Jump to content

Help-manual pt vw golf-jetta 1.6 benzina carburator pierburg

Popeye
 Share

Postare recomandată

Descurcatzi-ma fratilor si pe mine

un manual pt vw golf-jetta 1.6 benzina carburator pierburg 2e-e asistat electronic. nu stiu de ce nu imi actioneaza supapa care deschide clapeta de la corpul 2 si nu stiu unde vine un furtunas de la supapa aceea de la acceleratie. Mai am o supapa topita care nu stiu ce rol avea . se afla pe un furtun ce uneste galeria de o chestie cilindrica de pe contraaripa dreapta si care iar nu stiu ce rol are

Ce mai intr-un cuvint sint incurcat tare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De unde esti? Completeaza si tu profilul. Daca esti din Bucuresti eu am un Golf 2 cu acelasi tip de carburator (2EE) si acelasi motor (PN). Am si documentatie ptr carburator....si te pot ajuta cu ceva informatii.

Link către comentariu

Daca esti din Timisoara pot sa-ti recomand un nene foarte bun in carburatoare. Si foarte ieftin... Completeaza-ti si tu profilul si mai discutam !

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 5 years later...

salutari ma pote ajuta si pe mine cineva cu un manula pentru un vw golf 2 , as vrea sa demontez trapa si nu stiu cum , trapa este manuala .

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut! Am vazut ca ai documentatie la carburator Pierburg 2EE ,in c limba ai documentatia ? Eu am motor PP de 1595 cu ECU ECOTRONIC 893 907 383 B si bineinteles carburator 2EE asistat electronic .

Link către comentariu

• 8 months later...

zicea cristian.caz ca stie un meserias in carburatoare, din timisoara.

este cineva care il stie pe acel meserias si ma poate ajuta cu un nr de tel al lui?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!