Jump to content

Ditributie Ibiza

akin
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Mi-am luat o Ibiza din 2002 cu 79k km la bord,am fost cu ea in service e f.ok,trebuiau schimbate doar niste bucse si filtre. Ce m-a dat insa peste cap este faptul ca cei din service mi-au zis ca at.cand ajung la 90k km trebuie schimbata distributia...care costa "numai" 1000 euro! Chiar asa este?? Sincer eu nu ma prea pricep la masini si de aceea intreb,am colegi care si-au luat masini SH dar nu au avut costuri asa mari!

Tnks!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In niciun caz nu costa 1000 de euro daca schimbi doar distributia, ci in mod clar mai putin. Vezi in topicul "Sa scriem cat a costat fiecare vizita in service".

Modificat de DRE
Link către comentariu

Ce profesionist ti-a spus chestia asta? La Ibiza din semnatura ta ai distributie pe lant deci n-ai ce schimba.

Link către comentariu

Se schimba doar cureaua de accesorii si rola intinzatoare pentru ea. Nu o sa te duca la 1000 de euro.

A, si nu mai mergeti la serviceuri de cartier... aia nici nu stiu ce motor ai pe masina.

Link către comentariu

Schimbatul distributiei pe lant in service seat costa maxim 1.000 de ron :D toate piesele si manopera.

Link către comentariu

Daca tot s-a deschis topicul, stie cineva cat costa schimbarea distributiei la un 1.9SDI? masina are 78k km

Link către comentariu

Se schimba doar cureaua de accesorii si rola intinzatoare pentru ea. Nu o sa te duca la 1000 de euro.

A, si nu mai mergeti la serviceuri de cartier... aia nici nu stiu ce motor ai pe masina.

:( Pai tocmai. ca am fost la service autorizat Seat in Timisoara - TODORUT International... In orice caz acum am dus-o in service sa imi schimbe uleiul si filtrele(polen,ulei,etc) si niste bucse fata si nu face decat 500 RON.Ideea e ca acum mai merg la ei si gata pt ca mi se par cam nesimtiti,si cum se poarta cu clienti,...,preturi sa nu mai vorbesc! Eventual daca stie cineva niste service-uri bune in TM sa-mi recomande...Si ca sa termin...totusi cand ajung la 90k km trebuie sa schimb ceva?Ce anume?

Tnks!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!