Jump to content

Cristivw... Revine?

cristivw
 Share

Postare recomandată

nici sa nu te gandesti la masina aia....uita te numa la ala maro ce se vinde din timisoara sa vezi ca i aproape tot original...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristivw

28

• armando

13

• o_kh3

5

• danmoise

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

ti-am lasat pe private mesaj. da un buzz si discutam.

Link către comentariu

Aici e loc de mare diversiune pai tu intrebi de Golfuri si cauti Manta ? :icon_thumright:

Link către comentariu

deci daca vrei manta, ai gresit forumu baiete

mrrr ce rau esti :lol:

termina ca vreau bombita din asta cu 2 usi... mk1... am zis ca-mi place manta, nu ca vreau musai... daca e sa gasesc una buna, isi ia prietena. pentru ea. mda, fata la 20 ani, zapacita de manta. si nu-i place mk1, ii place manta :icon_thumright: ma tradeaza...

Link către comentariu

las o tu pe ea...vezi tu ca ala maro mie mi pare ca arata ok ... :icon_thumright:

Link către comentariu

O mica paranteza - Daca vrei sa faci mk1 sa fie k din fabrica scoasa ,uitete putin in Etka sau Elsa ,sa vezi cate piese nu se mai fabrica ptr el.piese de f mare importanta.Deci numai aftermarket ,facute sub licenta poti sa pui p ea .. orighi no chance.

Bafta :icon_thumright:

LE - si acela maro din TM e o bijuterie :rolleyes: las lua instantaneu dac as avea banii

Modificat de puZz
Link către comentariu

O mica paranteza - Daca vrei sa faci mk1 sa fie k din fabrica scoasa ,uitete putin in Etka sau Elsa ,sa vezi cate piese nu se mai fabrica ptr el.piese de f mare importanta.Deci numai aftermarket ,facute sub licenta poti sa pui p ea .. orighi no chance.

Bafta :)

LE - si acela maro din TM e o bijuterie :) las lua instantaneu dac as avea banii

din pacate cunosc problema pieselor :( dar... norocul este ca exista forumuri, nu? :)

da, intr-adevar, si eu l-as lua instantaneu daca as avea banii :)

Link către comentariu

ce piese nu se mai fabrica? se fabrica orice, chit ca vine pe original

Link către comentariu

cateva piese nu se mai fabrica...nici pe golf 2...daca vrei am si exemple....dar in proportie de 98% gasesti cam ce ti trebuie...

Link către comentariu

Bai.Ala maro arata de mori.Merita sa incerci,in starea aia se imputineaza pe zi ce trece sansele sa prinzi unul.Arata aproape la fel de bine ca cel verde de l-am avut eu.

Link către comentariu

lasal, creca isi ia manta pana la urma :D si da ala maro chiar e bijuterie...

Link către comentariu

termina ma ca nu-mi iau manta :) daaaa stiu cum e ala maro! dar n-am 1500eur de dat pe el, + cheltuieli drum + bahaos in timisoara la @armando etc. :D

mai astept, odata si-odata tot o sa pice ceva... nu-i graba neicutule :icon_thumright:

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Salutare, am eu un Golf 1GTI din 83, cu motor KR 16v de 139cp, la baza 1,8 8v.Nu vreau sa detaliez, dar pe scurt pot spune ca are tot pachetul de parguri-spoilere, jante pe 15 ATS CUP vopsite alb in culoarea caroseriei, suspensie sport, frane discuri fata-spate, servodirectie, muzica-vreo 250w nominal cu subwoofer, magazie de cd-uri si mp3. Intentionez sa imi cumpar un Cabrio cu bari mari, eventual sa-mi aduc din Germania ca pe aici nu cred ca gasesc unul de treaba, si poate daca mai scade taxa il inmatriculez....Am gasit un motor de Audi 4 cil, 20v turbo original de vreo 165 de cai(cred) si proiectul meu este sa-l puna ala pe cabrio cu un turbo mai mare si sa-l duc pe undeva pe la 200cp.Nu cred ca e imposibil de realizat...Dar sa nu deviez de la subiect si sa mentionez de fapt scopul acestei prezentari si anume, daca reusesc sa imi cumpar un cabrio, o sa pun in vanzare 'vechiul' GTI.

Sunt nou pe forum si sunt interesat de tot ceea ce se numeste WV Golf 1 GTI, si in general tuning. Daca doreste cineva conversatii cu o persoana care are habar de masini, email4cris@yahoo.com (mess).Asta suna a matrimoniale dar nu e deloc ceea ce pare :D .Mai vb noi....

Link către comentariu

interesant...

in vederea unei vanzari, as dori cateva poze cu masinuta, precum si niste informatii in plus: motorul KR este omologat pe golful 1? este trecut in acte? care ar fi un posibil pret pentru aceasta jucarie? discutam pe e-mail mai detaliat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ma intreb... oare dintr-un CADDY mk1 iese ceva dragut? sincer nu stiu... cam ce loc are "habitaclul"? sunt cam inalt... am 1.88 :rolleyes:

Link către comentariu

ma intreb... oare dintr-un CADDY mk1 iese ceva dragut? sincer nu stiu... cam ce loc are "habitaclul"? sunt cam inalt... am 1.88 :)

daca intri in mk1 intri si in caddy:P

Link către comentariu

pai... in mk1 stateam cu scaunul dat la maxim pe spate. aia era ideea, daca il pot da si la caddy la fel, deoarece caddy nu mai are continuarea aceea a habitaclului si nu stiu exact la ce distanta se termina. la golf (a avut un prieten un gti, cu toate originale mai putin motor) stateam cu scaunul recaro aproape lipit de bancheta din spate.

Link către comentariu

bah esti cu 5cm mai inalt decat mine si eu n-am avut probl. in mk1 :P

Link către comentariu

yupiii. :)) acum imi ramane doar sa astept sa primesc datele de contact pt cele 2 caddy-uri de vanzare. sper sa fie bine. am gasit niste poze cu unele periculoase si chiar ar fi super tare ideea. mai ales ca stau la mare, si vara o masinuta din asta ar fi vis.

Link către comentariu

o iau razna... ;) dintre alea 2 caddy-uri, 1 este neinmatriculat, si 1 a disparut...

golfuri 1... nimic? ;) nu prea gasesc ceva care sa fie ok... aveti idei sau stiti golfuri 1 de vanzare? preferabil 2 usi benzina. vreau sa-i infig un KR sau PG...

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Din pacate e o cursa cam acerba...pt mk1...se va sta la coada...parca era unu la 1500 pe 4tuning...ai incercat?

Link către comentariu

am vazut... acum m-am reprofilat totusi. nu mai caut un gti veritabil, pt ca vreau sa pun un motor KR sau PG. deci n-ar avea sens sa imi bat joc de un gti, care oricum este mai scump. caut un golf 2, cu tabla cat de cat ok, si de preferinta benzinar, 2 usi.

Link către comentariu

tocmai iti gasisem un mk1 boboc ;)

si nu prezinti oferta? :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!