Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

Un mic filmulet facut asta iarna pe care-am uitat sa-l postez :)

quattro winter fun

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sal.

Frumoasa masina.

La cat o evaluezi daca ar fi sa o vinzi?

Link către comentariu

Nu stiu daca e indicat sa raspund, dar aditzzza, oricat ar evalua-o, eu sa fiu in "papuci lui" sau sa o fii avut in propietate NU cred ca as vinde'o la cat suflet, pasiune s-a depus pt ca ea sa arate asa :)

@Ice_2k: Cred ca drift-urile cu o masina dotata cu "integrala" sunt cele mai reusite, fata de o masina cu tractiune fata :angry: Nice video too :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@aditzza Habar n-am cat as putea lua pe ea acum, mai ales tinand cont de criza economica. In orice caz, n-am de gand s-o vand in viitorul apropiat, o s-o mai tin cel putin un an jumate :) Mai bine zis, pana ajunge A5 3.0TDI quattro la niste preturi rezonabile :angry:

@Riddler Da, drift-urile cu quattro sunt extrem de fun (mai ales cu Torsen, am vazut pe youtube filmulete facute cu Haldex - TT - si nu prea se compara, se vede clar ca nu se trimite destul pe spate), a fost la facerea filmului si un A3 fwd si erau cam incomparabile rezultatele (plus ca la integrala nu se folosesc "trick-uri" gen frana de mana ;) ).

@all Multumesc frumos pt aprecieri :)

Apropo de vanzare, mie mi s-a pus de mult pata pe 3.0TDI si ma gandeam ca asta astept ca sa schimb masina... acu' vreo 2 luni am dat peste un B7 din 2006 3.0TDI quattro la vreo 13.000 de euro, deci il puteam lua mai mult ca sigur fara sa dau nimic in plus... totusi cand m-am vazut in fata faptului, nu mi-a venit sa-mi vand masina... :)

Link către comentariu

Hehe, 3.0 TDI quattro e ceva, dar sa-si revina piata auto un pic, ca poti lua un pret corect pe a ta :P

Cat despre "trick-urile" drift-urilor, ai dreptate, e mult mai ok la o masina cu tractiune integrala, ca nu abuzezi prea mult de frana de mana :P

Poate doar placa de presiune de la ambreiaj sa sufere :o

Link către comentariu
Poate doar placa de presiune de la ambreiaj sa sufere :o

N-are de ce, tot filmuletul ala era facut in treapta 1 tinuta constant la 3000rpm, n-are nicio treaba ambreiajul :P

Link către comentariu

Atunci e BETON ! :P :o

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut! Nice car! am fost aseara in spatele tau de la pasaj de la Lujerului pana unde ai intors si tu si eu si inapoi pana la lujerului... eu eram G5 cu xenoane in spatele tau!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Mda...interesant... :) O singura problema cu spalatoarele astea...curata farurile dar murdaresc restul in jur.

In rest, ceva noutati?

Link către comentariu

asa e, murdaresc (stropesc) totul in jur dar daca ai nevoie sa-ti speli farurile, se presupune ca masina e deja murdara :) Ideea e ca am cumparat masina cu spalatoarele "stricate", am fost de-atunci in mai multe service-uri si fiecare ba zicea ca trebuie schimbata pompa, ba nush ce asa ca pana la urma am lasat-o balta. Ieri, din intamplare, in timp ce schimbam niste consumabile, mecanicul a observat un furtun gatuit si m-a intrebat "auzi, tie-ti merg spalatoarele"? Pai nu. Pai ia uite de ce. Asa ca a intins furtunul si gata, acum am totul functional pe masina :D

Link către comentariu

Finally. :P

Good job, man! :)

PS: Mecanicul la care eu te-am trimis :icon_thumright:

Modificat de Tavy81
Link către comentariu

:vaidecapulmeu:) Ma refeream la faptul ca nu mai am nimic "stricat". De cand am luat masina, mereu a fost "merge totul in afara de spalatoare", acum e totul ok :( Comenzile de pe volan nu prea se pot face momentan, daca schimb piesele necesare pentru comenzile de pe volan, voi ramane cu eroare pe airbag si nu ma incanta situatia.

Link către comentariu

Nu merita sa dai airbag-ul pe comenzi. Din cate stiu eu daca ai eroare de airbag...ele chiar nu functioneaza in caz de accident.

Felicitari pt rezolvarea spalatorului...acum chiar este perfecta.

Eram intr-o seara la OMV in Aviatiei parca si a trecut un A4 superb...cand am privit numarul ghici cine era. :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi mi-am amintit de ce e absolut geniala o masina cu tractiune integrala :wub: M-am plimbat putin azi pe la pranz prin niste zone mai libere ale orasului si nici pan-acum nu mi-a disparut ranjetul de pe fata :frigbaitata:

Link către comentariu

Hai bine acuma fa-ne in ciuda si tu si voinea :frigbaitata:

Ma bucur ca e o veselie in masina ta pe zapada :wub:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!