Jump to content

Probleme Cu Directia


rycco4u
 Share

Postare recomandată

Salut,

de ceva timp mi se misca volanul f greu, atat in mers cat si atunci cand masina stationeaza. Stiti care ar putea fi cauza?

multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai servodirectie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai ce poate sa fie inafara de pompa de servo ???! ai verificato , mai ai lichid de servo in borcan ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe langa faptul ca ar trebui sa te uiti la masina ta daca este echipata cu servodirectie, te -ai mai putea uita si la burdufurile de la caseta de directie[ toate trei] doua la bieletele de directie si unul la melcul care actioneaza cremaliera[ cel care iese din caseta spre volan] sa nu fie rupte sau iesite de la locul lor, pentru ca pe acolo intra murdarie si rugineste caseta la interior si de aceea merge greu si in mers si pe loc.. dupa ce verifici acestea mai vorbim... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe langa faptul ca ar trebui sa te uiti la masina ta daca este echipata cu servodirectie, te -ai mai putea uita si la burdufurile de la caseta de directie[ toate trei] doua la bieletele de directie si unul la melcul care actioneaza cremaliera[ cel care iese din caseta spre volan] sa nu fie rupte sau iesite de la locul lor, pentru ca pe acolo intra murdarie si rugineste caseta la interior si de aceea merge greu si in mers si pe loc.. dupa ce verifici acestea mai vorbim... :)

multumesc pentru raspunsuri... Masina are servo, am verificat si burdufurile alea si, intra-adevar unul, cel pe dreapta, e crapat in mai multe locuri; il voi schimba sa vad daca de acolo e problema...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!