Jump to content

Passat 2.5 Tdi V6 4motion Full Op

AXIS

Postare recomandată

asta-i unul dintre cele mai frumoase interioare pe care le-am vazut in intreaga mea viatza :icon_thumright:

multumesc pt aprecieri ...,dar sunt sigur ca sunt si altele mai frumoase (da la varsta ei arata bine si asa o las cum a facut-o mama ei fara alte tuninguri sau chilipiruri, brizbrizuri am luat doar un navi dasta din carefoure atat ...inca odata multumesc pt aprecieri dar sunt si altele ...numai bine

Link către comentariu
multumesc pt aprecieri ...,dar sunt sigur ca sunt si altele mai frumoase (da la varsta ei arata bine si asa o las cum a facut-o mama ei fara alte tuninguri sau chilipiruri, brizbrizuri am luat doar un navi dasta din carefoure atat ...inca odata multumesc pt aprecieri dar sunt si altele ...numai bine

Eu vad in pozele de la interior pe care le-ai postat tu ca MASINA TA ARE NAVI(sau gresesc)?

Link către comentariu
Eu vad in pozele de la interior pe care le-ai postat tu ca MASINA TA ARE NAVI(sau gresesc)?

NU..., NU gresesti are navi dar este de caterinca sau hai sa fiu mai serios e degeaba...pt ca in ramanica cu acest navi (MFD) nu ai cum sa te ghidezi si in plus are decat 2 cd (Germania si inca unul) pe care le-am primit la cumpararea masinii cred ca prin 2010-2011 asa am inteles de la colegii din acest forum ca va fi disponibil si pt romanica ...acum am venit cu un alt navi pt uz ...chiar i-mi trebuia , eu mai fac concedii si prin jurul romanicii si consider ca este util (nu moft)...acum cred ca esti lamurit ..nu sunt chiar atat de 'dus ' sa-mi pun doua navi pe o singura masina ,era chiar culmea :D :D ...numai de bine si la mai multi km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!