Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

Nu pune niciun capac,alimenteaza-le sa se vada frumos aprinse.Care-i faza daca nu poti sa le folosesti?Dau prea bine pe volanul ala ca sa le acoperi.parerea mea...

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sincer sa fiu ma asteptam sa le faci functionale :) dar chiar daca te hotarasti sa nu faci lucrul asta, sunt de parere ca dpdv estetic ar da mai bine daca le-ai alimenta si le-ai lasa asa decat sa le pui capace. Parerea mea...

Link către comentariu

si eu ma asteptam sa le fac functionale pan-am aflat pretul ;) Totusi 600RON + cat o mai fi spira (cateva milioane cel putin)... cam tare :) Probabil c-o sa le las asa si o sa pun calculatorul meu la vanzare. Cand gasesc pe cineva care-l vrea, il iau si eu pe cel pt butoane.

P.S. Daca le las, cu siguranta le voi si alimenta.

Link către comentariu
Am facut in sfarsit pasul si-am luat ceva ce-mi doream de mult :(

si eu care credeam ca ti-ai luat direct S4 sau RS4 :offtopic:

PS: vezi ca zGb vine RS4 lu blazey si accepta si TDi quattro + diferenta ! dar aluia nu ai mai avea ce sa-i faci...si nu ar fi asa fun :D

Link către comentariu

ICE daca tot am starnit discutia :( eu propun sa il vinzi si cumperi unul din plastic din echiparea Ambiente :( :D

Serios vorbind votez pt. scoaterea padelelor atata timp cat nu sunt functionale si aplicare capacelelor.

Link către comentariu

Yce, am recitit partial topicul tau si mi-a venit in cap o propunere: Praguri laterale Hofele :)

Link către comentariu

M-am gandit si eu la alea, dar sunt niste chestii care nu-mi plac la ele:

post-1533-1234883805_thumb.jpg

In alta ordine de idei, a ajuns minunea :D Este absolut nou-noutz.

post-1533-1234883832_thumb.jpg post-1533-1234883838_thumb.jpg post-1533-1234883843_thumb.jpg post-1533-1234883849_thumb.jpg

P.S. Daca e cineva interesat, volanul actual este de vanzare.

Link către comentariu

si eu te felicit pentru achizitia facuta!

Sa-l folosesti/invarti/mangai cu placere... :icon_thumright:

Link către comentariu

Locul unde erau padelele ramane asa? Nu vin niste capacele peste aceea gaura?

Cand vedem volanul pus pe masina?

Link către comentariu

maine ma interesez daca exista capacele pentru gaurile alea, ar fi super sa existe. In orice caz, nu e mare probleme nici fara, sunt pe spatele volanului deci nu se vad si nici cu mana nu ajungi acolo decat daca tii neaparat.

Maine sper sa apuc sa-l montez, cu ajutorul lui Costi Geo :)

Link către comentariu

Exceptional volanul!

Cred ca si tie iti place la nebunie daca deja dormi cu el !!

Sa il stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Asta ma intrebam si eu :icon_thumright:

Capace din cate stiu eu nu exista pe original ...

Oricum, felicitari pentru investitie, face toti banii. Mai ales daca vei schimba calculatorul sa mearga comenzile.

Link către comentariu

Pastilele erau doar faringosept :) Dupa mai multe investigatii, se pare ca nu exista capacele pentru padele :) Mai caut alte solutii.

Link către comentariu

Ice, lasa-l asa. Eu credeam ca va ramane o gaura mult mai mare, dar in conditiile astea sincer nu m-as mai stresa foarte tare, avand in vedere ca vin pe spatele volanului. Cred ca nu se vad din nicio pozitie; asadar decat sa vi cu o improvizatie, mai bine fara! :)

Sa-l tocesti sanatos. Superb exemplarul!

Link către comentariu

Perfect volanul! Felicitari!

Cred ca e cel mai frumos A4 pe care l-am vazut... mai ales ca e si quattro :Driver:

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari :icon_cool:

Ieri a fost montat si volanul cu ajutorul absolut nepretuit al lui Costi_geo :beerchug:

post-1533-1235123512_thumb.jpg

post-1533-1235123518_thumb.jpg

post-1533-1235123523_thumb.jpg

post-1533-1235123529_thumb.jpg

post-1533-1235123534_thumb.jpg

post-1533-1235123537_thumb.jpg

post-1533-1235123541_thumb.jpg

post-1533-1235123545_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!