Jump to content

Am Nevoie De Ajutor!

Tinu
 Share

Postare recomandată

Sunt in franta de 2 sapt cu Golful meu. Din pacate de ieri a inceput sa intre in Limp Mode. Eu i-am curatat turbo deja odata. Problema mea e ca maine as vrea sa plec spre romania. Se poate remedia problema si altfel. Nici nu stiu ce sa le spun mecanicilor aici. Poate sa-mi fie sarit vreun furtun? Desi daca opresc motorul isi revine dar patesc treaba asta cam in 10 min dupa aia indiferent de treapta in care sunt. Putin daca o calc pierde putere.

Orice ajutor e binevenit.

PS scuze ca nu am stat sa caut topicurile pe tema asta dar chiar sunt extrem de ocupat cu plecarea si efectiv nu am avut timp.

Multumesc pt intelegere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt in franta de 2 sapt cu Golful meu. Din pacate de ieri a inceput sa intre in Limp Mode. Eu i-am curatat turbo deja odata. Problema mea e ca maine as vrea sa plec spre romania. Se poate remedia problema si altfel. Nici nu stiu ce sa le spun mecanicilor aici. Poate sa-mi fie sarit vreun furtun? Desi daca opresc motorul isi revine dar patesc treaba asta cam in 10 min dupa aia indiferent de treapta in care sunt. Putin daca o calc pierde putere.

Orice ajutor e binevenit.

PS scuze ca nu am stat sa caut topicurile pe tema asta dar chiar sunt extrem de ocupat cu plecarea si efectiv nu am avut timp.

Multumesc pt intelegere.

salut,

si eu am avut probleme cu limp mode. cand am cumparat masina din germ am zis sa merg incet si frumos cu ea ca na... sa merg economic... dupa cca 3-4 luni a aparut limp mode. am curatat turbina. toate bune si frumoase inca o periada de vreo 6 luni dupa care apare iarasi. iar am curatat turbina, iar a mers vreo 3 luni ok dupa care iar limp mode. am observat ca intra in limp mode mai ales dupa ce mergeam linistit sau in trafic aglomerat dupa care trebuia s-o calc un pic... de vreo 2-3 luni am avut f mult de alergat si am mers mai sportiv. masina si-a revenit singura... si asa ca in ultima vreme merg mai sportiv cu ea... o mai calc si "la blane" la drum intins la fel si o mai duc si in 150 160km/h cu acceleratia la max (nu tot drumul, doar sa-i mai aduc aminte ca trebuie sa stie sa mearga si asa). ideea e ca turbina trebuie sa-si faca ciclul complet ca sa nu se intepeneasca.

nu te astepta ca turbina sa-si revina dintr-o data. dar isi revine

Link către comentariu

cauta pe forum despre limp mode si mersul in ture....eu de obicei in oras merg doar max a 3a si schimb de la 2500 -3000 de ture ...cand motorul este in regim normal de functionare....consuma destul de bine plus ca nu am patit niciodata limp mode.afara am mers de curand pe autostrada soarelui si am mers dus 160 si intors numai 170 ...de obicei afara prefer sa o turez mai tare ca sa compensez mersul usor subturat in oras....mentionez ca nu am curatat niciodata turbina masina are 139 k km

Link către comentariu

Mda ... si eu am patit-o prin Germania. Fericit ca mi-am cumparat si eu masina puternica 131 CP cu 260 pe bord am vrut s ama iau si eu dupa un maniac din fatza mea. Si ca sa veri cand am ajuns la 160 limp mode. M-am speriat nus tiam de la ce e, nervi ...

Am ajuns in romania mi-a explicat Cipos de la ce e ... am curatat turbina si de atunci forje ce primeste masina mea mai rau ca la raliu si n-am mai avut probleme :(

Pentu tine exista 2 variante: ori mergi linistit fara sa soliciti turbina prea mult, ori o cureti ... Parerea mea :offtopic:

Link către comentariu

Te rog foloseste search inainte sa deschizi un topic nou deoarece exista topic-uri care trateaza aceeasi problema pe ari TDI Forum. De asemenea foloseste un titlu sugestiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!