Jump to content

Diagnosticarea Injectoarelor

Northman
 Share

Postare recomandată

As vrea sa stiu cum pot sa diagnostichez starea injectoarelor. Exista anumite teste de facut cu vag-com? sau singura solutie este montarea pe un banc de probe?

Incerc sa depistez cauza unui consum exagerat de motorina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce inseamna consum exagerat?fum negru la spate?masina trage pe masura consumului?

Modificat de R Z F
Link către comentariu

engine,mesuring bloks, grupul 13 si acolo ai cvorectiile pe injectore, daca acestea sar de 1 e problema, fa si un log pe turbina si vezi cum stai cu presiunea(asta pt consum)

Link către comentariu

nope, masina trage cam de 75 CP, si consuma de nu-i adevarat (aproape cat un Passat V6 4motion).

Link către comentariu

eu am avut un consum mai mare cand s-a bulit senzorul de temperatura motor si cand s-a dus MAF-ul si nu mai tragea bine. Cred ca trageam eu prea tare de ea si ea nu putea saraca....

Link către comentariu

in cazul asta sa nu fie debitmetrul de vina.

Link către comentariu

Debitmetre am pus doua - unul de pe un motor identic, si unul de pe un Passat de 116CP, nici o schimbare. Cateodata martorul de temperatura imi face figuri, dar numai la afisarea in bord. (sunt corp comun, dar din ce am vazut cu vag-com, cel responsabil de trimitere semnal la ECU e in parametri).

Modificat de Northman
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!