Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

jmecherie masina asta :lol: sa o porti sute de mii de km fara pb ,

ps ia zi-mi cum se comporta jantele si daca ai gasit ceva pe interior daca ai mai avut ocazia...

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

thanks :D Jantele se comporta pan-acum impecabil, n-am avut nicio problema cu ele. Cat despre interior... mi-amintesc vag ca m-a rugat cineva sa vad ce scrie pe ele undeva da' nu mai tin minte despre ce-i vorba :lol: Oricum, nu le-am mai dat jos de pe masina de cand le-am pus... cel mai probabil la iarna :)

Link către comentariu

ok te intrebasem daca pe interior pe spita pe undeva gasesti sigur cu ea data jos scrie asa: ori made in italy ori prc (chinezesti)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa ce am stat cateva ore bune sa citesc tot topicul de la cap la coada, desi o mai facusem pe parcurs... dar pe episoade, am ramas cu doua neclaritati. Prima ar fi ca nu observ diferentele intre grila ta stock si cea de S4, iar la doua este legata de oglinzi. Ai spus ca ai renuntat la cele "look" S4 si ai trecut la OEM S4. Care ar fi diferenta intre acestea? Am vazut ca acolo pe TO DO list-ul tau ai scris DVD-Player. La ce te-ai gandit mai exact? Si unde sa-l pui?...da ceva detalii ;)

In alta ordine de idei, sa nu pierzi contactul de la firma de colantare. Sunt foarte interesat :) . Cat a costat toata operatiunea?

Link către comentariu
Prima ar fi ca nu observ diferentele intre grila ta stock si cea de S4

Alta culoare + grilele verticale iesite in afara:

post-1533-1218790311_thumb.jpg

iar la doua este legata de oglinzi. Ai spus ca ai renuntat la cele "look" S4 si ai trecut la OEM S4. Care ar fi diferenta intre acestea?

In primul rand ca cele OEM arata mult mai bine. Arata "mult mai metalic" ca sa zic asa decat cele cu look. In al doilea rand, cele cu look de S4 s-au cojit dupa ~4 luni.

Am vazut ca acolo pe TO DO list-ul tau ai scris DVD-Player. La ce te-ai gandit mai exact? Si unde sa-l pui?...da ceva detalii :))

Interfata pt RNS-E + un dvd-player care se monteaza in torpedo... vine undeva la 200E investitia.

In alta ordine de idei, sa nu pierzi contactul de la firma de colantare. Sunt foarte interesat :)) . Cat a costat toata operatiunea?

Colantarea in sine a fost 100RON.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Imi permit sa iti raspund.

1. Eu zic sa te uiti mai cu atentie la grile.

2. Diferenta dintre oglinzi look S4 si cele OEM S4, e ca primle sunt din plastic, iar cele din urma din metal. Practic vorbim aici de capacele ornamentale de pe oglinzi.

3.DVD se conecteaza la Navi pe care il are pe masina printr-o interfata de control, exact asa cum se conecteaza si tunerul TV. Exista fie original Audi foarte scump, sau aftermarket. De montat la Audi se poate monta in principal in 3 locuri: Torpedo (cel mai frecvent), sau sub scaun , sau in portbagaj (mult mai rar, dar am vazut cazuri)

4. Cat despre infoliat: intrebarea corecta era care e modelul de folie, de la ce firma a fost achizitionata si cat a costat. Nu cred ca problema e la montaj, unde ai de unde alege firme locale.

LE: Asta e daca iti suna telefonul in timp ce scrii :))

Modificat de mpa
Link către comentariu

Masina a intrat azi-dimineata in service pt diverse zgarieturi (cocalari cu chei prin buzunare, pietre de pe drum etc)... vreo 3 zile de-acu' incolo sunt Logan-ist :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

M-a traznit aseara o idee si-am zis ce-ar fi sa scap de petele alea galbene/portocalii din faruri/stopuri :D Am facut azi un test pe stopul stanga iar rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Zilele astea le fac pe toate.

Before:

post-1533-1221495121_thumb.jpg post-1533-1221495133_thumb.jpg post-1533-1221495168_thumb.jpg

After:

post-1533-1221495152_thumb.jpg post-1533-1221495194_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi :P

In alta ordine de idei, am facut treaba si pe fata. Rezultatul e zic eu mai mult decat satisfacator :)

P.S. Am facut si-un polish la faruri la Expert Detailing :D

post-1533-1222084800_thumb.jpg

post-1533-1222084807_thumb.jpg

post-1533-1222084816_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai cumparat becuri cromate pentru semnalizare?

Arata mult mai bine asa fara galben.

Felicitari pentru masina :)

Link către comentariu

da, si mie mi s-a parut cam mult (mai ales ca dureaza MAXIM 10 minute/far). Dar cum a platit casco... nu m-a prea interesat :)

Link către comentariu

se poate face polish la faruri pe casco ? Sau a fost alta conjunctura ? Nu stramba din nas ..ca ar fi un moft acest polish ?

Link către comentariu

mi-a aruncat o masina din fata o sticla goala de plastic in far pe la vreo 160km/h si mi-a zgariat un pic farul. initial mi-au dat farul la schimbat (asa am cerut eu) asa ca dupa ce le-am zis ca ma multumesc si cu polish au fost mai mult decat multumiti.

Link către comentariu

Super bine au iesit becurile, le-am vazut azi pe viu. Nu ca Rosiu, caruia i-a fost lene sa faca "operatiunea" si a cumparat 4 Philips SilverVision, pe care nu vreau sa imi amintesc cat am dat, si nu arata asa de bine :icon_thumright:

Fratele bavarez. :P

Link către comentariu

Tare faza cu spray-ul :D. Eu am luat becuri cromate ^_^. Ce fel de spray ai folosit? Merge orice spray cu argintiu? Mersi.

S-o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!