Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

eu am ajuns de ceva timp la concluzia ca in ro e deja periculos sa ai o masina frumoasa, care iese in evidenta

periculos pentru masina dar si pentru psihicul proprietarului

si uite asa, din cauza unui dobitoc invidios trebuie sa vopsesti toata laterala, bineinteles la "vopsitorii" mega-meseriasi tot din rromania noastra draga :D

sincer imi pare rau, dar lasa ca se face. o sa fie si mai frumoasa

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

partea buna e ca am un service la care-am facut-o mereu pan-acum si iese de fiecare data impecabil. Da' oricum, iar alergatura la casco, service, mers cu metroul, crescut rata la casco ETC.... aia e.

Link către comentariu
eu am ajuns de ceva timp la concluzia ca in ro e deja periculos sa ai o masina frumoasa, care iese in evidenta

periculos pentru masina dar si pentru psihicul proprietarului

Uite de aia nu o spal eu cand stiu ca trebuie sa o las parcata pe cine stie unde. Daca e murdara e mai safe :offtopic:

Link către comentariu

faptul ca deja te poti baza pe un service si ai garantia ca va iesi bine rezolva 50% din problema

in plus, casco te salveaza si de scos banul gros din buzunar

asta e, trebuie sa ne obisnuim si sa nu mai punem tot la suflet. si eu tin foarte mult la masini, dar mi-am dat seama ca totul pana la un punct, mai avem pana ajungem si noi la nivelul altor tari...in primul rand ca mentalitate, ca dupa se rezolva toate

Modificat de gaby1773
Link către comentariu
Uite de aia nu o spal eu cand stiu ca trebuie sa o las parcata pe cine stie unde. Daca e murdara e mai safe :offtopic:

Sa stii ca si-a mea era a naibii de jegoasa ieri si nu m-a ajutat cu nimic :)

Link către comentariu

am rasfoit cam tot topicul,mai mult poze ca nu am avut timp de litere ( :) ) si pot sa spun ca e o masina deosebita,arata f bine. cel putin interiorul dupa volan si navi la prima vedere arata a generatie mult mai noua! setul de poze before-after e elocvent.

felicitari pt transformare (a golit ceva buzunarul,de-a lungul timpului,nu?)

mai urmeaza ceva?

Link către comentariu

Din pozele before/after lipsea schimbatorul de S3 ;) Cat despre ce mai urmeaza, cu putin (sau mai mult) noroc, o sa urmeze un coupe ceva mai puternic :)

Link către comentariu

imi pare rau pentru zgarietura, numai la noi in tara intalnim astfel de specimene.

urmeaza a5?

Link către comentariu

La mine cred ca e a 4-a oara cand se intampla asa ceva.... o data toata masina, adica partea dreapta si in rest asa pe bucati... ba o usa... ba o aripa...

Link către comentariu

Imi pare rau,si eu am avut de 2 ori pe masina :) Urat sentiment.

Romania!!! :pale:

Crezi ca numai in Romania? Am sa imi fac timp intr-o zi si iau aparatul sa fac poze la masini ,merg pe 3-4 stradute nu mai mult.

Cred ca in Anglia e mai rau ca in Romania.Aici copiii cred ca fac asta cand vin de la scoala...deoarece fiecare are parcare pt. 2-3 masini in curte,deci nu "furi" parcarea nimanui.

Link către comentariu
... Cat despre ce mai urmeaza, cu putin (sau mai mult) noroc, o sa urmeze un coupe ceva mai puternic :offtopic:

Am o banuiala ca ce va urma este proiectat la Stuttgart :D

Link către comentariu
Am o banuiala ca ce va urma este proiectat la Stuttgart :)

Nu stiu unde-i proiectat, da' de fabricat sigur nu e fabricat acolo :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 months later...

in mare, tu, eu si cu bogdanS ne-am luat masinile cam in acelasi timp. si audi si golfurile. sa inteleg ca o pun si eu la vanzare? :D

A5? ce ti-ai gasit? sau treci si tu la BMW ca altii ?

Link către comentariu

sper ca iti iei tot quattro. sau macar RWD :P

nu .nu inca. nu merita sa o dau.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Salutare,

Din ce-am vazut pe Facebook, sa intelegem ca ai vandut masina ? :study:

Link către comentariu

Dap... a plecat la multivan_t4 aici pe forum.... sper sa se bucure de ea cat m-am bucurat si eu.

Link către comentariu

Pff, sper să aibe grijă de ea, la fel ca tine.

Ce urmează?

Link către comentariu

sa speram ca o sa aiba si el grija de ea cum ai avut si tu. eventual sa se transfere postul la el.

Link către comentariu

Nu parea asa pasionat de forumuri da' cine stie :) In alta ordine de idei ->

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!