Jump to content

Golf Iv - Obsesia

gabyte00

Postare recomandată

frumos golfulet. sa il stapanesti sanatos. La ce model de stopuri te-ai gandit?

Link către comentariu

doxas: am casco la ea, din pacate mi-am facut dupa ce am gasit-o lovita in parcare si cei de acolo au vazut asta. Deci va trebui sa o fac din banii mei. Asta e. Platesc vreo 650E la asiban fara nici o fransiza.

cosmin brici: mersi frumos. uite cam la astea ma gandeam. Imi pare rau ca nu am o poza mai buna. rosul difera putin in realitate dar cred ca le sti si tu.

post-5497-1183101520_thumb.jpg

Link către comentariu

e full casco

si am adaugat separat jantele, mp3-ul si proiectoarele. A crescut putin polita dar nu cu mult.

Link către comentariu

pai 650/an nu e mult...cam atat m-ar fi costat si pe mine daca mi-as fi facut full

Link către comentariu

poze facute azi

post-5497-1183131207_thumb.jpg

post-5497-1183131287_thumb.jpg

Modificat de gabyte00
Link către comentariu
  • 6 months later...

Azi m-am dus la masina cu un faras si o maturica si uite ce am gasit... Mi-am recunoscut masina dupa oglinzi :D

post-5497-1199402876_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos golful si sa-l stapanesti sanatos. Spune-mi un lucru capacele cromate de la oglinzi sunt din acelea care le schimba pe cele originale sau sunt lipite si cat au costat?

Link către comentariu

Capacele de oglinzi se lipesc peste cele originale, le-am luat din Autovit cu 120ron/setul.

Link către comentariu
  • 4 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!