Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

nu stiu daca el le-am vazut pe A5, pt ca m-am uitat azi si mi-au placut. bine, ca eram mai incantat de masina in sine :lol:

Modificat de c6t9
Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe A5 arata bine varianta 2, pe masina ta dau bine cele negre. Go for black. Sunt Rial jantele nu?

Link către comentariu

parerea mea sincera, daca se pemite, cele de pe A5, cele de pe spate le au toti cocalarii pe serii 3xxd/5xxd obosite si cu talente de M, cele de A5 au o anumita exclusivitate, celelalte arata foarte ieftin..si o anumita cocalaritate..intelegi tu :) Desigur este parerea mea si doar atat :)

Modificat de semit
Link către comentariu

acum ca a pus si poza aia, parca nu da bine nici una. si totusi pe A5 aratau senzational, chiar m-am uitat atent. alte alternative?

Link către comentariu

Oricum, photoshop-ul ala e f ireal, n-or sa arate asa in realitate... o alta chestie interesanta observata din poza aia este ca R8 or sa para mai mari (daca va uitati la cat cauciuc a ramas, e la fel si pe fata si pe spate dar alea de A5 au "buza" aia mare). Uite si varianta de R8 fara negru:

post-1533-1203198241_thumb.jpg

Link către comentariu

Hmmm ... si mai interesante astea :icon_thumleft: cel mai bine ar fi daca ai putea sa pui jantele pe masina ... vezi cum arata , place le iei , nu place pui altele ... si tot asa ...

Link către comentariu
cel mai bine ar fi daca ai putea sa pui jantele pe masina ... vezi cum arata , place le iei , nu place pui altele ... si tot asa ...

Asta ar fi ideal dar sunt 2 probleme... cel care vinde e in Piatra Neamt (respectiv Arad altul) iar jantele nu au anvelope montate pe ele...

Link către comentariu

La jantele de A5 mi se pare foarte enervant acel capac de plastic, ce acopera prezoanele :Driver:.

Link către comentariu

Azi au ajuns grila de S4 si bara fata de la Hofele :D Momentan am apucat sa montez doar grila iar luni intra masina in service pt bara. Un lucru oarecum nasol este ca logo-ul quattro de pe grila nu se mai potriveste pe grila S4... dar cu putina "adaptare", o sa intre el acolo :icon_bounce:

TODO list:

• Senzori parcare
  • CD-Player OEM
  • Ambient light
  • Stergatoare AERO
  • Vopsire etrieri negru lucios
  • Angel eyes
  • Oglinzi S4
  • Prelungire spate Hofele
  • Ornamente evacuare dubla
  • Eleron Zender
  • Pedale RS4
  • Navigatie OEM
  • Footrest RS4
  • Grila S4
  • Jante 17"
  • Bara fata Hofele
  • Ornamente aluminiu interior

post-1533-1203687950_thumb.jpg

post-1533-1203687955_thumb.jpg

post-1533-1203687960_thumb.jpg

post-1533-1203687964_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar fi frumos sa fie spalata :icon_bounce: ....iarasi vine MPA si te cearta.. :P

Ca idee imi place ideea cu grila de S4 dar vezi cum faci sa pui si sigla cu Quattro!

In rest...super masina..am mai spus-o de multe ori.Cand o vinzi sa nu uiti sa ma anunti! :D

Link către comentariu
Ar fi frumos sa fie spalata :icon_bounce: ....iarasi vine MPA si te cearta.. :D

Ar fi trebuit sa fie curata ca aveam program dimineata la spalatorie da' a luat foc un BMW chiar in fata spalatoriei si era nebunie, politie, pompieri, etc, asa c-am lasat-o balta... pun si cateva poze ca dovada :P

post-1533-1203690232_thumb.jpg

post-1533-1203690243_thumb.jpg

post-1533-1203690251_thumb.jpg

post-1533-1203690259_thumb.jpg

post-1533-1203690265_thumb.jpg

post-1533-1203690275_thumb.jpg

post-1533-1203690282_thumb.jpg

post-1533-1203690291_thumb.jpg

post-1533-1203690295_thumb.jpg

post-1533-1203690302_thumb.jpg

Link către comentariu

Cum iti spuneam mai demult pe mess, da foarte bine

Felicitari

Cand vine si bara de la Hofele sa-i faci niste poze cu camera digitala :D

Link către comentariu
Ar fi trebuit sa fie curata ca aveam program dimineata la spalatorie da' a luat foc un BMW chiar in fata spalatoriei si era nebunie, politie, pompieri, etc, asa c-am lasat-o balta... pun si cateva poze ca dovada :P

Si tu folosesti scurtatura aia?? :cheers: :cool:

Am trecut si eu pe acolo ceva mai tarziu probabil - Tocmai venise proprietarul (cred) si dadea cu piciorul in masina de nervi... :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!