.. daca doreste cineva din Bucuresti ..sa-mi dea un pm.. :offtopic:

Link către comentariu

Mai am cateva stickere galbene si verzi..cine e din Bucuresti si doreste ..sa-mi lase un pm ;)

Link către comentariu

Mai am cateva stickere galbene si verzi..cine e din Bucuresti si doreste ..sa-mi lase un pm :)

si totusi prin posta pe verde se poate??? (plata la destinatie)

:)

Link către comentariu

Pana vineri ar trebui sa ajunga, maine il trimit :)

Link către comentariu

Kam3l3on_Jetta I

vreau si eu un stiker pt luneta si unul de pus pe masina,cine are si cat mar costa?

Multumesc

Link către comentariu

Un sticker mare pentru luneta sau daca nu ..ceva de pus pe portbagaj . Masina mea este verde inchis , deci daca se poate ceva care sa nu "tipe".

Cum pot intra in posesie? Sunt din Calarasi . Merci.

Link către comentariu

in timisoara nu este nimeni de la cine sa procuram niste stickere :icon_thumright: ?

am vreau eu si inca un prieten ceva stickere ...

Link către comentariu

Multumiri lui FiReBuRn pentru sticker . Super baiat , deosebit de serviabil si mai ales am gasit pe culoarea pe care o doream . :icon_thumright:

Daca imi permiti .. ar iesi ceva daca ai personaliza mai multe cu VW forum ( tricouri , sepci , placute pt.numere , etc). La un pret decent eu as fi interesat .Nu stiu ce ti-a iesit tie ca mi-ai dat stick-erul , poate ceva motorina consumata plus nervi din cauza traficului de la ora aceea pe Mihai Bravu.

Cred ca este unul din putinele forumuri pe care se discuta civilizat si chiar imi pare bine sa fac parte dintr-o asemenea colectivitate .

Numai Bine !

Modificat de dukku
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!