Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

am incercat si eu pe cele originale si s-a cojit galbenul pe unu, pe altul era deja sarit pe al patrulea deja a iesit super :icon_thumright: cred ca tre sa mai experimentez, becurile astea sunt diferite la soclu cu cele de dacia sa le ia naiba ....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumos A4-ul.La asemenea motorizare merita asemenea imbunatatiri.Felicitari si mult spor in continuare.Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
nope, am luat folie de aluminiu de la o firma din germania si am fost la o firma de colantari care mi-a imbracat ornamentele interioare in folia respectiva.

Ice am o neclaritate:

Folia este din aluminiu sau este aluminiu-look si este din material plastic ?

Conform link dat de tine apare ca fiind aluminiu-look:

http://www.carbon-team.de/lshop,showdetail...--alu-look,.htm

Link către comentariu

Sincer sa fiu nu stiu... tot ce pot sa-ti spun este ca arata perfect ca aluminiu, nu arata a plastic vopsit sau ceva de genu... daca vrei ne intalnim intr-o seara si-ti arat.

P.S. Azi am fost la ITP si la masurarea noxelor am auzit un "wow" :) Cica au iesit extrem de mici. Sa ma bucur ca am motorul in stare f buna sau are legatura cu faptul ca a masurat noxele pe o singura tzeava de evacuare? :)

Link către comentariu

nu prea are treaba cu numarul de tevi, din cate stiu se masoara concentratia gazelor.

Modificat de lile
Link către comentariu

....ok, ne vedem la intalnirea de Toamna.. ;)

Referitor la noxe asa zic si eu : motorul este in starer buna, nu cred ca are legatura cu nr. de tevi... :D

Link către comentariu

Si eu cred ca motorul este in stare buna, de aici si rezultatul noxelor. Totusi nu cred ca teoretic se masoara in acelasi timp la ambele tevi la masinile care vin asa din fabrica. Cel putin nu in Romania.

Apropo, cati km? :icon_thumright:

Link către comentariu

Ghici pe cine am vazut eu aseara pe domnul YCE :. In jurul orei 8-8:30 o facea la stanga pe iuliu maniu, dorea sa o ia pe veteranilor :icon_thumright:. Eram in spatele lui i-am facut flash-uri, i-am facut cu mana :Dam mers elegant in spatele lui pana cand el a luat-o pe un short cut :wub:

Link către comentariu

Cum tu ai 2 trasee diferite de la catalizator incolo, e normal ca opacitatea pe una singura sa fie mai mica decat daca aveai o singura toba de esapament.

P.S. Cat a iesit opacitatea?

Link către comentariu
Ghici pe cine am vazut eu aseara pe domnul YCE :. In jurul orei 8-8:30 o facea la stanga pe iuliu maniu, dorea sa o ia pe veteranilor :D. Eram in spatele lui i-am facut flash-uri, i-am facut cu mana :Dam mers elegant in spatele lui pana cand el a luat-o pe un short cut :D

Sorry da' nu te-am vazut :wub:

P.S. Cat a iesit opacitatea?

Habar n-am valoarea.... :censur:

Link către comentariu

Ice.. super masina imi place ca e facuta cu gust ! sa o stapanesti sanatos..

e misto ideea cu becurile argintii dar nu crezi ca in viitor daca nu ai folosit o vopsea rezistenta termic se vor cojii iar vopseaua cojita o sa cada in stop/far ? si eu mi-am ridicat problema cum sa scap de galbejala din becuri si nu mi-a venit ideea asta

decat sa le inlocuiesc cu leduri intensive !

o alta chestie care m-ar interesa e referitoare la infolierea ornamentelor de interior (ma gandesc ca au iesit perfect ) cum au procedat la colturi ,folia de aluminiu fiind destul de groasa 0,5-1 mm ,nu a facut cute pe la colturi ?

hai noroc !

Modificat de Red
Link către comentariu

de becuri nu-mi fac griji... in primul rand ca am lasat masina pe avarii si 30 de minute iar vopseaua de pe becuri n-a patit nimic. In al doilea rand, daca e sa se cojeasca dupa un an, le refac si aia e, imi ia 5-10 minute un bec. Cat despre cazutul vopselei in stop/far, nu e problema, as scoate-o foarte usor de-acolo... dar oricum, ma indoiesc ca se va intampla asa ceva. Cu folia, nush ce sa zic cum au facut ca n-am stat cu ei... ce pot sa-ti zic ca in 90% din locuri le-a iesit perfect. Au mai fost si locuri unde au gresit dar din fericire sunt in locuri unde nu se vede.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

felicitari, se vede intr-un mare fel ;)

De unde le-ai luat, am cautat si eu stopuri insa pt ha3 am gasit numai hidosenii :icon_cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!