Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand ma uit la masina ta, ma tot gandesc cate puteam sa fac la a mea, si-mi pare rau ca am dat-o; :lol:

Link către comentariu

ice ce naol ai pe pedale :huh: rushinica:) eu le-as tine curate mereu :lol:

Modificat de TIR
Link către comentariu

@maxu Thanks :icon_thumright:

@TIR Le-as tine si eu curate mereu da' cu jegul de-afara... :lol: Si din pacate in seara pozelor efectiv nu m-am gandit ca vom face poze si la interior asa c-am spalat doar exteriorul... :D

Link către comentariu

Ai dreptate. eu am observat ca astea sport de o sapt de cand le am si eu se curata oricum mai usor ca cele stok ;) ca nu mai intra namolul in ele.

Link către comentariu

Felicitari ptr masina, a iesit tare de tot. In legatura cu suspensia sport OEM, cum iti dai seama ca e sport? Mor de curiozitate sa stiu daca am sau nu, ca am intrebat vreo 3 mecanici care au inceput sa se contrazica. Personal inclin sa cred ca nu e, dar as vrea sa stiu sigur. La tine totusi cred ca e altfel datorita tractiunii integrale...

Link către comentariu

Pai e relativ simplu... in primul rand eu am vazut in VIN decoder... si in plus se vede destul de usor. Daca 3 mecanici se contraziceau, probabil ca nu ai suspensie sport, la mine toti se minunau cat de joasa e (probleme mari cand trebuie ridicata pe elevator ca nu intra bratele elevatorului sub ea, trebuie sa mai vina cineva sa o ridice de aripa.) Daca-mi dai o poza cu masina ta din lateral pe un plan drept (adica nu cocotata jumate pe bordura), iti zic daca e sport sau nu.

Link către comentariu

Eu am inceput sa-mi pun pb daca am sau nu suspensie sport tocmai din cauza garzii la sol f mici. Unde se vede in VIN decoder? Am incercat si asa, dar nu-mi dadea decat fabrica de unde a iesit si alte chestii marunte. O sa fac niste poze, eventual poate ajung si la o intalnire vw forum de prin bucuresti. Apropo de asta, putin off-topic, cand e programata urmatoarea?

Modificat de Dusul
Link către comentariu

Si eu am avut pe passat suspensie sport din fabrica si era mai ok ca cea normala in sensul ca statea mai bine pe viraje si avea o tinuta mai sport in rest mai multe brate schimbate in 80.000km de drum de Romania.Ice felicitari pentru look si ca ai realizat tot ce ti-ai propus,(eu as vrea un paket M).

Link către comentariu

Ma gandeam sa pun un logo pe bandourile usilor din spate... am 2 variante, Audi Competition si Hofele Design... ceva pareri? :) Personal inclin catre Audi Competition.

post-1533-1205918341_thumb.jpg

post-1533-1205918346_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce dimensiune are cel cu Audi competition ? E cumva la fel ca cel de S-line aprox? Daca da, poti merge pe acesta - daca e prea lung nu stiu daca merge pe bandou...

Eu personal (dupa cum stii) as merge pe Hofele :)

Link către comentariu

Tot pe Hofele as merge si eu, tinand cont ca sunt elemente de la aceasta firma pe ea. :)

Link către comentariu

@CMG Da, e aceeasi dimensiune cu S-Line. Si eu as merge pe Hofele ca principiu doar ca nu prea ma omor dupa logo-ul ala al lor....

Link către comentariu
  • Administrator
...nu prea ma omor dupa logo-ul ala al lor....

Nu ai incotro Radu. Tuning Hofele = Sigla Hofele :)

Link către comentariu

Audi COMPETITION, ce este al lor este pus de-oparte :)

Frumos a iesit masina, felicitari!!!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dupa multa vreme de cand mi-am pus navigatia, am reusit sa activez si optiunea de navigatie pe computerul de bord ^_^ (multumesc lui Costi_geo pt ajutor)

post-1533-1208177737_thumb.jpg

post-1533-1208177785_thumb.jpg

post-1533-1208177795_thumb.jpg

post-1533-1208177802_thumb.jpg

Link către comentariu

nu am urmarit tot topicul, as vrea sa aflu si eu de unde ai luat navigatia si cat a costat! si ce a mai trebuit ca sa o montezi?

mersi mult!

Link către comentariu

• Unitate Navi Plus + antena GPS - 500E + 60E transportul, EBAY
  • "Cusca" 2DIN 8E0 858 005 F - 150RON, PBN
  • Adaptor Iso-Fakra pt radio - 10E, EBAY
  • Adaptor RNS-E - 30E, EBAY

Cost total: 640 euro. Aproape totul e plug&play mai putin modulul de clima care trebuie ingustat, astfel incat sa poata fi mutat mai jos.

Link către comentariu

Pasiunea ta nu are limite.Te invidiez.Frumoasa,facuta cu gust.In rest NO COMMENT sau pot spune ca jantele de RS4 mi se par cea mai buna achizitie.La stopuri nu te-ai gandit>Ceva pe led dar in acelasi timp sa fie rosii sau negre complet.Bafta in continuare

Modificat de S!mpL3 M3
Link către comentariu

Thanks :banghead: De stopuri, m-ar tenta ceva pe led dar nu am gasit inca nimic care sa-mi placa. Problema e ca nu suport stopurile gen lexus sau fumurii... si n-am gasit nimic full led, doar partea rosie led si restul d-ala transparent cu crom & sh*t. Ideale pt mine ar fi niste stopuri care sa arate ca cele cu leduri cand sunt aprinse dar cand sunt stinse sa arate ca cele stock :D Probabil ca nu se poate asa ceva :lol:

Link către comentariu

Probabil daca incerci la baieti care fac stopuri cu led :D se rezolva :banghead: am vazut multi prin bucuresti care chiar stiu sa faca. au facut ei stopuri cu leduri la dacie :lol: apai audi :D

o sa imi fac si eu la passat sa se aprinda cele de pe capacul portbagajului

Link către comentariu

am fost la un astfel de baiat, dar nu mi-a inspirat cine stie ce incredere ce vroia el sa faca acolo... si nu ma incanta cu nimic c-au facut stopuri la dacie :banghead:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

...

Modificat de hbogdan
Pe acest forum sunt interzise discutiile privind piratarea produselor software de orice gen. Quote inutil avand in vedere ca te refereai la postul precedent. Citeste Regulamentul.
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In parcarea de la servici, alaturi de fratele bavarez :)

post-1533-1211463819_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!