Jump to content

arata-ti Vento

Ventoglxvr6
 Share

Postare recomandată

Da, misto Vento, cum zicea si BogMW, super jante. Ce marca sunt? Cum te impaci cu gropile?

Baga-ti descrierea masinii la semnatura, sa stim si noi "cu cine vorbim". :ok:

;) Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

dupa poza cu vento am vrut sa zic ca este model din state. Prietenul cu gof cine e ? sau e tot al tau ?

Link către comentariu

ai dreptate voinea. Golful e un prieten din New Jersey care a venit pe la mine prin Chicago si ne-am dus toata ziua pe autostrazi si prin parcuri. Uite o poza din mers.fc66c1d9.jpg

Link către comentariu

• Administrator

da domnule si sa-ti dau indici:

golful are nr patrat de state iar vento GLX e doar in SUA (ma gandeam cand am vazut ca ai putea fi cu el adus din SUA ca am mai vazut si golf si passat de state pe la noi, dar am verificat IPul de pe care ai postat si m-am convins ca esti din state)

Link către comentariu

voinea hai ca la vara te coopteaza SRI-ul :(

Link către comentariu

voinea hai ca la vara te coopteaza SRI-ul :(

hehe... hai no ca nu e kiar asa de greu de aflat cateodata un IP...;-)) stie voinea ce face... :(

mi se pare mie sau in a doua poza din mers golf-ul are numar de BV ?? ;-)

oricum, dupa jante era aproape sigur ca nu e din Ro... altfel le-ar fi lasat in prima groapa.... si sunt destule.!!!!

am inteles ca bucurestenii intr-o luna de zile nu o sa mai aiba nici o groapa pe drum???? o sa veniti in provincie sa le cautati... hehe!

Link către comentariu

masina cu numar de Brasov e Vento( Jetta in state) si amenda ca nu ai numar de inmatriculare de Illinois pe fata e $25. Se intimpla cam de doua ori pe an sa iei asa amenda. E pozat din mers dintr-un Golf GTI 1.8T.

Si aici sint gropi dar nu cred ca sint chiar asa mari. Chiar daca sint, garantia jentilor acopera pagubele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!