Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

• Administrator

:blah_: Mwuahaha, doar am presupus c-ai facut asta, ca n-am vazut. :lol: Da' daca tot ai zis-o ... :) :P

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

mult ai mai mers in 2 minute si 42 secunde :lol:

atat faci tu de la munca pana acasa ?! :D

oricum marfa video-ul :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu m-am dus acasa in video :Driver: Pan-acasa fac 18km :P Aia e...

Link către comentariu

Realizat frumos filmuletul. Putin offtopic, dar cum l-ai realizat? Cu ce ai filmat? Camera pare prinsa undeva nu tinuta de cineva. Ce dispozitiv ti-ai montat acolo ca sa filmezi? As vrea sa imi pun si eu.

Link către comentariu

Ma insel eu sau comenzile de la noul volan nu sunt luminate ?.

Foarte tare filmuletul, la fel ca si masina :D

Link către comentariu

@1QUATTRO9 Camera sta pe un trepied. 2 picioare ale trepiedului stau "la picioarele" pasagerilor din spate iar al treilea e infipt in canapeaua spate, intre spatar si sezut. In plus, picioarele laterale sunt legate de tetiere.

@Fritz Am explicat deja asta, momentan nu sunt functionale comenzile :)

Link către comentariu

nice ride!

am vazut-o si eu live astazi. (A4 argintiu de GJ din Militari :ceuameni: )

Link către comentariu

cu plafonu' rosu si cu volan pe dreapta nu?? A lui era :biggrin:

sorry m8...cred c-ai vazut alta masina :D

Link către comentariu

@teka

ii umplem omului topicul cu aiureli. crede-ma ca vad destul de bine si stiu ce am vazut. cu a4 argintiu eram eu.

Link către comentariu

aah..sorry atunci! nu ai specificat si am crezut ca un a4 argintiu vazusei.

Si ca sa fiu si ontopic,vreau sa te intreb ICE, ai incercat vreodata 0-100 sa vezi in cat timp ia? :-s

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :)

lile, sorry da' nu te-am vazut :(

TeKa, referitor la 0-100 am facut o singura data testul (nu prea-mi place sa chinui masina cu plecari violente) cu accelerometru. Din pacate am facut o plecare f proasta, iar "scorul" a fost 8.4. Am incercat sa mai fac o data plecarea si mi-a iesit, insa in momentul plecarii mi-a aruncat accelerometrul din suport :icon_cool: Anyway, cu o plecare perfecta zic eu ca e posibil un 8, 8.1.

P.S. Am atasat si un rezultat al testului facut cu accelerometru, facut pentru putere. (precizez asta ca sa nu va mirati de ce treapta 1 e practic "moarta", am plecat usor si cand am schimbat a 2a la 2000rpm am calcat-o). Rezultatul a fost 175cp la motor si 145cp la roata. Am mai testat si un BMW 320D 150CP + soft (184 declarati de tuner) iar rezultatul a fost de 187cp la motor. Nu stiu cat de relevante sunt cifrele astea, imi pare rau ca n-am un test facut si inainte de soft...

post-1533-1236980783_thumb.jpg

Link către comentariu

Ba baiatule, ba, cum poa' s-arate masina asta... Ce sa iti zic? Am stat 1 ora si ceva de am citit 717 posturi :mellow: Masina e senzatie! Si in ce hal ai adus-o :banghead:

Am un vecin care are un A4, 1.9 tdi, cu i-ul rosu, si il suspectez ca are aceeasi motorizare ca a ta, albastrul ala... azur... nu stiu cum se cheama. Zilnic o admir...

Revenind, felicitari!

PS: nu te coafeaza folia? :Driver:

LE: O ora si ceva? S-au facut 2 ore jumate....

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

de aratat, arata, dar si cum o alearga propietarul prin stanga dreapta :Driver:

ce-as alergato si eu daca as aveao 1 saptamana :mellow:

concluzie: E BESTIALA :banghead:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Thanks guys :(

@gHapciu nu vreau folie din cateva motive:

1. Nu-mi place cum arata cu folie mai inchisa pe spate si mai deschisa pe fata

2. Nu m-apuc s-o fac neagra si pe fata ca sa stau dup-aia sa ma cert zilnic cu politia

3. Am condus o masina cu folii cateva zile si noaptea chiar nu mi-a placut, mai ales in parcari intunecate era jale...

:)

m-ai vazut sigur, te-am lasat sa intorci in fata mea.

Unde anume in Militari?

Am un vecin care are un A4, 1.9 tdi, cu i-ul rosu, si il suspectez ca are aceeasi motorizare ca a ta, albastrul ala... azur... nu stiu cum se cheama. Zilnic o admir...

Cred ca e BogdanS :P

Link către comentariu

in zona Petrom-Mac asteptai intre benzi ca sa intorci spre autostada, am oprit ti-am dat flash-uri , ai trecut, dupa care ai aprins si avariile.

Link către comentariu

gata, mi-am amintit :icon_thumright: dar nu stiam ca-i cineva de pe forum :)

Link către comentariu

Salut YCE nu stiu daca ai aflat dar petnru a face butoanele functionale trebuie schimbat modulul de directie, calculatorul de pe noile modele pe care vine acest volan este diferit fata de vechiul calculator cum ai tu pe masina. Costa in jur de 15mil.

Link către comentariu

YCE te rog frumos imi poti spune si mie de unde ai facut rost de acel program de iphone care iti masoara hp and stuff.

Multumesc

Link către comentariu
Thanks guys :icon_cheesygrin:

@gHapciu nu vreau folie din cateva motive:

...

Cred ca e BogdanS ;)

Nu e membru vwforum gagiul. Nici nu prea mi-as dori... :D

legat de folii...e, lasa lasa, ca ai senzorii aia smecheri :icon_cheesygrin:

Intradevar, foliile negre si pe fata sunt foarte incomode, iar mai deschise pe fata... parca nu sunt unitare cu masina.

revin on topic - cititnd aseara am gasit lista facuta de tine, si am vazut ca la bara Hofele pe spate, ai trecut 1000 ron. Asta e pretul fara vopsit presupun, nu?

Link către comentariu

@Andi Dynolicious il cheama, il gasesti pe AppStore la vreo 11€

@gHapciu Da, fara vopsit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!