Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi frumos :)

Si cu bandajele scoase :( (f murdara dar nu am ce face, a plouat si in instructiunile de montare a eleronului scrie sa n-o spal 48h...)

post-1533-1194104606_thumb.jpg

post-1533-1194104611_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

E urata cu bandajele scoase ! :(

Da' de ce odata cu bandajele a disparut si "S4" ?

I-ai facut debadging ? :) :D

PS : Ice , ai grija ca Alex te lucreaza ... incet incet iti transforma oOOo -le ...intr-un BMW curat ... :(

Link către comentariu

Foarte tare eleronul. Este de mare efect. Ia schimbat cu totul spatele. Acum chiar ca seamana cu RS4:)

Spala-o si baga-i niste poze mai stralucite:)

Apropo... vi la Olanesti weekendu viitor?

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Mersi frumos :) Azi se fac cele 48h de la montarea eleronului si o bag si la dush :lol:

P.S. In principiu vin, daca nu apar alte probleme (e posibil sa trebuiasca sa plec din Buc dar sunt sanse destul de mici...)

Link către comentariu

Foarte frumos schimba aspectul acel eleron, parerea mea e ca ti-ar trebui alte stopuri, ceva pe led eventual si cu un fond negru -_-

Oricum masina e criminala :D

Link către comentariu

m-am gandit la stopuri dar in primul rand imi plac f mult astea stock (mereu mi-a placut combinatia alb-rosu si atat, si pe golf pusesem tot ceva in genul asta -_- ) si nu suport stopurile gen crom sau la care se vede inauntru... daca as gasi ceva full-led, m-as gandi... dar n-am vazut asa ceva deocamdata....

Link către comentariu

Daca vi la Olanesti poate ne vedem ori in Olanesti ori in Valcea si facem o mica sedinta foto

Am vazut mai demult pe un A4 niste stopuri pe LED alb-rosu .. la fel ca cele stock numai ca erau pe LED. Cred ca acelea s-ar potrivi foarte bine

Asteptam pozele cu masina iesita de la dus.

Mult succes in continuare cu modificarile

Link către comentariu
Am vazut mai demult pe un A4 niste stopuri pe LED alb-rosu .. la fel ca cele stock numai ca erau pe LED.

Daca ai avea niste poze sau si mai bine o marca si-un model :D Ar fi brici... ma gandesc ca e posibil sa fie facute "custom", mi-a trecut si mie prin cap ideea asta -_-

Link către comentariu
Daca ai avea niste poze sau si mai bine o marca si-un model :D Ar fi brici... ma gandesc ca e posibil sa fie facute "custom", mi-a trecut si mie prin cap ideea asta -_-

Marca nu o stiu... modelul este atasat in poza

post-10311-1194174007_thumb.jpg

Link către comentariu

Ice sunt stopurile de care ti-am zis eu... dau super bine pe masina si eu zic ca merita sa ti le achizitionezi

Link către comentariu

Dupa cum ziceam mai sus... daca nu aveau partea aia de sus clara si era tot led sau macar ca astea stock.... :251:

Link către comentariu

e acuma :251: si cu tine... chiar toate nu se poate. doar nu ai passat sa fie totul led :(

Link către comentariu
Dupa cum ziceam mai sus... daca nu aveau partea aia de sus clara si era tot led sau macar ca astea stock.... :251:

Incearca sa-ti faci ceva CUSTOM. Ai iesi in evidenta si ai fi unic

Link către comentariu

O sa iau un set de stopuri stock si sa ma joc pe ele, sa vad daca iese ceva ca lumea... :P

Link către comentariu

Te anunt cand ma pun pe treaba... daca facem rost de un stop spart sau ceva de genul asta ar fi si mai bine, sa avem pe ce experimenta ;)

Link către comentariu

Cred ca mai mult ca sigur sa faci treaba sunt cei care au facut stopurile la dacia aia B69TAU am eu nr lor de telefon.

Link către comentariu

Am corespondat eu cu cei de la Zextar prin cateva mail-uri, din pacate nu m-au putut ajuta, la fel si eu intentionam sa inlocuiesc becurile din triplele stock cu monturi de led-uri. Raspunsul lor a fost atunci (prin primavara) ca inca nu au in oferta lor asa ceva, pt auto ofereau numai schimbarea led-urilor in interior. Iar la Dacia respectiva a fost numai un exercitiu.

Poate aveti voi noroc. Bafta.

Link către comentariu

Cat de bine poate sa dea eleronul.

Referitor la capitolul jante ai putea incerca niste replici de RS4 Titanoptik ca sa pastrezi aspectul acesta de RS sau cauta niste jante de A4 S-line din acelea in mai multe spite.

Imi place ca o ti cat mai aproape de un design OEM

Bafta in continuare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!