Jump to content

Audi A4 Quattro

Ice_2k

Postare recomandată

Foarte bine dau tipsurile de la esapament, poate imi spui si mie pe pm cat costa si unde le-ai facut si ma intereseaza si prelungirea de la bara spate, se gaseste si ptr passat presupun

Frumos modificata masina si cu bun gust :) ,ca un sfat cauta ceva jante cu negru si polis ca o sa arate super

Link către comentariu
  • Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

347

• Bogdan_wrc

36

• TIR

30

• mpa@tuninggarage

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

vrei sa fi un clasic ?? NU lua jante negre!! Pune 100% silver , eventual BBS CH. Nimeni nu o sa zica "arata naspa" . Ar fi in clasicul stil al S4 / RS4 generatii vechi.

PS: propun ca la inceput de decembrie sa-ti dau pentru o sedinta foto BBSurile pe 17 de proba sa vezi cum arata.

Link către comentariu
Foarte bine dau tipsurile de la esapament, poate imi spui si mie pe pm cat costa si unde le-ai facut si ma intereseaza si prelungirea de la bara spate, se gaseste si ptr passat presupun

Tips-urile au fost 310RON de la Borla Pilot, cu tot cu manopera (cam 90RON/buc si restul manopera). Cat despre prelungirea spate, m-am uitat acum pe www.hofele.com si vad ca nu au nimic pentru Passat B5.5 :(

vrei sa fi un clasic ?? NU lua jante negre!! Pune 100% silver , eventual BBS CH. Nimeni nu o sa zica "arata naspa" . Ar fi in clasicul stil al S4 / RS4 generatii vechi.

Negre sigur nu iau, adica negre full. Dar parca as prefera o culoare mai speciala, poate ca la "trigoanele cu branza" ;) :P

PS: propun ca la inceput de decembrie sa-ti dau pentru o sedinta foto BBSurile pe 17 de proba sa vezi cum arata.

:D Cu mare placere :) Si-asa vroiam sa vad cum se simte masina cu 17 :)

In alta ordine de ide, ajungand cu masina acasa acu' cateva minute, masina a facut greva :) Mi s-a aprins becul care ma anunta ca vrea sa-i schimb placutele de frana iar 10 secunde mai tarziu mi-a zis ca vrea motorina :)

Link către comentariu
Si propun sa nu "debadge".

Un pic cam tarziu pt asta :) Oricum, nici pe mine nu ma incanta prea mult ideea... dar dupa ce-am pus evacuarea... nu mai mergea. De "quattro" ala imi pare rau, dadea tare bine pe spate :)

Link către comentariu
Masina a aparut pe site-ul Hofele :lol: Pozele 12-14, numarand de sus :ceuameni:

Frumos, chiar ca ai cu ce sa te lauzi acum :lol:

Si mai apare inca un audi tot de pe forum de la noi tot la fel de frumos

Link către comentariu

fain, acum estem vedeta enternationala...

totusi... ca sa circotesc nitel... parca ar fi intrat mai bine niste poze ceva mai artistice.

Link către comentariu
fain, acum estem vedeta enternationala...

totusi... ca sa circotesc nitel... parca ar fi intrat mai bine niste poze ceva mai artistice.

O sa fac unele mai artistice cand voi trimite pozele cu pachetul complet :D (cu eleron Zender, jante mai mari si bara fata Hofele).

Link către comentariu

Mai asteapta si tu pana in primavara, sa le facem gemene... in oglinda :D Artistice, stii tu la ce ma refer... ;)

On-topic: FELICITARI ! Arata grozav... ;)

Link către comentariu

F. frumoasa masina! Si eu ma gandeam sa pun kit-ul complet Hofele pe A4-ul meu...dar nu prea mai are rost acum...o sa vand masina in curand...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :) Dar mie,o parere personala,nu prea imi plac oglinzile...No Offence :)

In rest jos palaria! :angry:

Link către comentariu

Mersi frumos :D Nici o suparare cu oglinzile, stiam de la inceput ca nu vor fi pe gustul tuturor :( (sunt convins ca sunt mai multi pe care nu-i incanta dar au preferat sa nu zica nimic).

In alta ordine de idei, am reusit azi (cu ajutorul lui alexrosiu, of course :) sa montez eleronul Zender. Un rezultat intermediar:

post-1533-1193994683_thumb.jpg post-1533-1193994687_thumb.jpg post-1533-1193994694_thumb.jpg

P.S. Sper ca observati ce mi-a scris alex pe masina :D

TODO list:

• Senzori parcare
  • CD-Player OEM
  • Ambient light
  • Stergatoare AERO
  • Vopsire etrieri negru lucios
  • Angel eyes
  • Oglinzi S4
  • Prelungire spate Hofele
  • Ornamente evacuare dubla
  • Eleron Zender
  • Jante 17"
  • Bara fata Hofele
  • Grila S4
  • Ornamente aluminiu interior
  • Pedale + footrest RS4

Link către comentariu

:( tot alex mah? e de speriat baiatul asta.

dar fatza a ramas de 1.9TDI si spatele de ES4? :)

Link către comentariu

Cu ce ai lipit pana la urma eleronul si de ce a trebuit sa pui atata banda adeziva?

Sa ne pui si poze cu produsul finit

Link către comentariu

l-am lipit cu siliconul cu care-a venit... si am pus atata banda adeziva.... just to make sure :)

Link către comentariu

Ice, cat a fost pana la urma eleronul, 185 EUR? Sau ai iesit mai "bine"? (am editat pretul dupa ce m-am uitat pe site)

Link către comentariu

L-am luat cu 200E, direct de-aici din Bucuresti. Banuiesc ca tot cam aia era luat din germania + transport, poate chiar un pic mai mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!