Jump to content

Cum Sa Ai Frana Calumea

dracula
 Share

Postare recomandată

pentru ca am cam fost putin dezamagit de franele de la passat-u meu ( 3BG din 11/2002 )

am inceput sa experimentez putin.

La inceput am avut placute originale pe Discuri originale, care erau cat de cat ok.

dar pe drumuri in germania unde mai mergeam si eu cu chiu si vai 200-220 :-) mi se mai baga cate

un bou in fata si trebuia sa franez destul de brusc. ( si de destule ori de la 190 la 90km/h,

ii multumesc tuturor soferi de TIR :x )

Dupa 2 seturi de placute era odata urgent si nu era VW deschis asa ca am luat nu stiu ce stifturi refacute

( si mai scumpe si mai proaste decat originale, de la ATU, Auto Tiele Unger, o firma cu mai multe sedii in Austria/ Germania )

Dupa prima frana mai brusca nu mai tineau deloc franele pana se raceau, iar cand ploua nu tineau deloc pana se usca

discu, asta ii din cauza jentilor care nu prea acopera deloc discu :(

Na acuma mam dus la un prieten si miam comandat:

Placute Fata: ATE

Placute Spate: Texar Sport

Discuri Fata: Zimmerman Sport ( cu gauri ;) )

Ei acuma da frana !

Merg ca disperatu prin oras fi frane de la 80 la 0, se incalzesc ca dracu franele

pute in garaj cand ajung acasa de numai, dar tot mai tin ca la prima frana.

Planificat erau Texar si pe fata si pe spate si discu Brembo Sport dar na ... cica ii lafel de bun

si restu nu era pe stoc. Pretu ii tot acelas.

Eu in orice caz sunt super multumit, numai cu discurile ude nu prea am avut ocazia sa incerc, ca asta numai

pe autobanda se manifesta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu daca se poate comanda si in romania.

eu leam luat din austria

Link către comentariu

eu la passat am ventilate ( din fabrica )

la golf 3 90CP TDi am avut "normale" si leam schimba in ventilate.

dar aici a trebuit ceva ami mult.

am luat de la golf 3 110CP TDi tamburu de la frana ( asa cred ca se cheama )

si lam montat pe almeu, ca altfel nu au loc discuri ventilate pt ca sunt mai groase.

Link către comentariu

Se cheama etrier.

Doar atat ai schimbat?

Presupun ca etrier + suport etrier + disc, eventual + placute?

Link către comentariu

pai da am schimbat discu, etrier, placute ( sport gti 16v :D ) si suportu ? nu stiu exact. dare ii ala ? :colors:

Link către comentariu

• 6 years later...

Nici eu nu am gasit in romania am cumparat din italia

Link către comentariu

• Administrator

pai da am schimbat discu, etrier, placute ( sport gti 16v :D ) si suportu ? nu stiu exact. dare ii ala ? :colors:

Zi ca nu ai observat ca discutia este din 2004? Mai exact 22.09.2004 !

Link către comentariu

Razvan am observat tocmai de aia am postat aici ca nu se mai uita nimeni icon_thumright.gif am nevoie de puncte sa pot deschide un topic pe tema meaofftopic.gifofftopic.gifofftopic.gif

Link către comentariu

• Administrator

Este cat se poate de evident ca n-ai citit regulamentul. Altfel, ai fi observat ca avansarea la membru vwForum se face dupa un an de la inscriere, in niciun caz dupa numarul de posturi, nu puncte.

-
Link către comentariu

Este cat se poate de evident ca n-ai citit regulamentul. Altfel, ai fi observat ca avansarea la membru vwForum se face dupa un an de la inscriere, in niciun caz dupa numarul de posturi, nu puncte.

-
Link către comentariu

NOTA! Membrii "doar inscrisi" au restrictionat dreptul de a deschide noi topic-uri in aproape toate ariile forumului. Daca dupa cautarea pe forum nu gasiti discutii referitoare la problema pe care o aveti, puteti cere pe PM sfatul unui moderator (eventual chiar unul din moderatorii ariei in care cautati problema) cu privire la deschiderea unui nou topic pe tema respectiva.

Nu trebuie sa te superi pe noi pentru lucruri marunte, trimite un PM lui Cosmin si iti va deschide el topicul dorit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!