Jump to content

Cat Costa Casco Octavia Rs 2001?

Cliff
 Share

Postare recomandată

salut

vroiam sa stiu de la cei care au deja casco pe RS, cat platesc.

eu tocmai am cumparat o octavia rs, adusa din germania si vroiam sa-i fac casco zilele astea. asiban mi-a cerut >1000 fara vandalism si altele. vrioam sa le zic mars, dar le-am zis pa. un prieten plateste la Santa fe nou nout, tot in jur de 1000euro (2007, 30000euro, coreea).

eu am vorbit deja cu un broker, dar intre timp vreau sa stiu cat platiti si voi si daca puteti sa-mi recomandati pe cineva. ma intereseaza sa pot sa o repar la brady trade (am o cunostinta acolo).

dotarile cred ca sunt cele standard pe RS:

piele + textil;

xenon;

jante 17";

ESP;

clima;

4airbaguri;

alte date: an fabr. 2001, 108.000km, contract vanzare cumparare in romania 9700euro.

nu stiu daca micsoreaza sau maresc cu mult prima de asigurare aceste specificatii, dar am zis sa le enumar totusi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Brady Trade are decontare directa cu Allianz si Generali, deci incearca-i pe ambii in aceasta ordine. Avand in vedere anul fabr al masinii, suma va fi redusa. Acum, daca tu ai carnet de curand, esti tanar, necasatorit si circuli preponderent in Buc, suma se dubleaza datorita riscului implicat... Daca ajungi la Brady (si nu-ti doresc sa ajungi cu vreo problema!), intreaba de mine, poate reusesc sa te "incurc" cu ceva... Bafta !

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

...orice in afara de unita! asiban sunt cei mai scumpi de pe piata! oriunde iti faci,sa n-ai parte de ea :P !!! :P

Link către comentariu

am vorbit cu un prieten care este broker si cele mai bune oferte sunt de la unita (638euro) si asitrans (~750-800euro, nu mai tin minte exact).

despre unita am auzit si eu intradevar numai lucruri rele, DAR tot acest prieten mi-a zis ca aceasta companie a fost curand cumparata de o firma austriaca (sau olandeza, nu mai stiu), semn ca lucrurile se vor schimba (probabil). a ramas pe luni sa ne hotaram. pana atunci topicul este deschis.

@doru 14 - cred ca numai la brady o sa merg daca e vreo problema, caci poate sa ma ajute dl Tomescu Adrian (macar cu programarile si seriozitatea).

Link către comentariu

@doru 14 - cred ca numai la brady o sa merg daca e vreo problema, caci poate sa ma ajute dl Tomescu Adrian (macar cu programarile si seriozitatea).

Cu programarile te ajuta cons service. Cat despre seriozitate, iti dau dreptate. Insa mai este timp sa cunosti si alti oameni...

Link către comentariu

Incearca si BCR Asigurari. Eu platesc sub 600E cu masina asigurata pe la 9500E. Dezavantajul lor este ca nu au decontari directe cu service-urile, asa ca daca vrei masina repede, trebuie sa platesti tu si iti pe urma banii de la ei.

Link către comentariu

daca vrei si un BT asigurari da-mi un PM. Si acolo sunt preturi bune. Am pe cineva de la BT.

Link către comentariu

tocmai am facut la unita. m-a costat doar 529euro cu vandalism inclus, dar cu fransiza 20% la furt/dauna totala. suma asigurata 9250euro. dupa primul an este reducere de 15% si dupa al doilea 25%. serviciile au fost foarte politicoase/promte. au virament direct cu serviceul la care vreau sa merg.

sper sa nu fie probleme cu rambursarea banilor.

oricum, cu 50% mai putin decat multi asiguratori sunt chiar maxim de multumit.

Link către comentariu

Incearca si BCR Asigurari. Eu platesc sub 600E cu masina asigurata pe la 9500E. Dezavantajul lor este ca nu au decontari directe cu service-urile, asa ca daca vrei masina repede, trebuie sa platesti tu si iti pe urma banii de la ei.

Eronat. BCR Asigurari are decontari directe cu multe service-uri. Eu am la ei si am fost servit ireprosabil. Ce ma irita este ca nu au un sediu fix pt evaluare daune ci fac prin rotatie in diverse service-uri, dealeri auto.

Link către comentariu

Cu Avia si Metrotehnica (care sunt 2 service-uri importante pentru VAG) nu au. Trebuie sa stai dupa ei pana dau acordul de plata, iar pana atunci ntz masina.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut. Eu la un RS din 2002 mi-am facut la Omniasig. De asemenea am facut si RCA (1 an) tot la ei si cu discount-uri am ajuns la 799E cu avarii + furt + vandalism + ca toate cele mentionate se aplica si in afara tarii (datorita RCA tot la ei) + asigurare gratis la casa + bonuri benzina 100 RON (oferta ce a expirat ieri). Suma asigurata a fost de 11.500 E. La daune am inteles ca nu fac mofturi (cunosc pe cel care mi-a facut asigurarea) si cu service-ul nu ar fi problema. Eu sunt din Craiova.

Modificat de D'evil69
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!