Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

hmm,nu-i foarte grea,modelul de 2.5 are cu 100 si ceva de kg mai mult,oricum ador masinuta ta,poate vrei s-o vinzi :icon_cool:

Link către comentariu

Arata FOARTE bine cu volanul asta. Felicitari si "keep up the good work" cum zice francezul :)

Link către comentariu

Da, aia sunt. Si l-am ascuns acolo pentru ca nu-mi place pe cat posibil sa am chestii non-OEM prin bord :P

Link către comentariu

Ieri am reusit un nou record, 5.0L/100km pe o distanta de vreo 150km. Faza ciudata e ca nu incercam sa obtin un consum bun, pur si simplu asa a consumat. Am mers prin afara localitatilor pe cruise la ~120km/h (treapta 6) si prin localitati cu ~80km/h (treapta 5), cand am avut de depasit, am depasit etc... :)

1235754998.mov

Link către comentariu

pai cand viteza scade sub ~10km/h, consumul instant nu mai merge, asa ca ramane ultima valoare afisata. Eram pe loc cand am facut filmuletul.

Link către comentariu

da, din pacate la A4 B6 nu se transforma in l/h.

P.S. Si niste poze din "excursie" :)

post-1533-1235923203_thumb.jpg

post-1533-1235923274_thumb.jpg

Link către comentariu

daca tot a venit discutia despre BC intrebare:

Exista posibilitatea de activare a vreunei functii pentru ca BC-ul sa arate si km parcursi de cand ai plecat din fata blocului si pana cand ai oprit motorul in parcarea hotelului la Constanta de exemplu? Ma refer la A4

mercic .. si scuzati off topic

Link către comentariu

din cate stiu eu nu, astea sunt cele 2 chestii care lipsesc din BC, nu stiu motivul.

Link către comentariu
  • Administrator

Mda si cat de bine incepuse melodia! :P

Frumos, da' mi s-a parut mie sau ai intors pe linie continua? :) :blah_:

Link către comentariu

ba, ma lasi? :P E de 16 ori mai repede decat normal si tot vezi singura ilegalitate pe care-o fac intr-un drum de 16km? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!