Jump to content

Consum de motorina 1.9 TDI - 90, 101, 115, 130, 150 CP

Diesel
 Share

Postare recomandată

"vicius the one "

multumesc pt.sfat,si sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarile mele uneori ne'profesionale

inca invat ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarile mele uneori ne'profesionale

inca invat ;)

Citeste regulamentul de la A la Z si multe vei intelege incat nimeni nu va mai fi nevoit sa te "dadaceasca". Sunt niste reguli care presupun sa faci multe si singur, nu doar sa bati si sa se deschida. ;).

Link către comentariu

Masina din semnatura-concediu prin tara:Medias-Cluj-Baile Felix-Timisoara-Sibiu-Bucuresti-Brasov-Sibiu,aprox. 1400 km,consum 5.5%.Cred ca e bine !!

Link către comentariu

Concediu Austria-Germania-Franta-Luxemburg,aproximativ 6500 km,consum mediu 5,7%. :cool:

Link către comentariu

Ala da concediu. Scuze de :cool:

Link către comentariu

Bucuresti - Tulcea si retur (aproximativ 650 km cu ce am mers pe acolo) consum 6.5 l/ 100 km. Viteza medie 90 km/h la masina din semnatura :icon_thumright:

Link către comentariu

Concediu Austria-Germania-Franta-Luxemburg,aproximativ 6500 km,consum mediu 5,7%. :biggrin:

frumos consum pt.o masina cipata :)

de foarte multa vreme nu mai scap de 6.7% adevarat ca este un consum mixt 50% oras mi se pare mult pentru vremea asta ce consum o sa am la iarna ... :beerchug:

Link către comentariu

:D

DZI'S cred ca nu e deloc mult, calutii de sub capota trebuie sa traiasca si ei :)

Oricum daca imi spui ca 50% urban inseamna drumuri scurte prin "Ramnic" atunci o sa fiu convins ca nu e mult, ba e chiar bine.

Link către comentariu

MasinaPoporului

Dupa ce am montat niste injectoare de AHF(110 CP) pe ALH-ul meu de 90 cp + resoftare am obtinut un consum foarte mic pe computerul de bord. Nu stiu cat de valabil este.

- distanta: 150 KM

- viteza medie : 70 km/h

- timp parcurgere: 2h 5 min

- consum mediu: 3,6 pe Bord Computer

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu

Dupa ce am montat niste injectoare de AHF(110 CP) pe ALH-ul meu de 90 cp + resoftare am obtinut un consum foarte mic pe computerul de bord. Nu stiu cat de valabil este.

- distanta: 150 KM

- viteza medie : 70 km/h

- timp parcurgere: 2h 5 min

- consum mediu: 3,6 pe Bord Computer

Interesant ! Eu zic sa faci un test de la plin la plin si sa mergi vreo cateva sute de km, nu stiu cat de bine indica computerul de bord. :icon_thumright:

Daca e asa imi schimb si eu injectoarele, desi merg destul de bine ;)

Link către comentariu

MasinaPoporului

Am sa mai fac si cu Vag-ul un test. Sa vad cata motorina am in rezervor cu Vag-ul, ma uit si cate "liniute dispar " de pe bord ca de la plin la plin nu reusesc decat in 2-3 saptamani.

Link către comentariu

de la plin la plin la passatul meu resoftat la 130 cai "FRUMOSI" am in oras 5,5

Modificat de benilika
Link către comentariu

de la plin la plin la passatul meu resoftat la 130 cai "FRUMOSI" am in oras 5,5

pai obti consumu asta de 5.5 in oras "Resita",vino in buc si spunene ce consum obti :icon_thumright:

Link către comentariu

nu contest e resita ..:D in tm nu sar de 6.3l:))oricum e bun pt 1,9 130... :D

Link către comentariu

Fa cumva si dovedeste-ne ca eu nu te cred. Nici golful nu are asa consum la 100 CP, daramite 110 sau chiar 130 CP. Poate e resoftat sa scoata 90 de cai si nici atunci nu are consumul ala, mai ales un PD. Eu iti zic de la obraz sa ne arati cumva o medie de consum ceva cu acest consum iluzoriu. Cel mai bine am scos 7,5 ...doar oras.

Link către comentariu

promit ca peste cateva zile fac plinu sau cum sa iti dovedesc ca daca iti arat filmare cand bag motorina zici ca mint

Link către comentariu

Mai tii tii minte reclama la passat cu ala care intra in peco si bea apa dintr-o galeata de spalat parbrizul dupa 1340 km ? Cum crezi ca ii facuse ? Extern (un full de 70 litri) la viteza de maxim 90km/h si un consum de.......~5,21L %....Tu atat faci cu un full in oras ?

Link către comentariu

cu un plin fac 1100 km dar nu mers normal tot timpul pe computer in trafic imi arata 6.2dar de la plin la plin bag facuta media in jur de 5 jumate la 100

Link către comentariu

cu un plin fac 1100 km dar nu mers normal tot timpul pe computer in trafic imi arata 6.2dar de la plin la plin bag facuta media in jur de 5 jumate la 100

Asta in afara orasului si sa o tii sub 100 poate...

Link către comentariu

MasinaPoporului

Chiar 5.5 la un passat de 130 resoftat prin oras nu stiu ce sa cred(era de 101? ). La mine faza cu consumul este de sambata. Inca nu am testat amanuntit sa vad cat cosnuma. Am facut doar un drum in exterior de 150 km si mi-a luat 3.6 . Prin oras computerul arata 5.2 dar merg subturat si trafic nu prea prind ca ies mai mult seara. Am sa fac eu niste teste. Am deja 50 km facuti in oras si cu vag-ul arata ca am 48 de litri in rezervor inainte sa ii fac. O sa vad in seara asta cati litri mai am dupa cei 50 km prin oras.

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu

Este cam irelevant cat arata ala, iti dai seama ca depinde de o mie de factori, de panta ,plus ca nu este nush cat de exact ala mai ales doar la 50km rulati, crezi ca iti "vede" ala 3 litri sau 2.8 sau 3.3? Apropo, nici liniar nu prea e.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

mers in resita mai mult seara .. in care nu e nici o diferenta ori in oras ori in afara tot aia e si da era de 101 cai si mers schimbat sub 2000 rpm asta la consum...in general schimb la 2500rpm 3000rpm daca nu merg la consum .. nu am de ce mintii seara in oras imi ia 5,5 ( resita )

in afara mers la 120 k/h pe instant cei drept imi arata 3.5 nu e asta consumu dar nu merg sub 100 sa am consum mic ...

Link către comentariu

consum motorina Skoda Octavia 1U SLX, motor 1,9TDI AGR, 90HP, martie 2000:

consumul din 5 noiembrie 2007 pana astazi:

litri: 1.978

km: 31.864

consum: 5,643%

eu unul sunt foarte multumit de consum! :D

Link către comentariu

Am si eu o intrebare inocenta: cat va arat voua consumul la relanti la un motor ALH, 90 CP, incalzit? La Tour-ul meu foarte rar coboare sub 0.5, dar cu Bora de serviciu sta constant la 0.4. Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!