Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

ai bagat bani in ia si cind vrei so vinzi nu ei mai mult de 10000 eu ,

:lol: ce a fost asta...?

Modificat de Serhino
Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

...a fost un tip care are probleme de exprimare dpdv gramatical si care nici nu prea intelege ce inseamna tuning. Da'... el sa fie sanatos! :lol:

Multa bafta in continuare Ice.

PS: http://www.isotta.ro/index.php uite aici Swarowski..., cine stie, poate te sucesti pana la urma :D

Link către comentariu

@Slick Acum am prins, nu stiam de faza cu pitzi :)

@tuca Asta mi-a zis lumea si cu Golful (fosta masina), ca nu iau mai mult de 8500 pe ea. Am luat 9800 ;) Dac-o sa iasa la fel si cu Audi-ul, ramane de vazut. In orice caz, modificarile nu le-am facut pt profit, ci pt mine. Iar suma de 10000 data de tine e oricum exagerata.

@Bestie Mersi, da' sunt destul de sigur ca nu ma razgandesc :P

Link către comentariu

Stiu ca poate nu face obiectul sectiunii acesteia urmatorul subiect .. dar pentru ca f multi posesori de Audi frecventeaza topicul lui Ice . . .

In curand va trebui sa imi aplic Baby on Board .. si as vrea sa imi scriu asta cu fontul folosit de Audi ... cel din foto...

stie careva ce denumire are acest font .. exista ..sau il are careva?

mi-am tot batut capul pe net sa dau de el.. dar fara rezultat...

post-8752-1231307435_thumb.jpg

Link către comentariu

Din pacate e un logotype. Dar cred ca sunt destule fonturi care sa 'bata' cat de cat cu asta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

E superba masina, arata mult mai bine decat in poze. Eu am ramas impresionat de bara fata, este pur si simplu superba.

Felicitari si succes in continuare daca ii mai faci ceva.

Link către comentariu

Ice am luat pagina cu pagina si am ramas impresionat de cate ai facut la masina asta .

Recunosc - am mai citit si altadata cate 1-2 pagini - dar azi am stat sa citesc de la pag.1 la pag.32

Super masina

Vine si la mine A4-ul sapt viitoare :icon_thumright: sper

Pastrez ca si tine traditia de prindere a numerelor de inmatriculare pe masina :D

[ nimeni nu observase asta :rolleyes: ] hehehe

Modificat de rss_juliano
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am facut in sfarsit pasul si-am luat ceva ce-mi doream de mult :)

post-1533-1234215324_thumb.jpg

Daca cineva e interesat de volanul meu actual (3 spite, piele, "umflaturi" sport) e de vanzare, cu tot cu airbag.

Link către comentariu

Sa-l strangi in palme cu placere si blandete :blah: Asteptam o poza cu el montat :)

Link către comentariu

Cel mai frumos model de volan produs de Audi pana in prezent! :icon_thumright:

In dotare si pe S3 si R8..

ICE ce faci cu padelele ?! :Driver:

Modificat de WRC
Link către comentariu

le scot :icon_thumright: Recunosc ca nu m-am jucat cu un astfel de volan sa studiez exact cum sunt prinse da' nu vad de ce nu s-ar putea scoate. O sa fac asta inainte de a-l pune pe masina probabil.

P.S. Cu toate ca ar fi cool solutia lu' Michael :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa noua achizitie. Sa o invarti sanatos.

O sa-i faci comenzile de pe volan functionale,nu?

Link către comentariu

Asa ar fi frumos dar am inteles ca ar fi destule chestii de inlocuit si nu tocmai ieftine... Recunosc ca si eu ma gandeam la unul pentru mine, dar cand am vazut cate modificari si cati bani mai trebuie bagati doar pentru a face comenzile functionale, cam bat in retragere.

Astept sa vad ce solutie adopti tu pentru comenzi. Te stiu destul de perfectionist asa ca nu cred ca o sa renunti la ele :)

Link către comentariu

Cu butoanele e o problema. Trebuie schimbat calculatorul coloanei de directie si spira. Doar calculatorul e 6 milioane, spira nu stiu cat e.. cam mult totusi pt niste butoane de volum, mai ales ca eu am schimbat deja o data acel calculator, cand am pus CC. Deci am 3 variante:

- le las asa

- gasesc pe cineva care vrea sa-si puna CC si ii vand calculatorul meu si iau eu altul

- cumpar capacele de plastic OEM care vin in locul butoanelor si scap de tot de ele.

Link către comentariu

Sau cea ma buna varianta ar fi doar sa alimentezi butoanele ca sa se vada ca si cum ar fi functionale ca-i si pacat daca tot sunt acolo. C4linutz cu octavia alba din Ct avea asa ceva la inceput cand isi schimbase volanul stock cu unul cu comenzi. Cred ca ai inteles la ce m-a, referit.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!