Jump to content

Probleme cu butonul de inchidere :(


Skoda4ever
 Share

Postare recomandată

Sal.Sunt nou vwforum.Am o Fabia 1.2 Htp si am o mica problema cu butonu de inchidere.Din telecomanda merge sa inchid si sa deschid dar din buton nu merge.Am fost la service si mi s-a spus ca a oxidat placa ,si ca treb sa o schimb.Chestia naspa e ca costa 6 mil .Ce ma sfatuiti sa fac.Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da butonu de pe usa din stanga.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la mine nu mai merge cum trebuie de cand mi-au montat alarma.Inainte mergea si cu motorul pornit si cu el oprit.Dupa,doar cu el oprit.Cred ca nemernicii nu mi-au pus diodele care separa semnalele calculatorului de ale alarmei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da,de abia zilele astea mi-am dat seama ca alarma nu vede ca ramane o usa deschisa.Dar portbagajul daca ramane deschis il vede,dar acolo au pus un "modul" ( a se citi releu) pentru separarea circuitelor. Si parca imi miroase zilele astea de o demontare a bordului ca sa montez diodele direct la conectorul alarmei,si sa-i pun si pinul la capota pe care nu l-au pus ( pe motiv ca nu poate deschide capota sau portbagajul decat daca sparge geamul si ca in cazul asta porneste alarma ) Meseriasi,cum spui si tu , colegu.....Daca nu era montare gratuita,o montam singur.In plus,acum am si manualul minune a lui Fili_costi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai bine e sa-l pui la un service specializat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

tot aceeasi problema o am si eu, doar ca la mine nu se inchid usile daca actionez butonul din telecomanda ,dar de la butonul din usa, se inchid am fost la un service autorizat mia puso pe tester doar ca nu ia dat nici o eroare mia zis ca tre sa schimb un modul care mar costa 500 ron pt ca masina nu primeste comanda de la cheie dar cand apas butonul de cheie mi se aprinde plafoniera doar ca nu se actioneaza motorasele ma poate ajuta cineva sa scap de o cheltuiala de 500 ron

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!