Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

aha, acum am vazut de ce pare ars. :offtopic:

daca compari rotile de iarna cu cele de vara, nici nu au cum sa iti mai placa :)

intr-adevar nu arata la fel de bine ca si cu rotile de vara, dar oricum arata bine.

PS: da, eu sunt :)

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

prea tare filmuletul si efectele si muzica ... totul ... extraordinar de frumos ... :wub:

Link către comentariu

Imi pare rau doar ca n-am apucat sa terminam filmuletul, dupa cum se vede in el mai erau ceva greseli de scos... Da' avem in plan un remake in primavara, eu si cu mister rosiu :offtopic:

Link către comentariu
Imi pare rau doar ca n-am apucat sa terminam filmuletul

(...)

Da' avem in plan un remake in primavara, eu si cu mister rosiu :blush:

cel care va filma mergea pe banda de urgenta ? :lol:

oricum la remake, tu n-o sa mai ai golf-ul, si-o sa fie A4 vs. BMW :P

Link către comentariu
cel care va filma mergea pe banda de urgenta ? :P

Yup, vezi postul dinaintea celui de-al tau, poate-ti dai seama cine era :P

oricum la remake, tu n-o sa mai ai golf-ul, si-o sa fie A4 vs. BMW :P

Exact :lol: Asteptam primavara ca sa vina rotile de vara si ne bagam. :blush:

Link către comentariu

cat de frumos :)

dar si remake-ul ca fi frumos, sunt sigur! mai ales ca vor fi de aceeasi clasa masinile si M pachet VS Sline.

poate chemati si ochelaristii cu quattro si 4motion cu clasa mai mica :P

Link către comentariu

abia astept sa vad remake-ul ... :coffee_lol: ?

Modificat de nutzu
Link către comentariu

Ice_2k .... daca mai e necesar ..... felicitari si din partea mea....pentru proiect ... si cred ca reusesti sa imbolnavesti lumea pt A4. Personal am si eu unul .. dar in cazul meu ... proiectul de tuning se deruleaza .. lent ... deh .. in limita posibilitatilor ... si sper sa nu te superi .. daca te voi mai deranja din cand in cand .. cu cate o intrebare...

La tine ... treaba cam se apropie de final .. si ti-a reusit .. in cea mai mare parte...dar ceea ce itzi lipseste este emblema de pe grila fata ... care trebuie sa o faci din cristale Swarovski ... si pielea de la schimbator trebuie sa fie neaparat Louis Vuitton ... in rest pacat de toate .. daca nu le ai pe astea...

parerea mea :))

Link către comentariu

Mersi de urari si La Multi Ani tuturor. Treaba cu cristalele si pielea louis vuitton tre' sa recunosc ca n-am inteles-o :)

Link către comentariu
Mersi de urari si La Multi Ani tuturor. Treaba cu cristalele si pielea louis vuitton tre' sa recunosc ca n-am inteles-o :icon_thumright:

Adica ai masina cea mai tare .. dar daca nu ai Swarovski ... si Vuitton ... Ana Lescko nu se urca....

o glumita . . . pentru cunoscatori . . .

in afara glumei . . felicitari pentru proiect .. realizat cu bun gust si eleganta ...

Modificat de Slick
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!