Jump to content

Ford Mondeo 2.0 Tdci | Mazda 6 Sport 2.0 Cd | Opel Vectra 1.9 Cdti | Vw Passat 2.0 Tdi

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Masinile din test :

Ford Mondeo 2.0 TDCI

PS/kW: 140/103, 0-100 km/h in 10.2s., Vorderrad, 210 km/h Spitze, Preis 28.700 €

Mazda 6 Sport 2.0 CD

PS/kW: 143/105, 0-100 km/h in 9.5s., Vorderrad, 203 km/h Spitze, Preis 27.400 €

Opel Vectra 1.9 CDTI

PS/kW: 150/110, 0-100 km/h in 9.6s., Vorderrad, 217 km/h Spitze, Preis 27.330 €

VW Passat 2.0 TDI

PS/kW: 140/103, 0-100 km/h in 10.1s., Vorderrad, 209 km/h Spitze, Preis 27.544 €

http://translate.google.com/translate?u=ht...Flanguage_tools

Articolul original :

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=0062687

post-1756-1183188558_thumb.jpg

post-1756-1183188561_thumb.jpg

post-1756-1183188564_thumb.jpg

post-1756-1183188567_thumb.jpg

Modificat de DANNY VW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa parerea mea Ford-ul arata clar cel mai bine. Opel-ul este o gluma... dac-ar fi sa aleg as alege intre Passat si Mondeo, in urma unui test-drive :rolleyes:

Link către comentariu

merg pe passat, de ales as alege intre mondeo si passat, la mondeo nu imi place spatele ( parere personala)

Link către comentariu

As merge pe Passat.De cand il stiu are ceva particular(binenteles inafara de traditie)..mie imi place la nebunie...mai ales culoarea din poza de prezentare :D ..despre Mondeo o masina de generatie noua insa e '''''Ford'''..parere personala :D

Link către comentariu

Noul Passat pivit din fata este chiar urat. Fordul pare a fi cu o clasa peste el la design, dar din pacate si acesta privit din spate arata cam ciudat.

Link către comentariu

Passatul are unul dintre cele mai frumoase si elegante parti spate pe care le-am vazut vreodata la o masina. Spatele la Mondeo e banal si prea scurt, iar stipurile copiate dupa Laguna.

Botul la Mondeo este peste Passat pentru amatorii de masini cu design mai sport, insa Passatul are un plus de eleganta nu numai la bot ci si per total. Mondeo este o masina prea umflata dupa gustul meu. Sper ca viitorul Passat sa mearga pe o linie traditionala si eleganta, asa cum a fost si B5 si asa cum e si B6.

Link către comentariu

Orice s-ar spune, este clar ca Mondeo arata mult mai bine privit din fata decat Passatul (are design asemanator cu al lui Aston Martin). Pacat ca designerii nu au fost in stare sa-l faca la fel de atragator si privit din spate, iar factorul care influenteaza acest lucru este forma si amplasarea defectuoasa a stopurilor.

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

tocmai partea din fata a passatului m-a facut sa aleg jetta. probabil ca daca ii schimba putin fata, si ma refer la forma farurilor in special, mi-as fi lua passat

Link către comentariu

Orice s-ar spune, este clar ca Mondeo arata mult mai bine privit din fata decat Passatul (are design asemanator cu al lui Aston Martin). Pacat ca designerii nu au fost in stare sa-l faca la fel de atragator si privit din spate, iar factorul care influenteaza acest lucru este forma si amplasarea defectuoasa a stopurilor.

Cand deja spui ca seamana cu Aston Martin... Nu se poate face ceva original? Fata e ca Aston Martin, spatele ca de Laguna. Normal ca pe spate nu se potrivesc stopurile, sunt rotunde, iar in fata sunt in unghiuri agresive. Trebuia sa fie cam la fel si pe spate si era mai ok poate. Mie spatele per total la Mondeo mi se pare disproportionat fata de restul masinii, chiar daca are bara umflata.

Link către comentariu

Fata mondeo, spate passat? Alegerea cea mai optima? Clar ca la Mondeo ceva nu-i in regula, prima poza vazuta cu masina era una cu spatele, si seamana mult pre mult cu Laguna. As alege Passatul, pentru ca-i mai elegant, si pentru ca Fordul e Ford.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!