Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

Foarte bine se vede cand mergi cu spatele cu noua camera :P . Ai putea te rog sa faci o poza cu camera sa vad si eu cum arata aceasta camera care are si bec pentru numar, tare sunt curios, daca poti sa spui aici de unde ai luat-o si cat a costat daca nu te rog macar pe pm, deoarece sunt si eu interesat de o astfel de camera pentru witsonul meu si pana acum nu m-am hotarat unde sa o montez, iar daca o bag in numar o sa fie orientata in sus ca asa sta suportul de nr de la MK5, iar la asta cu montajul in locul unei dintre lampile care lumineaza numarul nu m-am gandit.

Multumesc si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are topic de vanzare Baracuda pentru aceste camere, 120E este pretul. Uite-o poza facuta asta iarna la masina lui Baracuda, exact asa e si a mea:

post-1533-1237888246_thumb.jpg

Link către comentariu

Numai cuvinte de lauda...

Exceptionala solutie! Foarte foarte foarte discret!

Link către comentariu

Adevarul e ca merita, eu am senzori de parcare, si intr-o noapte cand am dat cu spatele m-am urcat cu bara spate peste un bolovan :P ... intrebare : noaptea cum se vede, are infrarosu ?

Link către comentariu

iluminarea numarului nu este afectata ? Adica nu se vad diferente de iluminare noaptea dintre becul din dreapta fata de cel din stanga ?

Si legat de folii vreau sa te intreb (ziceai ca nu iti place diferenta de culoare dintre geamurile din spate si cele din fata): dar daca iti pui folie si pe fata si pe spate cat e legal pt fata ..si astfel nu sunt diferente .

Link către comentariu
... dar daca iti pui folie si pe fata si pe spate cat e legal pt fata ..si astfel nu sunt diferente .

... si astfel nu e nici o diferenta cu restul masinii... adica nici nu se vede ca ai folie :) Transparenta minima legala de folie pt fata nu inchide deloc culoarea geamurilor.

Link către comentariu
Adevarul e ca merita, eu am senzori de parcare, si intr-o noapte cand am dat cu spatele m-am urcat cu bara spate peste un bolovan :) ... intrebare : noaptea cum se vede, are infrarosu ?

Permite-mi sa iti raspund: nu are infrarosu, dar datorita faptuluic a este chiar la nivelul lampilor de mar-arriere beneficieaza de lumina suficienta pt a face o parcare inceata fara riscul de a atinge ceva.

Bv Ice arata ff bine camera montata dar mai ales masina.

Link către comentariu
Adevarul e ca merita, eu am senzori de parcare, si intr-o noapte cand am dat cu spatele m-am urcat cu bara spate peste un bolovan :) ... intrebare : noaptea cum se vede, are infrarosu ?

Nu are infrarosu dar se vede super ok noaptea... pun 2 poze cum se vede noaptea cu si fara luminile de marsarier:

post-1533-1237897228_thumb.jpg post-1533-1237897245_thumb.jpg

iluminarea numarului nu este afectata ? Adica nu se vad diferente de iluminare noaptea dintre becul din dreapta fata de cel din stanga ?

Acum este o diferenta pentru ca in dreapta am bec iar camera are led. Voi pune saptamana asta led si-n dreapta si sper sa nu mai fie nicio diferenta.

Si legat de folii vreau sa te intreb (ziceai ca nu iti place diferenta de culoare dintre geamurile din spate si cele din fata): dar daca iti pui folie si pe fata si pe spate cat e legal pt fata ..si astfel nu sunt diferente .

Dupa cum a zis si bogdanS, daca pun pe toate geamurile cat e permis pe fata, o sa dau ~200E aproape degeaba, n-o sa se vada mai nimic.

Link către comentariu

lol ce solutie ingenioasa :rolleyes:

gata, m-am hotarat pe loc, vreau si eu una :Driver:

Felicitari !!!

Modificat de Riddler
Link către comentariu

cel mai frumos A4... si unul dintre cei mai pasionati posesori de a4... felicitari...

Link către comentariu

Foarte frumosa, stimate! :ceuameni:

Modificat de Tavy81
Link către comentariu

mai pune-i ceva dotari, e cam "cheala"! bineinteles glumesc. :huh:

ce mai ai de gand sa ii pui? :mellow: pana acum JOS PALARIA :D

Link către comentariu

Salut

urmaresc cu interes topicul tau ! bravo si felicitari pt ce ai facut pana acum ! Daca te hotarasti vreodata sa vinzi masina sa ma anunti si pe mine ! :D

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :biggrin: De pus nu prea mai am ce sa pun, poate niste bandouri inferioare de S4 (cu toate ca sunt f scumpe pentru niste plastice micute) si cam atat... :cheers:

@UWE De vandut o vand pan' la urma, da' peste cel putin un an :)

Link către comentariu

Salut! Felicitari pentru masina si sa o stapanesti fara incidente.. Modificarile aduse masinii sunt facute cu bun gust.. Sa auzim numai de bine! Bafta!

Link către comentariu

@wrc

Poate ar merge pe spate... la ambii fratiori. Dar nu cred ca merita complicatia (suruburi mai lungi, la revedere antifurt.. etc).

Link către comentariu

hmm..poate daca ar fi rotile mai in afara scoase...ar fi mai agresiva asa :D sau niste cauciucuri mai late...

nu stiu cum e la quattro cu distantiere doar pe spate...

macar la BMW ca are RWD ar fi ok, si ca looks...dar la ice as pune pe toate 4, sau macar cauciucuri mai late, sau alt ET.

oricum masinile sunt frumoase ! rosia inghetata ! :offtopic:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!