Jump to content

Passat 2.5 Tdi V6 4motion Full Op

AXIS

Postare recomandată

IERTATI-MA CA AM PUS (UNELE) POZE DE PE INTERNET UNDE A FOST POSTATA ,DAR DE O SAPTAMANA AM CUMPARAT-O SI NU A AVUT TIMP DE O SEDINTA FOTO :D DAR AM SA POSTEZ IN CURAND SI CELE CU "DEFECTE"

post-13819-1183059927_thumb.jpg

post-13819-1183059954_thumb.jpg

post-13819-1183060004_thumb.jpg

post-13819-1183060032_thumb.jpg

Modificat de AXIS
Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari de achizitie dar mai usor cu literele mari. Pe forumuri postezi ca si cum redactezi un mail. Nu cred ca-ti scri toate mailurile cu majuscule ca si cum ai striga.

Link către comentariu

Frumoasa...sa o stapanesti sanatos si fara probleme...pune si tu niste poze mai clare sa ne delectam si noi privirea :D

Link către comentariu

intr-adevar frumoasa,mai ales interiorul(pe mine unu ma innebuneste interiorul bej).

cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu
intr-adevar frumoasa,mai ales interiorul(pe mine unu ma innebuneste interiorul bej).

cat mai multi km fara probleme

scuze pt caps lock ....cat despre interior bej nici eu nu am vrut (nu tine la "jeg") dar asa a fost sa fie ,doream o masina full op ...si la ce am gasit prin Germania, ba nu avea nu stiu ce ,ba aia ,...si asta le avea pe toate dar si km multi si batranica ...sa ne bucuram de ele!!!!!!!

post-13819-1183062637_thumb.jpg

post-13819-1183062645_thumb.jpg

Modificat de AXIS
Link către comentariu

Foarte bine arata! Sa o stapanesti sanatos!!! Mie imi place tare mult interiorul bej (este elegant), dar juniorul meu abia face 4 ani si e greu de pastrat curat!

Cati km are si cat te-a costat?

Ai avut pe cineva in Germania, sau te-ai dus pur si simplu la Autohaus?

Inca o data sa o stapanesti santos sa te bucuri de ea!!!

Link către comentariu

si eu am o fetita de doi ani jumate ,si ma sperie gandul ca o sa faca bancheta praf dar asta e....,nu am avut pe nimeni in Germania ,am luat netu la puricat de 1 an (bine ...am avut niste bani ,in urma vanzarii unei case) si m-am hotarat cu sotia sa luam un Passat , asta find obsesia mea care ulterior s-a transmis si sotiei si am vrut sa fie full ,dar am gasit-o greu de tot si acum plecam in turul Europei sa vedem ce poate ....multam pentru aprecieri avea 133.900 km si acum am 137.000... nu stiu daca erau reali dar avand garantie 2 ani ,sincer nu ma interesau km (pt ca ,daca avea probleme nu erau tampiti sa mi-o dea asa ca pirdeau ei si eu timp)

Modificat de AXIS
Link către comentariu

Super tare masina.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :lol:

Cat consuma in traficul mega aglomerat din prea minunatul nostru Bucuresti?

Daca nu sunt prea indiscret,care a fost pretul?

P.S. sa-ti traiasca fetita! :icon_thumright:

Link către comentariu
Super tare masina.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :lol:

Cat consuma in traficul mega aglomerat din prea minunatul nostru Bucuresti?

Daca nu sunt prea indiscret,care a fost pretul?

P.S. sa-ti traiasca fetita! :icon_thumright:

sincer la consum nu m-am uitat si chiar nu am mers prin Bucuresti de cand am venit din Germania am o saptamana de cand am luat-o, la pret asa stau lucrurile: 12950 euro pret de prezentare autohous ;12500 pret de achizitie ;1200 taxa de pastrare am comuicat cu ei din tara si doream sa mi-o pastreze +TVA; eu am inscris masina acolo ca sa nu pierd garantia plus ca eu urmeaza sa ma stabilesc in Spania din luna Septembrie si nu avea rost sa o mai inscriu in RO iar taxele de iscriere au fost incluse sau cred ca a fost bonus sincer nu prea am inteles ca stiu Engleza asa cat sa ma bag in seama....

Link către comentariu

si nu ai avut curiozitatea sa o pui pe vag com sa vezi asa, de chestie, daca poti citi kilometrii?

e fantastic de frumoasa in interior, si nu numai.

si ai luat-o la pret bun, zic eu.

sa o stapanesti sanatos, si sa ne zici cum merge.

drum bun! :icon_thumright:

Link către comentariu
si nu ai avut curiozitatea sa o pui pe vag com sa vezi asa, de chestie, daca poti citi kilometrii?

e fantastic de frumoasa in interior, si nu numai.

si ai luat-o la pret bun, zic eu.

sa o stapanesti sanatos, si sa ne zici cum merge.

drum bun! :icon_thumright:

Am sa pun si vag com pe ea dar intai sa ma familiarizez cu ea ,cat despre km chiar daca nu sunt reali are cam toate schimbate :distributie, evacuare...mai multe si sincer la cum merge chiar ca nu ma mai intereseaza ,dar am sa urmez sfatul tau ...ca de' probleme ori sa apara fie minore sau .... numai bine multam'

Link către comentariu

Super tare. As vrea si eu motorelul ala :P

Sa vii la intalnire s-o vedem si noi :P

Link către comentariu

o sa incerc sa vin si la intalnire,... dar am de rezolvat niste treburi in luna iulie si in septembrie trebuie sa plec afara' deci ramane luna august cu siguranta voi veni atunci ,multumesc pt aprecieri ..numai bine si tie!!!!

Link către comentariu

Inca tot stau si ma minunez ce bine arata masina, o prinde ff bine interiorul si are incredibil de multe dotari din cate vad... felicitari

Link către comentariu
Inca tot stau si ma minunez ce bine arata masina, o prinde ff bine interiorul si are incredibil de multe dotari din cate vad... felicitari

da are dotari f multe ,am dorit sa am butoane si beculete ca m-am saturat de junghiul din '87(Mitsubishi Lancer-kombi) si nu in ultimul rand confort ,fiabilitate si un motor cat de cat mai bun ,la culoarea din interior ...hmmm frumoasa ,dar greu de intretinut mai ales cand ai copil mic (2.5ani)

Multumesc pt felicitari ,numai bine si tie...

Link către comentariu

Salut, am si eu una la fel cu acelas motor ca si al tau dar cu mai putine optiuni si merge foarte bine pana acum.

Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara evenimente--arata beton :D

Link către comentariu
Salut, am si eu una la fel cu acelas motor ca si al tau dar cu mai putine optiuni si merge foarte bine pana acum.

Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara evenimente--arata beton :lol:

Salut...multumesc pt apreciere , poate ma inveti si pe mine una ,alta ca o am de o saptamana si sunt varza in domeniu ,tu ai experienta :D ,de o ai mai de mult :))

Link către comentariu
sincer la consum nu m-am uitat si chiar nu am mers prin Bucuresti de cand am venit din Germania am o saptamana de cand am luat-o, la pret asa stau lucrurile: 12950 euro pret de prezentare autohous ;12500 pret de achizitie ;1200 taxa de pastrare am comuicat cu ei din tara si doream sa mi-o pastreze +TVA; eu am inscris masina acolo ca sa nu pierd garantia plus ca eu urmeaza sa ma stabilesc in Spania din luna Septembrie si nu avea rost sa o mai inscriu in RO iar taxele de iscriere au fost incluse sau cred ca a fost bonus sincer nu prea am inteles ca stiu Engleza asa cat sa ma bag in seama....

Ai inscris-o acolo pe ce nume? Cine plateste asigurarea si impozitul acolo? Si ce fel de numere ai primit?

Link către comentariu
Ai inscris-o acolo pe ce nume? Cine plateste asigurarea si impozitul acolo? Si ce fel de numere ai primit?

pe numele finilor mei sunt stabiliti acolo, au statut de rezidenti si a-r mai fi o modalitate sa vb cu reprezentantii autohus-ului sa-ti dea o procura permanenta ,...(am auzit nu verificat)...ok

Link către comentariu

Pai in cazul asta, cei de la autohaus nu au avut ce sa plateasca. Daca masina avea TUV valabil, inscrierea nu costa mare lucru. Interesant cu taxa de pastrare. Banuiesc ca ai recuperat-o dupa ce ai cumparat masina, nu?

Link către comentariu
Pai in cazul asta, cei de la autohaus nu au avut ce sa plateasca. Daca masina avea TUV valabil, inscrierea nu costa mare lucru. Interesant cu taxa de pastrare. Banuiesc ca ai recuperat-o dupa ce ai cumparat masina, nu?

nu,... nu am recuperat taxa ,culmea masina am luat-o din autohus greman (nu turcesc sau ...)dar asta a fost ,ori am fost tepuit ori am fost foarte ,p....' ma asteptam sa fie considerat avans cu termen de ...n zile si gata ,mai puneam diferenta si era ok dar nu am si o factura emisa pe suma aia dar sincer nu ma mai intereseaza sunt multumit de achizitie si cu taxa si cu toate cele

asta e tot ...numai bine si la mai multi km

Link către comentariu

Superba masina! Sa o stapanesti sanatos!

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar pacat ca pretul a fost cam "piperat" .

Link către comentariu

asta-i unul dintre cele mai frumoase interioare pe care le-am vazut in intreaga mea viatza :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!