Jump to content

Probleme Sistem Racire Seat Leon

raduiasi
 Share

Postare recomandată

Am deschis acest topic in speranta ca poate un coleg forumist ma poate lumina in legatura cu 2 probleme aparute la masinuta mea.

Prima ar fi ca,la mers mai sportiv,mai ales pe caldurile astea, lichidul de racire are tendinta sa se ''adune'' in vasul de expansiune si sa dea pe afara.A doua belea a aparut azi cand,dupa plimbarea la spalatorie am constatat ca ambele display-uri ,respectiv afisajul computerului de bord si cel al kilometrajului masinii ......au disparut.Daca are cineva vreo experienta asemanatoare as ramane indatorat daca ati impartasi-o cu mine.Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uitasem.Aseara mi-a facut Istef o scanare cu VAG-com si nimic.se poate mai ciudat de atat? :(

Link către comentariu

pentru lichidul de racire o prima verificare ar fi ca in momentul in care motorul e rece sa ai nivelul undeva intre min si max in vasul de expansiune. Daca este foarte aproape de max, cred ca mai poti scoate ceva din el si sa vezi cum se comporta.

despre display nu stiu ce sa zic. Mai era pe aici cineva cu probleme la displayul climatronicului (s-a discutat nu demult). Nu stiu daca exista vreo legatura directa intre probleme... :icon_thumright:

Link către comentariu

1. ai cam prea mult lichid. Verifica la rece (verifica si densitatea).

2. Nu ai precizat CE ai facut la spalatorie (nu tu, ci angajatii) si daca au curatat umed la interior. Daca da ai de asteptat si 2 zile pina se usuca locul.

Link către comentariu

Am si eu o problema....eu raman fara apa in vasul de expansiune..si mi se aprinde becul rosu de la racire.... :|

E posibil sa fie vreun furtun spart de se goleste ?

Link către comentariu

daca ar fi fost furtun spart facea balta sub masina,sa nu fie chiulasa fisurata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!