Jump to content

Skoda Octavia 2 Elegance 1.8 Tfsi 160cp

Daniel 57

Postare recomandată

Habar nu am, poate te ajuta un moderator sa il modifici pe asta, nu are rost sa deschizi altul. Masina tot aia e, i-ai schimbat doar sexul inainte de nastere :D

Modificat de rvacaru
Link către comentariu
  • Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Daniel 57

116

• rvacaru

18

• ovidius

9

• DORU_14

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ieri am semnat actele. Mai am de platit diferenta de la avans si nu-mi ramane decat sa astept. Sper sa nu ma prinda zapada... :frigbaitata:

Link către comentariu

Felicitari. Pe cind iti vine?

Si eu am comandat o O2 cu aceeasi motorizare, dealerul mi-a spus ca va fi fabricata in 14-21 Octombrie. Sper ca pe la inceputul lui Noiembrie sa o primesc.

Jancsi

Link către comentariu

Multumesc, la fel, Iancsi. Nu stiu exact pentru ca nu am dat inca comanda. Dar sper sa fie gata in toamna asta.

Link către comentariu

Ieri am platit avansul. De acum in colo e de asteptat. Cu putin noroc, poate apuc Oktoberfest (care se termina pe 27 Oct, dar atentie, incepe de pe 15 Sept! :( ). Iar cu putin ghinion, il prezint pe Mos Craciun. :P

P.S. Am uitat sa va spun ca am primit de la Brady disount (adica, reducere) vopseaua metalizata si bonus (adica, cadou de la firma) covorasele de cauciuc si pachetul RAR. :)

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Daniel cat te-a costat toata masina? Crezi ca o sa mai faci tuning daca acum o sa ai 640 copite :) ?

Link către comentariu

Sunt perfect de acord cu tine Daniel, si eu prefer io masina din clasa inferioara dar dotata bine si cu motor dimensionat corespunzator.

Oricum in cazul tau Octavia mi se pare suficient de mare pentru necesitatile unei familii. La mine ca-s tanar si nelinistit este suficient spatiul din Golf sau Audi A3.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!Este o placere sa citesc posturile dumneavoastra,scrise intr-un stil original.

Referitor la faptul ca unii cred ca gaseati la aceasi bani ceva dintr-o clasa superioara mai slab dotat ,nu cred ca au dreptate pentru ca ,atunci cand conduci o masina te bucuri de dotari si nu atat de dimensiuni.Fosta masina a lui tata a fost o Octavia L&K si beneinteles ca multi i-au zis ca la banii aia lua un Superb sau un Passat fara dotari.Asa si la Passat highline(noul model),ca era mai bun la aceasi bani un SH din Germania mai mare.Paana la urma masina o iei pentru tine,si tie trebuie sa iti placa,mereu unii vor spune "dincolo era mai ieftin" :)

Link către comentariu

Rempha,

Cu totul si cu totul de aur, ea costa 21.500 Euro DDP inclusiv taxa de inmatriculare de 481 Euro. Fata de standard, eu am mai adaugat optionale de vreo 2.000 de Euro. Dar, totodata, scade 315 Euro vopseaua metalizata si cateva zeci pentru covorase.

De tuning, nu cred ca mai e nevoie, pentru ca dupa aia devine greu de controlat masina, directia, stabilitatea, franele...

Da, Alex (Doom), ai dreptate.

Link către comentariu

Dr. Alex, cred ca ne-am suprapus si nu am vazut mesajul. Multumesc de urari si confirm dreptatea pe care o ai in judecata.

Link către comentariu

Surpriza! am zis eu.

"Desi in pliantul de prezentare in limba romana aparea aceasta functie, am aflat ca ea este standard numai in Germania (si pe unde o mai fi ea valabila), dar nu in Romania."

Dar am confirmarea de la Doru:

Da, Octavia are in standard, din fabrica, acest sistem de activare a luminilor de avarie in caz de franare brusca (valabil de la 80 Km/h in sus).

S-a introdus din saptamana 22 a anului 2006 (Cata precizie! :P ).

Cand se misca lucrurile, apreciez operativitatea. :frigbaitata:

Link către comentariu

Am intrebat pe cehi, la mama lor, si mi-a raspuns tata:

Motorul de 1.8 TFSI de pe Octavia 2 are 16 valve. Drept urmare am facut si corectia cuvenita din semnatura.

In plus, o precizare bine venita: are lant si nu curea de distributie. :icon_thumright:

Link către comentariu

Am primit confirmarea: se va fabrica in saptamana 45, adica 5-9 noiembrie. Asta inseamna ca va fi acasa pana la sfarsitul lunii noiembrie! :)

Link către comentariu
Da, Octavia are in standard, din fabrica, acest sistem de activare a luminilor de avarie in caz de franare brusca (valabil de la 80 Km/h in sus).

S-a introdus din saptamana 22 a anului 2006 (Cata precizie! :) ).

Cred ca mai devreme... La Octavia la mine are sigur functia pentru eram in spate in Passat si maica-mea conducand Octy a tras o frana brusca si-au intrat avariile in timpul franarii apoi s-au oprit singure :)

Link către comentariu
Cred ca mai devreme...

Cand am citit raspunsul tau, m-am bucurat, crezand ca e vorba de termenul de... livrare. Dar e bine si asa: o sa clipeasca luminitele in noiembrie. :)

Link către comentariu

felicitari garfield. abia astept sa aud primele impresii despre motor.

executron: din ce luna a anului 2005 e masina ca sa stiu daca am si eu acea functie, fara sa o testez :D ( a mea e din septembrie 2005)

Link către comentariu

A mea e din noiembrie 2005 dar nu cred sa am asa ceva... trebuie sa incerc si eu. Se vor aprinde martorii de semnalizatoare din bord? Sau cum imi dau seama?

Link către comentariu

Un scurt :D : se aprind ca si cand ai pune avariile. Se activeaza in functie de "viteza" cu care pui frana (apesi pedala), nu trebuie sa intre ABS, etc. Testul se face foarte simplu, fara a solicita masina. Am impresia ca tin 5-10 sec. daca vei continua sa mergi (asa a fost la mine), sau daca masina se opreste raman aprinse avariile.

Modificat de XTI
Link către comentariu

A mea e Ianuarie 2005 (comandata in Noiembrie 2004) si uite cum am vazut ca merge... Daca franezi brusc si tare dupa 1 sec intra avariile si dupa ce ai luat picioru de pe frana gata s-au oprit. V-am zis, asta am observat fiind in spatele octaviei si la timpul respectiv nu mi-a fost mie clar de ce au intrat cat timp mama n-are nici o treaba cu butonul de avarie. Am investigat pe net si-am aflat.

Din masina nu sunt sigur dar parca se aprind avariile si la bord, dar repet nu sunt sigur.

Link către comentariu
A mea e din noiembrie 2005 dar nu cred sa am asa ceva... trebuie sa incerc si eu. Se vor aprinde martorii de semnalizatoare din bord? Sau cum imi dau seama?

Radu, dar tu nu ai luat-o din Germania? Ar trebui sa aiba.

Daca nu va lamuriti pana in noiembrie cum e cu luminitele de avarie, va promit sa le incerc eu pe a mea si o ne luminam cu totii. :)

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

La Seatul meu s-au aprins o singura data cand conducea prietena mea :( .

Avea cam 120 si s-a trezit noaptea cu o curba cam stransa. Si a franat putin mai tare dar nu de speriat si a tras de volan. Cum eu eram in masina am observat acest lucru prin aprinderea martorilor de la bord.

Deci..se aprind ca si cum ai pune avariile.

PS:eu nu am reusit sa repet experienta desi am franat de vreo 3 ori f brusc cu ea! Poate face asa numai la femei? :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!