Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

alea de S-Line cu mai multe spite sunt si la mine printre posibilitati... vedem, mai am cateva luni sa ma hotarasc :angry:

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine masina ta....am vazut-o live ieri pe Lacul Tei prin aglomeratia aia sinistra (bine...pe banda ta era liber).E foarte curata si eleganta interventia ta pe masina ...si ce sa zic, mie imi plac oglinzile de S :icon_thumright: :censur:

Link către comentariu

Deci tu erai :censur: Ma duceam la spalatorie cu ea atunci :icon_thumright:

P.S. Era si culmea sa nu-ti placa oglinzile de S :lol:

Link către comentariu

Ice AVF tau scuipa pe la EGR ulei si daca da cat?

NU in ultimul rand sa te bucuri de AVF-u tau ... al meu scuipa destul de mult ...

Link către comentariu

Ah, Ice, nu ai respectat regula tuningului :) . Primele doua lucruri care le face la o masina, in orice ordine, sunt jantele mai mari si resoftarea. :P

Link către comentariu

@gabi stiu evacuarea aia, mi se pare funny dar nu as pune asa ceva pe masina mea :lol:

@WNS N-am apucat inca, am fost f ocupat zilele astea...

In alta ordine de idei, dupa lupte seculare ce-au durat vreo 2 luni, am reusit in sfarsit sa-mi activez sistemul cruise control :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ca tot ne-am vazut zilele astea asa fara sa vrem

frumosa masina!

arata mai bine decat in poze!

ai ceva schimbat la evacuare? ca nu pareau stock

Link către comentariu

mersi frumos :)

@nadir doar ornamente Borla scoase afara, masina avea 2 tobe din fabrica si eu i-am pus iesirile.

Link către comentariu

Am facut azi un mic test 80-120km/h, in treapta a 4-a (in mod normal se face 3 cu schimbare in 4). Rezultatul a fost mai mult decat satisfacator 4.7-4.8s

Atasez si un filmulet :P (se poate vedea cu QuickTime)

MOV00017.3gp

Si niste poze:

post-1533-1196081733_thumb.jpg post-1533-1196081750_thumb.jpg

Link către comentariu

Ieri am reusit performanta de a face de la servici pana acasa nu mai putin de 2h10min, o distanta de 6km. Consum mediu 31.2%. Pentru prima oara de cand am masina, mi s-a aprins avertizarea de 2h00 in oras. Si nu oricum, ci pe unul din cele mai scurte drumuri pe care le am. I :P Bucharest

Link către comentariu

si toni parca se plange de acelasi lucru :P..si mie mi-a crescut consumul....cu 1 l..dar din cauza frigului. :P

glumesc. si in Ploiesti s-a aglomerat f mult. eu am stat sapt trecuta 45 de min sa caut loc de parcare. deci e o chestie generala. si inca nu au venit sarbatorile.... nu stiu ce ne vom face.

Link către comentariu
Cu multumiri lui AaronNel :D

Ma bucur ca iti place. Multumiri si lui BogdanS pentru pozele cu masina sa de pe topicul sau. Le-am folosit pe post de donnor pentru masina ta:) Sper sa nu se supere

Jantele sunt un pic mai mari. Se duc mai mult pe 18

Link către comentariu

Eu zic ca ar fi cea mai buna alegere...sunt criminale jantele pe ea...si dau o nuanta de eleganta discreta...imi place la nebunie :lol:

Link către comentariu

De unde ai luat jantele si cat ai dat pe ele. Vin mult mai bine astea originale decat celelalte. Felicitari.

Link către comentariu

Sorry sa te dezamagesc dar dupa cum am zis mai sus, e doar un photoshop facut de AaronNel ca sa m-ajute sa ma hotarasc ce jante sa iau :)

Btw, ia uite peste ce-am dat azi:

post-1533-1196873481_thumb.jpg

Link către comentariu

Cred ca ar da foarte bine si cele peste care ai dat astazi...mie cele de S-line imi plac la nebunie...gasisem in Iasi la cineva mai demult la vreo 600 cu anvelope noi... :)

Link către comentariu

@ICE- mi se par foarte reusite jantele care le-ai gasit, mai ales ca sunt cu negru, dar cat costa?

Trebuie sa fie macar pe 17 zic eu :Driver:

Ca un sfat nu merge pe jante OEM mai ales ca ai si ceva modificari facute la masina :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!