Jump to content

Capac Cauciuc Peste Egr - Unde Gasesc ?

b97dmt
 Share

Postare recomandată

Salut ! Cine poate sa-i spuna unde gasesc capacelul de cauciuc din poza si la ce bani. Al meu am observat ca s-a rupt.Poate aveti idee cum se monteaza.

post-4558-1183008962_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti sigur ca s-a rupt? Ca din ce vad ai capac cum eu adica fara sa acopere EGR-ul. presupun ca te-ai plictisit sa-ti arunce uleiul pe acolo nu?

Din ce stiu eu Passaturile dupa 2004 au capac de acela "mare" si nu stiu daca poti pune capacelul ala fara sa schimbi capacul.

Poate stie cineva mai mult :D

Link către comentariu

Poza nu este de la masina mea. Am luat-o de pe net si intradevar motorul din poza nu are capacelul ala. La mine nu arunca de loc ulei.

Link către comentariu

Iti urez sa nici nu-ti arunce vreodata :lol: Din cate stiu eu e o problema comuna la masinutele noastre :lol:

Link către comentariu

a mea e din 2003 si are capacul la motor mai mare...si are si capacelul acela.

Link către comentariu

daca ai capacul de la motor ca exact cel din poza , o sa se potriveasca , e o bucata de cauciuc mai exact ,

ma interesez si am sa postez pretul , daca nu ne poate ajuta cineva mai repede !

Link către comentariu

OT:

Dar cel din poza e cumva vopsit sau ce? Ca pare stralucitor.. :lol: As fi si eu tentat sa fac acest lucru :lol:

Link către comentariu

Daca ati avea un cod ar fi excelent. Poate cineva care are ne-ar putea ajuta cu un cod(trebuie sa scrie pe el). Am intrebat la magazin dar nu au gasit. cand ajung acasa ma pun sa caut eu in SOTE sa vad daca dau de vreu cod.

Link către comentariu

mai exact ti s au rupt piciorusele de la capacu ala de plastic ca el se tine si se fixeaza in 4 sau 3 gaurele care intradevar daca nu l scoti usor se cam rup...

oricum gasesti la porche e vreo 20 lei, daca vrei sa vezi cum se monteaza da tot capacu jos de la motor nu e mare branza...

bafta

Modificat de Faby2xlc
Link către comentariu

OT:

Dar cel din poza e cumva vopsit sau ce? Ca pare stralucitor.. :lol: As fi si eu tentat sa fac acest lucru :lol:

tot :lol: cred ca e dat cu lac pentru motor. exista ceva lac pe la spalatorii, care il poti compara cu ceara lichida si ala il face asa lucios. dar ziceau baietii de la spalatorii ca e bine sa dai cu lac de ala doar cand mergi cu masina la vanzare, ca dupa un timp se cojeste si arata nasol.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

inca un off, dar am vazut ca e lumea interesata: faspoiler de la ma-fra.

o sa ziceti ca e vopsit, si alta nu!

si eventual lustruit cu o carpa dupa aia!

inainte de aplicare, sa fie sters bine de praf si mizerii!

Link către comentariu

mai exact ti s au rupt piciorusele de la capacu ala de plastic ca el se tine si se fixeaza in 4 sau 3 gaurele care intradevar daca nu l scoti usor se cam rup...

oricum gasesti la porche e vreo 20 lei, daca vrei sa vezi cum se monteaza da tot capacu jos de la motor nu e mare branza...

bafta

O sa merg la Poro sa intreb. Multumesc

Link către comentariu

Am fost azi la PBN sa intreb de capacel. Individul de la piese nu prea avea chef sa caute in calculator asa ca pana la urma mi-a spus ca , capacelul nu vine decat cu tot capacul de la motor .Pret undeva la 400 ron. :) Voi ce spuneti?

Link către comentariu

Posibil sa fie adevart, desi nu prea imi vine a crede. Nu am apucat sa ma uit in program, dar promit ca azi ma uit si te anunt!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!