Jump to content

Mega Problema Cu Service-ul

excentric
 Share

Postare recomandată

Buna...totul a inceput de la distributia schimbata la un service cat de cat mai respectat...zic ei :angry:

...de cateva zile am observat ca imi tremura motorul ca naiba la oprire...speriat fiind ridic capota si ascult motorul si constat cu stupoare o bataie la motor.Iau masina si o duc la service-ul la care mi-am schimbat distributia."Analizeaza" ei motorul si explicatia urmatoare:"tacheti dusi din cauza uleiului ca vascozitate mare"(castrol magnatec gtx 10w40)si zice ca imi tremura motorul la oprire din cauza ca el nu mai merge "rotund" din cauza tachetilor.

Suparat foc iau masina si o duc la skoda...frate tre sa skimb tachetii sau e alta problema???asculta astia motorul,pun vag-com ul pe masina si dupa 10 min constata ca am un fir rupt care comanda egr-ul si din cauza aluia imi tremura motorul iar bataia la motor vine de la rola intinzatoare de la distributie.

Azi dimineatza merg iar la service-ul la care mi-am skimbat distributia deoarece este in garantie distributia...le spun ca e rola si nu tachetii dar ei se incapatzaneaza ca de vine sunt tachetii...la insistentele mele se apuca sa dea distributia jos si intradevar era crapata rola intinzatoare.

De aici incepe scandalul...le-am zis:pai ce era,sa va fi lasat sa imi desfaceti motorul? :D la care ei incepeau sa o ia pe ocolite si sa ma puna sa platesc rola si manopera cu toate ca era in garantie.Atunci sa vedeti nervi pe mine,le-am zis eu cateva...adica eu nu va cer banii si timpul pierdut la skoda si voi ma luati sa platesc totul cu toate ca nu e vina mea ca piesa respectiva avea un defect de fabricatie sau voi ati montat-o gresit?daca ati asigurat garantie va rog sa procedati ca atare...si pana la urma nu am platit nimik ca a ramas sa vorbeasca ei cu distribuitorul de piese si sa isi recupereze ei banii...

Si uite asa din cauza unor mecanici de mana a doua era sa mi se rupa distributia si sa crape motorul dar ei o tin sus si tare ca problema e cu tachetii si distributia e ok...

PS:o sa revin cu amanunte...si nu va mai lasati masina pe mana unor mecanici second-hand

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai bine la reprezentanta decat la niste panarame de mecanici !!!care itzi pun masina pe butuci ... sper sa fie invatare de minte ! dai un ban dar stii ca face!!!

Modificat de Alextz
Nu mai da quote la mesajul anterior. La urmatorul vei primi un Warn.
Link către comentariu

Si mie mi s-a intamplat sa schimb in urma cu doua luni bucsele de la puntea spate,iar ieri cand am fost sa fac ITP-ul am ramas foarte surprins sa-mi zica cei de acolo ca trebuie sa schimb bucsa spate de pe partea stanga!Nu am crezut decat dupa ce m-am bagat si eu sub masina si am vazut cu ochii mei.Concluzia: la service-ul unde le-am schimbat nu le-au montat corect!!

Dar nici in reprezentante nu am prea mare incredere!

Link către comentariu

fii barbat si spune si numele service-ului. Asa mi se pare normal, sa fie evitat de acum inainte...

Link către comentariu

Am mai avut cu ei probleme ca nu au vrut sa imi regleze avansul dupa ce au facut iar distributia.Au zis ca se regleaza automat...dar la "ALH" nu se regleaza automat si le-am spus eu:adica eu care nu sunt mecanic trebuie sa stiu chestiile astea ca dupa fiecare modoficare sau schimbare la distributie se verifica avansul cu testerul si eventual se regleaza de la capacul pompei de injectie?si pana la urma au verificat avansul si a zis ca are valoarea "3"????exista asa ceva?si ca e ok!aici deja cu valorile si cu alea ma pierdut...:D

Azi de dimineatza am ascultat fff atent motorul si am impresia ca se aude si acum un fasait slab undeva in zona pompa de injectie-distributie.Ma intreb oare de la ce sa fie?Sa nu imi fi montat nici acum ceva bine oare?

Am jurat ca numai merg la service in beius niciodata... :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte trist ce povestesti....cand eram pionier, in Beius mergeam in tabara... nu la service. Din cate povestesti tu se vede ca lucrurile nu s-au modificat prea mult :rolleyes: ....

Parerea mea e ca au vrut doar sa se spele pe maini cu tine, in mod evident, daca erau un service serios si-ar fi cerut scuze si schimbar rola instantaneu, nicidecum sa iti ceara bani pe ea!!!! Aberant. Sunt sigur ca daca ai avea nervi, ai putea sa le faci ceva de genul protectia consumatorului, etc..

O intrebare, erai acolo cand ti-au schimbat distributia?

Cand sunt de vina tachetii NU trepideaza niciodata. Merge zgomotos, dar nu vibreaza excesiv.

Bine ca ai depistat problema. Te-am intrebat daca ai stat sa vezi ce fac, pentru ca poti si tu sa vezi daca au aliniat bine semnele la schimbarea distributiei sau daca au strans/nestrans rola la cuplul specificat.

Link către comentariu

fii barbat si spune si numele service-ului. Asa mi se pare normal, sa fie evitat de acum inainte...

Nu mi-a trecut prin cap pe moment sa zic numele service-ului,nu ca nu as fi barbat sau mai stiu ce...

POGO SERVICE,str. MATEI VOIEVOD nr.88

Link către comentariu

am stat in service langa ei fiindca niciodata nu imi place sa las masina pe mana alutia fara sa il supraveghez si eu dar fiind in necunostinta de cauza cum se monteaza rola si cat se strange m-am uitat la ce face el acolo ca la televizor...

pentru cunoscatori,service-ul cu pricina este vis-s-vis de complexul comercial "Maria"

Acum daca stie cineva de la ce poate fi un zgomot f slab in plus la motor?

Nu le doresc nici la dusmani mei sa treaca prin atata bataie de cap cu niste oameni care se cred niste profesionalisti respectati...:rolleyes:)))))

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Inregistreaza-l si ne pronuntam. Tachet, etc....

Link către comentariu

• 3 months later...

Ti-l a pus rola intinzaroare in mod incorect, am patit odata la fel, dupa un timp de tacanituri la rece s-a fisurat de asemenea tabla care transmite forta arcului intinzator, noroc ca s-a depistat problema in timp....

Meseriasii second hand de aceasta stofa merita "invatati" prin tragere la raspundere sa nu-si bage mana unde nu duce capul, proprietarii care nu invata nici din experienta proprie si apeleaza la servicii "la pret prea redus" asuma un risc pe masura.

Pacat de masini... statistica spune ca pe la noi masinile se strica mai mult din vina interventiilor decat din cauza uzurii!

Link către comentariu

Salut!

Pentru a evita tot felul de probleme la service-uri, care ar fi recomandarile voastre in ceea ce priveste service-urile din Bucuresti?

In principal...de Avia ce stiti?

Multumesc

Link către comentariu

• Administrator

In aria aceasta ai sa gasesti topic-uri despre mai toate service-urile cu nume , din Bucuresti si nu numai ... :D

Search - face minuni ! :)

Link către comentariu

sa va spun faza cea mai tare...tot mecanicul se simte ofensat!ca ar trebui sa ii tatuez skoda pe piept cd il mai vad!

Dar adevarul este ca la reprezentanta e f scump...iar daca luam in considerare si salariile din Romania nu ne miram de ce majoritatea isi duc masinile in alte service-uri decat reprezentanta dupa ce ies din garantie.si pe dincolo merg f bine service-urile "second-hand"...cel putin in italia stiu din experienta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!